Tomek Kulik Opublikowano 24 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2005 Jak miałem ETZ251 to 50 metrów jechałem na zawołanie.Na GS500 nie umiem... Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awful Opublikowano 24 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2005 lol to się nazywa hayałobusa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 25 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2005 na tylnym robiłem na luzie kilka kilometrów(aż do zmęczenia lub znudzenia...) na przednim rekordowo do ok.30-35 metrów, zależy kiedy- nie mam niestety jeszcze amora skrętu(a jeżdże na seryjnej kierownicy) wiec dlatego taka nędza- do tego jeszcze zakatowana przednia guma przy nauce i wumie nie miałem odwagi atakować przy 100wce i więcej bo i tak prawie zawsze po kilkunastu metrach zaczynaął mi trzepać fajera... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 25 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2005 GR TO CHYBA JEDYNY GOSC CO ZAPIEPRZA JAK TO SIE MOWI "CZYSTA NA GUMIE". W MOTOCYKLU PISALI ZE JAKIS OFICJALNY REKORD Z GUINESSA Z TEGO ROKU TO BYLO CHYBA COS KOLO 265KM/H NA ZX12R. Z TEGO CO BYLO WIDAC TO GOSC WYPRZEDZANY PRZEZ GR MIAL NA SZAFIE JAKIES 290.CZYZBY REKORD??CZY MOZE PRZEKLAMANIE LICZNIKA?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 25 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2005 GR TO CHYBA JEDYNY GOSC CO ZAPIEPRZA JAK TO SIE MOWI "CZYSTA NA GUMIE". W MOTOCYKLU PISALI ZE JAKIS OFICJALNY REKORD Z GUINESSA Z TEGO ROKU TO BYLO CHYBA COS KOLO 265KM/H NA ZX12R. Z TEGO CO BYLO WIDAC TO GOSC WYPRZEDZANY PRZEZ GR MIAL NA SZAFIE JAKIES 290.CZYZBY REKORD??CZY MOZE PRZEKLAMANIE LICZNIKA?? było już o tym może słów napisane i zdania sa podzielone...Ja uważam że to realne a czy akurat on tyle jedzie nie wiem...Wiem tylko z doświadczenia że DUŻO łatwiej na gumie sypać200,240 czy nawet 260 niż 5-20km/h(oczywiście mówie o motocyklu sportowym pojemności 600 wzwyż) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajac Opublikowano 25 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2005 Wiem tylko z doświadczenia że DUŻO łatwiej na gumie sypać200,240 czy nawet 260 niż 5-20km/h(oczywiście mówie o motocyklu sportowym pojemności 600 wzwyż)Szczera prawda!! 8) a ten rekord z guinessa to bardzo cienki coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 26 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2005 Widze znawców tematu, no ale żeby nie znać GR to już drobna przesada a film to już ma ponad dwa lata :D No coz nikt nie jest doskonaly :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cespenar Opublikowano 26 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2005 a propo ghost rider-a nie wiecie czy już wyszła nowa część filmu? bo jekos cicho jest ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodawca Opublikowano 26 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2005 najwięcej na tylnim jechałem na gs500f tylko około 20 metrów :oops: :oops: jakoś nie umie więcej a na przednim z 2 metry :oops: pzdr Jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolek Opublikowano 27 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 tu jest zapowiedź ghost rider-a http://www.dawcy.pl/news.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Na tylnym może 2 metry. Na przednim nie wiem, bo zawieszenie dobiło i robiłem w gacie modląc się, żeby wyhamować przed kloszardem wchodzącym z zaprzęgiem* pod moje koła na czerwonym świetle. Udało się. *zaprzęg składał się z roweru (+koszyk na bagażniku) i wózka pełnego dykty z wystającym karniszem do firan...o który prawie zawadziłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi