Boberson Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 Mam NOWY silnik Wsk 175 z plombami i nie wiem co z niego zrobić .Jakiegoś crosa albo 3kołowca bo zwykłego motora nie chce bo mam MZ . Gokart też odpada .Proszę o jakiś fajny pomysł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundy Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 Jakiegoś crosa albo 3kołowca bo zwykłego motora nie chce bo mam MZ . Gokart też odpada .Proszę o jakiś fajny pomysł . Jeżeli masz zrobić jakieś WT ,to lepiej sprzedaj ten silnik(np. mi ;) ).poprostu komuś kto zrobi z tego coś bardziej sensownego!Ja preferuje oryginały....Jak sie uweźmiesz -to ten silnik nadje się co najwyżej na crosa (tylko to trza mieć troche "pod czapką" żeby to wykonać) :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 Jak nie wiesz co z niego zrobic to sprzedaj i nie kombinuj :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 jak masz nowiuski silnik to lepiej zebys go zostawil i niech czeka leprzych czasow albo go sprzedaj jak masz zamiar wsadziac go do "crossa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 Mam człowieka któy by kupił taki silnik.. napewno trafi w dobre ręce... moze nawet zamnieni sie na deczko przerobiony silnik wsk 125;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boberson Opublikowano 21 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 Sprzedaz ani wymiana nie wchodzi w gre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimpek Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 jak masz nowiuski silnik to lepiej zebys go zostawil i niech czeka leprzych czasow albo go sprzedaj jak masz zamiar wsadziac go do "crossa" Popieram szkoda nowego silniczka a lewpiej schowac jesc nie wola ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek20 BSA A65 Opublikowano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2005 stary, taki silnk to już skarb!!! trzymaj go i nie niszcz go na jakieś wydumki:) na crossy i inne wynalazki lepiej nadaje się silnik od mz. proponuje dozbierać resztę i będzie wuecha jak się patrzy... miłego kompletowania :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2005 WSK 175 nie nadaje sie na crossa gokarta i inne tego typu rzeczy.One miały tendencje do przegrzewania podczas jazdy po drodze z większym obciążeniem, a Ty chcesz go katować po lesie lub w gokarcie ??Jest mnóstwo innych silników lepszych do tych celów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m67 Opublikowano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2005 Co tu pisać. Rady kolegów jak najbardziej zasadne. Cos mi się to przypomina przysłowie o psie ogrodnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikor Opublikowano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zbuduj sobie motolotnię :P :D Pozdrawiam wszystkich i życzę Szczęśliwego Nowego Roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi