Skocz do zawartości

Teraz ja się chwale :)

Rekomendowane odpowiedzi

I jak sie ma mocowo klx 250 do dr 350?

Mocowo to samo ale DR ma lepszy dół ale nad tym juz pracuje. Niby na papierze klxa ma sporo mniej koni ale w praktyce jest zupełnie inaczej.

Wagowo to zważyliśmy go i ważył 116kg (SX z pełnym zbiornikiem ważył 101) z płynami i troche paliwa miał w baku. Jest super poręczny i prowadzi sie prawie jak wyczyn. Z tyłu gazówka z przodu całkiem pokaźne upsy To taka słabsza i tańsza WRka ale jest tani w utrzymaniu i już nie wymaga inwestycji ( oprócz wymienionych wyżej).

Takim sprzetem jak KLX 250 mozna juz porzadnie posmigac po torze. Scigasz sie w klasie z setkami : 125 2T-250 4T

Na torze radzi sobie zadziwiająco dobrze ale z setami raczej nie ma sie co ścigać bo jednak różnica mocy jest.

Takim sprzetem jak KLX 250 mozna juz porzadnie posmigac po torze. Scigasz sie w klasie z setkami : 125 2T-250 4T

NO raczej zawodowo to nim nie polatasz bo to jest jednak enduro ktore wg. danych ma 24km, ale zareczam Cie ze amatorsko spokojnie mozna posmigac (na KDX daje rade nawet bez dobijania to czemu KLX sobie nie poradzi? :) )

nie no Strzałek gratuluje moto widze ten sam rok co moja WR :), szkoda troche pomarańczki ale sam wiesz że z wyczynem to juz troche trzeba mieć w kieszeni zeby to ogarnąć. Teraz jak masz kawe ja huske to bedziemy musieli jakaś traske trzepnąc ;) i w ostródzie i u mnie ;)

pozdro i jeszcze raz congratulation

moja huska ma w brieffie 10 KW to jest 13 KM

I jak Ty placek okiełznasz te magiczne 13 koni? :mrgreen:

Gratulacje Strzałku. Nie jest to SX ale też pewnie fajnie jeździ . W jakich cenach takie coś jest?? Pzdr

Ale badz co badz KLX moze byc do niektorych rzeczy lepszy od SX'a! Ceny... Dosc spore popatrz na allegro! Podobno warto brac raczej wersje R czyli na upside-down! Za granica ceny juz sa jakies normalniejsze i za 4000-4500zł mozna sztuke wyrwac :)

BTW Ja tez gratuluje sprzeta oczywiscie Strzałkowi ;)

poprosze o pomoc kolegów i tate Very Happy

twojemu tacie lepiej jej nie dawaj ;) pamietam te filmiki z CZ-ta :)

zawodowo posmigac moze nie ale na rajdy enduro jest super ! Pod ta gorke w Ostrodzie taki KLX poradzil by sobie o wiele lepiej niz 125 2T. Jednak 2T to jest cos, to ma cos w sobie 8)

a granica ceny juz sa jakies normalniejsze i za 4000-4500zł mozna sztuke wyrwac Wink

Ja widzałem troche drożej ale dolicz sprowadzenie i zaresjtrowanie.

Chyba też bardziej ciągnęło do enduro prawda??

Ja zawsze troche bardziej wolałem enduro. Pzoatym w crosie trzeba ostro trenować, pozatym za stary jestem na wyniki jakieś. W endurko co niedziela z chłopakami można pośmigac i w grupie zabawa jest przednia :). Ot taka amatorska zabawa.