R.Y.B.A Opublikowano 25 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2005 Obejrzalem ten film 2 razy i fajny, fajny ale jakis taki bez tego czegos. Najfajniejszy w filmie wystep christiana phsipffera(chyba tak sie pisze) :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 25 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2005 a ogladal ktos bonusy na DVD ?? jesli nie to polecam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 25 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2005 christiana phsipffera(chyba tak sie pisze) Chyba jednak tak christian pfeiffer 8) Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 25 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2005 Wlasnie o to mi chodzilo > oni nie walcza o byle co > Popieram wasze zdanie ale mowie Tytul MIstrza Świata to jest cos o czym mazy kazdy , napewno kasa tez na to bardzo wplywa , ale napewno nie jest w stanie zastopic tego jedynego tytulu . A Bubba i tak pewnie po chwili wstal :] Ja tam watpie czy bym od razu tak sie podniosl i pojechal dalej jak by mi ktos w plery motorem wjechal :] ale nie ma to jak ochraniacze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobekkk Opublikowano 26 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2005 sciaglem emulem i kur*a niechodzi !!!!!!!!!!!!!!!!! :) :D :D zarzymuje w wstempie jak jest ta tasma filmowa i piorun :D :D da sie to jakos napraiwc ? bo jeszcze raz tego kur*a niebede sciagal :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoki Opublikowano 26 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2005 sciaglem emulem i kur*a niechodzi !!!!!!!!!!!!!!!!! :) :D :D zarzymuje w wstempie jak jest ta tasma filmowa i piorun :D :D da sie to jakos napraiwc ? bo jeszcze raz tego kur*a niebede sciagal :D :D :Djestes pewny ze cale sie sciagnelo? pelny plik na dysku ma ok. 700MB(przynajmniej ja mam taki). jesli jestes pewien ze film jest caly to sciagnij program do naprawy uszkodzonych plikow. program nazywa sie "DivFix". nastepnie napraw i po krzyku. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 26 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2005 sciaglem emulem i kur*a niechodzi !!!!!!!!!!!!!!!!! zarzymuje w wstempie jak jest ta tasma filmowa i piorun da sie to jakos napraiwc ? bo jeszcze raz tego kur*a niebede sciagal W czym odtwarzasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobekkk Opublikowano 26 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2005 jestes pewny ze cale sie sciagnelo? pelny plik na dysku ma ok. 700MB(przynajmniej ja mam taki). jesli jestes pewien ze film jest caly to sciagnij program do naprawy uszkodzonych plikow. program nazywa sie "DivFix". nastepnie napraw i po krzyku. pzdr. przeskanowalem i 0 beldow a to dalej niechodzi :evil: W czym odtwarzasz? subedit; winamp; windos media player; avipreviev; virtualdub;film zatrzymuje sie w 15 sekundzie edit w wirtualdub [program do edycji filmow, przycinania wstawiania napisow] jest podglad, jak wziolem play to zatrzymalo sie "standardowo" po 15 sec ale jak przesunolem dalej i dalem na stop to pokazal sie obraz z tego miejsca [klatka] ale jak dam play to nie idzie zowu stop znowu 1 klatka... :evil: :evil: :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 27 Grudnia 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 Cholera,mi się ściągnęło NC1 zamiast opsiywanego NC3... Mamy już jakieś pewne źródlo? (poza sklepem 8O :| ).pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 27 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 To jest [ewny link do emule ed2k://|file|Pastrana%20Nitro%20Circus%203.avi|751114752|5F03A3F5477509FD46C7278CAF10B912|/Ja mam cały czas włączonego kompa więc przynjamiej jedno zródło powinno być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 27 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 Tylko jak wam sie sciagnie dajecie poskładac plik a nie odrazu z TEMPA odtwarzacie :evil: Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 27 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 To jest [ewny link do emule ed2k://|file|Pastrana%20Nitro%20Circus%203.avi|751114752|5F03A3F5477509FD46C7278CAF10B912|/Ja mam cały czas włączonego kompa więc przynjamiej jedno zródło powinno być. Ja ciągne z emula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 27 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 Cholera,mi się ściągnęło NC1 zamiast opsiywanego NC3... Mamy już jakieś pewne źródlo? (poza sklepem Shocked Neutral ).pzdrDominik mozesz podac te zrodlo ? Nie chce szukac bo znowu sie jakis fikolek sciagnie. A mam juz revelation 199, NC2 i NC3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 27 Grudnia 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 Dominik mozesz podac te zrodlo ? Nie chce szukac bo znowu sie jakis fikolek sciagnie. A mam juz revelation 199' date=' NC2 i NC3.[/quote'] To było niestety na kaazie, a nie emule, więc nie jestem w stanie podać źródła...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manager Opublikowano 27 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 Mariusz tu masz linka do NC I ed2k://|file|Travis%20Pastrana%20And%20The%20Nitro%20Circus%20I.avi|667353088|BDCE98E7FD7B972D63C0D9FFD3C089A8|/ pzdr :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi