Skocz do zawartości

Travis Pastrana and Nitro Circus 3

Rekomendowane odpowiedzi

Wlasnie o to mi chodzilo > oni nie walcza o byle co > Popieram wasze zdanie ale mowie Tytul MIstrza Świata to jest cos o czym mazy kazdy , napewno kasa tez na to bardzo wplywa , ale napewno nie jest w stanie zastopic tego jedynego tytulu . A Bubba i tak pewnie po chwili wstal :] Ja tam watpie czy bym od razu tak sie podniosl i pojechal dalej jak by mi ktos w plery motorem wjechal :] ale nie ma to jak ochraniacze .

sciaglem emulem i kur*a niechodzi !!!!!!!!!!!!!!!!! :)  :D  :D  

zarzymuje w wstempie jak jest ta tasma filmowa i piorun  :D  :D  

da sie to jakos napraiwc ? bo jeszcze raz tego kur*a niebede sciagal  :D  :D  :D

jestes pewny ze cale sie sciagnelo? pelny plik na dysku ma ok. 700MB(przynajmniej ja mam taki). jesli jestes pewien ze film jest caly to sciagnij program do naprawy uszkodzonych plikow. program nazywa sie "DivFix". nastepnie napraw i po krzyku. pzdr.

jestes pewny ze cale sie sciagnelo? pelny plik na dysku ma ok. 700MB(przynajmniej ja mam taki). jesli jestes pewien ze film jest caly to sciagnij program do naprawy uszkodzonych plikow. program nazywa sie "DivFix". nastepnie napraw i po krzyku. pzdr.

przeskanowalem i 0 beldow a to dalej niechodzi :evil:

W czym odtwarzasz?

subedit; winamp; windos media player; avipreviev; virtualdub;

film zatrzymuje sie w 15 sekundzie

edit

w wirtualdub [program do edycji filmow, przycinania wstawiania napisow] jest podglad, jak wziolem play to zatrzymalo sie "standardowo" po 15 sec ale jak przesunolem dalej i dalem na stop to pokazal sie obraz z tego miejsca [klatka] ale jak dam play to nie idzie zowu stop znowu 1 klatka... :evil: :evil: :evil:

Cholera,mi się ściągnęło NC1 zamiast opsiywanego NC3... Mamy już jakieś pewne źródlo? (poza sklepem Shocked Neutral ).

pzdr

Dominik mozesz podac te zrodlo ? Nie chce szukac bo znowu sie jakis fikolek sciagnie. A mam juz revelation 199, NC2 i NC3.

• Administrator
Dominik mozesz podac te zrodlo ? Nie chce szukac bo znowu sie jakis fikolek sciagnie. A mam juz revelation 199' date=' NC2 i NC3.[/quote']

To było niestety na kaazie, a nie emule, więc nie jestem w stanie podać źródła...

pzdr