Olsen Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 Niewykluczone, że się pojawię. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 moje przybycie stanęło pod znakiem zapytania ... szkoda, bo bywałem regularnie . niestety chyba jutro sie nie pojawię. choć gdyby sie nagle okazało, ze jednak bede miał możliwość - bede zaprzęgiem No student masz przechlapane, to ja swoje stare kości chcę tam zawieźć a Ty mówisz że nie przyjedziesz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 13 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 Mam z Enduroguy'em wielka prosbe. Kto bylby gotowy do poswiecenia sie i przejechania przez zeran z pczyczepa. Oczywiscie za wache wszystko oddajemy + jakis bonus sie wymysli. Poprostu jest honda niezarejestrowana wiec jechac nia to glupota a milo by bylo jakby bylo jedno enduro wiecej :DPozdrawiam Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 Jesli ktos bedzie mogl nam pomoc to niech dzwoni: 663788389 :oops: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 A my wlasnie z imprezy wracamyJeszcze pare godzin snu i CYC-e sie stawią z prowiantem Pozdro Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 14 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 Uhh jeszcze 3 godziny :DA ja przepisuje zeszyty :o Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 Ja będę! Tylko proszę się nie śmiać z mojego ubrania. Od razu po Kulikowisku uderzam na weselichoDo zobaczyska!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 Było, było i sie skończyło :) Tym razem krócej i w mniejszym gronie niż poprzednio ale i tak bardzo sympatycznie i miło :) Można było sie troche pomęczyć w śniegu :mrgreen: A Tomek jak zwykle wszystkich opieprzał za to że coś źle robią ;););) W tym cały urok, nie? ;) Dziękuje za spotkanie, czekam na kolejną edycje :P A i jeszcze jedno... FOTKIII!!! ;) P.S. Trzeba jednak brać zapasowe klamki :roll: :mrgreen: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 Już jestem w domciu, było superancko. :) Pogoda nawet dopisała ale miało być cieplej, jeżdząc po placu można było się ostro spocić, natomiast na asfalcie było całkiem ciepło tylko paluchy marzły, najbardziej prawa ręka gdy już wracaliśmy bo urwałem listka podczas gleby. Ogólnie imprezka udana, było sporo lodu gdzie moja XL-ka okazała się trochę przyciężka i tu właśnie ta gleba. Po śniegu jeździło się bardzo przyjemnie, muszę przyznać że tylko trochę ciężej niż po kopnych piachach typu plaża. Dzięki wszystkim za wspólne spotkanko, pozdro !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 Ja nareszcie odmarzłem i mogę zarzucić kilka wybranych fot. PS. Na przyszłą zimę muszę sprawić sobie coś lekkiego na kostkach, i nie widze inaczej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 Ja nareszcie odmarzłem i mogę zarzucić kilka wybranych fot. Uuu' date=' dzięki [b']Yaco[/b] , ja w swoim aparacie załapałem się tylko na jednej :mrgreen: To i ja zapodam:http://www.data7.exo.pl/kml/foto/kulikowis...kulikowisko.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 14 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 Było extraJak wiekszosc poszla to zaczelismy myslec o Agro Tjuningu motocykli (naklejki z diabelkami i.t.d)Tutaj Link:Ps. Fajne dupy na nia wyrwalismy. Tomek poznal kolejna slowaczke jadac tw'tka (kiedy szukali neona ktory odpadl). Ogolnie tuning pelne geba :) :) ;) Greedo jak Ci sie podoba? Jestes w tym dobry ;)enduroguy pomagal w doborze naklejek i montazu neonaBTW. Bylo super, niemoge sie doczekac nastepnej edycji. Full Rispekt for Kornel :P Max i KubaPOZDRO ZIOMMY Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brys Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 Fajna impreza :) Wolałbym jednak bez śniegu pojeździć... (lusterko zabiłem :? ). Niedługo postaram się (albo GT80) o zdięcia. P.S - jakby się kto pytał czemu mi moto na koniec nie chciało gadać to mówie: świece NGK można sobie wkręcić w * a nie do silnika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 Ja nareszcie odmarzłem i mogę zarzucić kilka wybranych fot. PS. Na przyszłą zimę muszę sprawić sobie coś lekkiego na kostkach' date=' i nie widze inaczej...[/quote'] Ja też już zdążyłem odtajać i wybieram się na małe co nieco do Bikersów czy jak ich teraz zwą. Ad PS. Skuterek na zimowych oponkach? :mrgreen: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 Wygląda to super :) A tak chciałem być nawet rowerem który ma nazwe ENDURO!!! Poważnie. Ale ja się tak łatwo niepoddaje. Jeszcze mnie zobaczycie.... :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi