chichio Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 Postaram sie przyjechac na 2 kolach, kawa w trakcie rozkladu, moze wyrobie sie ze skladaniemhttp://forum.motocyklistow.pl/album_page.p...php?pic_id=1847 W kazdym badz razie napewno sie zjawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 O 11 idealnie!! :( Będę :) Chichio ale rozumiem że rundke po torze terenowym (+hopka) na tej Kawce zrobisz? ;):):P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiopa Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 jak na 11 to i wyspac sie da!! wypas!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 gdzie się spotykamy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 9 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 A na plycie lotniska na bemowie. a dokladniej na terenie szkoly pro-motor. Poczytaj poprzednie tematy i wszystko ladnie wyjasnione :) Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Mróz ostatnio w ryja szczypie i tak się właśnie zastanawiam, bo moto mi różnie gada przy większych minusach.No i jeszcze wolnego nie załatwiłem ale zostało kilka dni i może się cosik jeszcze zmieni. :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 11 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 KML Pojawic Sie trzeba :buttrock:Kominiarka pod kask, dobre rekawiczki, kurtka, spodnie buty i az za cieplo. Co do pracy to 1 dzien wolnego powinienes wywalczyc.Ja sie pojawiam Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 KML Pojawic Sie trzeba Kominiarka pod kask' date=' dobre rekawiczki, kurtka, spodnie buty i az za cieplo. [/quote'] Nie chodzi tu o to że mi bedzie zimno, bo ciuchów to mam na różne okazję.Jak ostatnio jeżdziłem przy minusach to miałem problem z zapaleniem moto, może dlatego że długo stała bez ruchu. W piątek się okaże czy będę miał wolne. :buttrock: Dopisano po pijaku :D 22:52 : Wolne już teoretycznie mam, nawet pogodę oglądałem i powiedzieli że ma być pięknie .Kto jedzie z Natolina/Kabat może pojedziemy grupką będzie cieplej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 No to juz jutro o 11 sie spotykamy.Dzisiaj jeszcze moto trzeba odkurzyc, ubranko przygotowac i kielbaski kupic. Tomek rozwiazales problem kijowy ? :D Pozdro Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 Między ul. Piastów Śl. a placem są krzaki. Wyślemy delegację z sekatorem i sprawa załatwiona. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osito Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 Cholera, ja znowu jakby nie moge sie pojawic ;) ;) :P Bawcie sie dobrze i tradycyjnie :D dla Tomka i Piotrka za inicjatywe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 Potwierdzam przybycie, jutro startujemy z Natolina wraz z Karolem 1001 tak gdzieś o 10:30.Jak jest ktoś chętny aby się dołączyć to piszcie, zrobimy zimową paradę :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 Ja kurde nie wiem czy bede, bo sie z kolega EnduroMax'em nie moge skontaktowac (dzis mielismy maszyne szykowac, a ten sie ********** jak bąk i nie ma z nim kontaktu) . MIalem sie z nim jakos ustawic a tu kicha... Chyba ze mi ktos wytlumaczy jak dobrze dojechac autobusem z Józefowa k/o Otwocka, bo ja sie na tym nie znam :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 moje przybycie stanęło pod znakiem zapytania :roll: ... szkoda, bo bywałem regularnie :D . niestety chyba jutro sie nie pojawię. choć gdyby sie nagle okazało, ze jednak bede miał możliwość - bede zaprzęgiem :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 13 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 enduroguySzkoła :DA że ty nie odbierasz domowego to....;)Powiem Ci takWstajesz Rano. Ja Cię odbieram z rona waszyngtona i jedziemy [ Dopisane: 13-01-2006, 20:59 ]wieczny studentFoch jak nieprzyjedziesz ;)A co takiego stanelo na przeszkodzie??No Szkodaz Enduroguy'em juz ustalone. Pozdrawiam Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi