enduroguy Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 Czy te łożyska moge dokupić w hurtowni jakiejś??? czy to są zwykłe kulkowe łożyska ???Hehe tak lozyska kupisz w normalnym sklepie z lozyskami! Polecałbym jakies japońskie bądź SKF'y (nie ma co gówna do MTX wsadzać :D ) . Na wał zdecydowanie z luzem C3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik8888 Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 Zna ktoś może jakąś stronke gdzie jest manual do MTX80 RII ????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 Szukam tego typu moto dla swojej kobitki i nie wiem na co się zdecydować, ma może ktoś z Was porównanie jak MTX ma się do DT?Co jest lepsze, chodzi mi o pojemności 80 cmm, jak hamuje ten bęben z przodu w MTX-e?Czy kwestia odblokowania motocykla wygląda tak samo jak w DT, czyli dyfuzor, wydech i modół? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik8888 Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Nie we wszystkich MTX są bębny z przodu.... Mój kolega ma normalną tarcze i nawet zacisk 2-tłoczkowy :lol:Jak dla mnie to MTX'a lepiej się prowadzi niż DT, ale to tylko moje zdanie ...Mocowo niemam porównania bo ten na którym jeździłem jest całkiem zajechany....:D ale słyszałem ze hondziawa jest mocniejsza od detki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Kamli Honda Mtx 80 r2 ma tarczę z przodu.Moc w suchych danich niższa 2KM w mtx ale dzięki mniejszej masie mtx'a idzie tak samo jak dt. Plusem sa nizsze ceny! Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Nie we wszystkich MTX są bębny z przodu.... Mój kolega ma normalną tarcze i nawet zacisk 2-tłoczkowy Kamli Honda Mtx 80 r2 ma tarczę z przodu. To wiem, ale akurat ta co mogę kupić jest na bębnie -- trochę ten bęben nie przemawia do mnie, ale można by coś przeszczepić z młodszego rocznika tylko, że to są dodatkowe koszty :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endurek Opublikowano 14 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Ja jeździłem troche na DT. Teraz przesiadłem się na MTX-a. DT jest dłuższa wyższa, siedzi się daleko od kiery, jest cięższa, MTX lepiej manewróje i jest poręczny. Dlatego się zdecydowałem na MTX-a. POLECAM wszystkim . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik8888 Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Witam!!możecie mi powiedzieć do czego jest taki jakby półwałek na samej górze silnika (w środku silnika nad skrzynią) ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 daj foto ale z tego co pamietam silnik od MTX"a to jest to wałek wyrownowazajacy i on powoduje teoretycznie polepszenie charakterystyki i mniejsze drgania! Po wyjeciu jednak silnik zyskuje moc w wyzszym zakresie obrotow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik8888 Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 No to raczej będzie to :) a czy jest różnica jak będzie włożony??? np. jak o bkręce go o 180st. ?? bo ja nawet nie zwrociłem uwagi gdzie on był.... poprostu rozpołowiłem silnik a że ten jest na łożyskach to się obkręcał jak chciał..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bary82 Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 witam!..mam na oku mtx80 z 89 roku,koles chce za niego ok .1200zeta -tak na oko to duzo czy malo jak za ten rocznik?..poza tym jeszcze jedno pytanie -na co zwracać uwage przy oglądaniu go?tzn.czy ma jakies charakterystyczne newralgiczne punkty,ktorym warto bliżej sie przyjzec?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 -na co zwracać uwage przy oglądaniu go? Czy to napewno ten rocznik bo 89 musi mieć juz tarcze z przodu i byc chodone czieczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 jesli ma papier to tanio bardzo!!To wersja r2 z tarczą jeśli rocznik nie jest ściemniony (chłodzenie ciecza oczywiste). Spójż na tylny amortyzator bo lubi sie rozwalić! Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bary82 Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 jest bez homologacji miejskiej...zreszta tu daje linka ,bo jest wystawiony na allegro..http://www.allegro.pl/show_item.php?item=86969718 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 to raczej 1982Cena słabaNie opłaca się. Ściema Za 400zł warto :) Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi