Pawel Opublikowano 3 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2003 Wstałem o 5,30. Jakoś tak się obudziłem 8O . Co tam, zbieram się powoli :lol: .Może nie będzie padać.Do usłyszenia po powrocie 8) . Pozdrawiam, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 3 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2003 my z trzykawki tez "wstalim" i zaraz ruszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 3 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2003 Jeżeli ruszę, to dopiero jutro rano :) . Szkoda......... grrrrrrrrrrr.... Nie udało się dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 4 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2003 A ja już jestem. jak było ? Fajnie ale ... trochę było ofiar w ludzich i w sprzęcie. Szkoda gadać, pewnie i tak będzie nowy temat w Piwie o wrażenuiach z Łęczycy. Ja osobiście muszę odpocząć. Pozdrawiam, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 4 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2003 Dojechalismy z Borsukiem, bez problemow, na A-4 wyprobowalem sprzeta i poszed 180 z pasazerem pod lekka gorke :). reszte opisze pozniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 4 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2003 Dojechaliśmy z Matą o 12.00. Droga super, słoneczko świeciło +200 km w 2h. Jakie wrażenia? Było super!!! Szkoda tylko, że wczoraj padało. Mam nadzieję, że za rok "Śladami Boruty 2" i zwiedzimy w końcu zamek Pawła :) . pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 4 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2003 Dojechaliśmy z Matą o 12.00. Droga super, słoneczko świeciło +200 km w 2h. Jakie wrażenia? Było super!!! Szkoda tylko, że wczoraj padało. Mam nadzieję, że za rok "Śladami Boruty 2" i zwiedzimy w końcu zamek Pawła :) . pozdr Fakt, było pięknie i jeszcze lepiej po prostu. Wiecej szczegółwo przy piwie w Łęczyca Nasza 8) Żal tylko :? corridy... z pozdrowieniami BORSUKLES Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooler Opublikowano 4 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2003 Wróciliśmy szczęśliwie, pogoda marzenie. Odeskortowaliśmy Byka z do Poznania. Po drodze bez niezpodzianek, poza tym że nurkowłem w śmietniku w podszukiwaniu butelek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_27 Opublikowano 4 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2003 dojechałem, żyjęteraz odpoczywam bo jazda z kacem była nieźle męcząca :) :wink: Fajnie było was wszystkich zobaczyć :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 4 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2003 Wróciliśmy szczęśliwie, pogoda marzenie. Odeskortowaliśmy Byka z do Poznania. Po drodze bez niezpodzianek, poza tym że nurkowłem w śmietniku w podszukiwaniu butelek. No właśnie!!! :) Jak wyglądał powrót z Byczkiem? 50 km/h ???No i gdzie jest Pablo ??? :wink::wink: ...Visitor? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 5 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2003 Witam Wszystkich Postanowiłem jednak nie zmieniac Nicka na Visitor- jezeli chodzi o mnie to impreza byla jak najbardziej udana - powrotna trasa super - jechalismy przez jakies wioski - i co dziwne drogi byly super zadbane bez duzej ilosci dziur i prawie bez samochodow - po drodze spotkalismy jakąś procesje z orkiestra - zajeli cala droge i nie chcieli nas przepuscic ale Pan Starszy dał ognia z rury i troche ich przepłoszył - potem mały obiadek na trasie - rosołek i jak juz doszlismy do siebie to predkosc wzrosła do ponad 200 i wszystko było OK . Chyba trzeba by kiedys powtórzyc impreze pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 5 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2003 Zapomnialem o jeszcze jednej sprawie - jezeli ktos byl by na tyle uprzejmy przeslal mi na maila pare zdjec z imprezy to stawiam browara nastepnym razem - bo jak zapewne wiecie z pamiecia u mnie kiepsko i nie wszystko z imprezy zostało u mnie na twardym dysku - wiec chetnie sobie odswiarze - mail : [email protected] z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 5 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2003 Witam! Grupa Warszawska też dojechała bez żadnych niespodzianek. Za to my, dzięki zaradności Rafika i Marty zwiedziliśmy trochę ciekawych miejsc w okolicy. Jeździliśmy od Piątku do Soboty... :) Pytanko: Jak Byk wrócił? Bo torreador już jest w domu, odzywał się? Na lawecie, czy z dolewkami co 50 km...? Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 5 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2003 Witam! Grupa Warszawska też dojechała bez żadnych niespodzianek. Za to my, dzięki zaradności Rafika i Marty zwiedziliśmy trochę ciekawych miejsc w okolicy. Jeździliśmy od Piątku do Soboty... :) Pytanko: Jak Byk wrócił? Bo torreador już jest w domu, odzywał się? Na lawecie, czy z dolewkami co 50 km...? Dojechał do domu. Jechali 6 godzin 8) Swoja drogą NOISE, widziałem Zygzaka z 68 roku Mańka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: z pozdrowieniami BORSUKLES Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 5 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2003 Zapomnialem o jeszcze jednej sprawie - jezeli ktos byl by na tyle uprzejmy przeslal mi na maila pare zdjec z imprezy to stawiam browara nastepnym razem - bo jak zapewne wiecie z pamiecia u mnie kiepsko i nie wszystko z imprezy zostało u mnie na twardym dysku - wiec chetnie sobie odswiarze - mail : [email protected] z gory dzieki ja muszę dokończyć film, wywołam go i zdjęcia wrzucę na stronę o czym oczywiście wszystkich poinformuję. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi