Skocz do zawartości

Śladami Boruty - spotkanie Wschód-Zachód 3-4 maja ;)

Dominik Szymański
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

A ja już jestem. jak było ? Fajnie ale ... trochę było ofiar w ludzich i w sprzęcie.

Szkoda gadać, pewnie i tak będzie nowy temat w Piwie o wrażenuiach z Łęczycy. Ja osobiście muszę odpocząć.

Pozdrawiam, Paweł

Dojechaliśmy z Matą o 12.00. Droga super, słoneczko świeciło +200 km w 2h.

Jakie wrażenia? Było super!!! Szkoda tylko, że wczoraj padało. Mam nadzieję, że za rok "Śladami Boruty 2" i zwiedzimy w końcu zamek Pawła :) .

pozdr

Dojechaliśmy z Matą o 12.00. Droga super, słoneczko świeciło +200 km w 2h.

Jakie wrażenia? Było super!!! Szkoda tylko, że wczoraj padało. Mam nadzieję, że za rok "Śladami Boruty 2" i zwiedzimy w końcu zamek Pawła :) .

pozdr

Fakt, było pięknie i jeszcze lepiej po prostu. Wiecej szczegółwo przy piwie w Łęczyca Nasza 8)

Żal tylko :? corridy...

z pozdrowieniami BORSUKLES

Wróciliśmy szczęśliwie, pogoda marzenie. Odeskortowaliśmy Byka z do Poznania. Po drodze bez niezpodzianek, poza tym że nurkowłem w śmietniku w podszukiwaniu butelek.

No właśnie!!! :) Jak wyglądał powrót z Byczkiem? 50 km/h ???

No i gdzie jest Pablo ??? :wink::wink: ...Visitor? :)

Witam Wszystkich

Postanowiłem jednak nie zmieniac Nicka na Visitor- jezeli chodzi o mnie to impreza byla jak najbardziej udana - powrotna trasa super - jechalismy przez jakies wioski - i co dziwne drogi byly super zadbane bez duzej ilosci dziur i prawie bez samochodow - po drodze spotkalismy jakąś procesje z orkiestra - zajeli cala droge i nie chcieli nas przepuscic ale Pan Starszy dał ognia z rury i troche ich przepłoszył - potem mały obiadek na trasie - rosołek i jak juz doszlismy do siebie to predkosc wzrosła do ponad 200 i wszystko było OK .

Chyba trzeba by kiedys powtórzyc impreze

pozdrawiam

Zapomnialem o jeszcze jednej sprawie - jezeli ktos byl by na tyle uprzejmy przeslal mi na maila pare zdjec z imprezy to stawiam browara nastepnym razem - bo jak zapewne wiecie z pamiecia u mnie kiepsko i nie wszystko z imprezy zostało u mnie na twardym dysku - wiec chetnie sobie odswiarze - mail : [email protected]

z gory dzieki

Witam! Grupa Warszawska też dojechała bez żadnych niespodzianek. Za to my, dzięki zaradności Rafika i Marty zwiedziliśmy trochę ciekawych miejsc w okolicy. Jeździliśmy od Piątku do Soboty... :)

Pytanko:

Jak Byk wrócił? Bo torreador już jest w domu, odzywał się? Na lawecie, czy z dolewkami co 50 km...?

Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec)

Witam! Grupa Warszawska też dojechała bez żadnych niespodzianek. Za to my, dzięki zaradności Rafika i Marty zwiedziliśmy trochę ciekawych miejsc w okolicy. Jeździliśmy od Piątku do Soboty... :)

Pytanko:

Jak Byk wrócił? Bo torreador już jest w domu, odzywał się? Na lawecie, czy z dolewkami co 50 km...?

Dojechał do domu. Jechali 6 godzin 8)

Swoja drogą NOISE, widziałem Zygzaka z 68 roku Mańka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

z pozdrowieniami BORSUKLES

Zapomnialem o jeszcze jednej sprawie - jezeli ktos byl by na tyle uprzejmy przeslal mi na maila pare zdjec z imprezy to stawiam browara nastepnym razem - bo jak zapewne wiecie z pamiecia u mnie kiepsko i nie wszystko z imprezy zostało u mnie na twardym dysku - wiec chetnie sobie odswiarze - mail : [email protected]

z gory dzieki

ja muszę dokończyć film, wywołam go i zdjęcia wrzucę na stronę o czym oczywiście wszystkich poinformuję. :)