Pawel Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2003 poniedziałek 28/04/2003 godz 17:42jak by TO powiedziec co by nie zapeszyć.... nie da sie, więc nie powiem, ale własnie kupiłem kurtkę, i w spodnie, z truuuuuuudem, też się mieszczę Panie i Panowie czyżby...? - ale nie dokończę bo zapeszę Miałeś chudnąć, jak mi te spodnie pokazywałes miesiąc temu ? [przyp. redakcji - Trzykawki nie jest gruby, tylko tak jak ja, ma pierwsze znamiona mięśnia piwnego] Dieta nie taka ? A próbowałeś kapustę kwaśniewskiego ? Dobra, nie dokuczam Ci, bo sam się robię jak bęben. Tylko wpier**lam i piję piwo. Pozdrawiam, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Witam.Zgadza się, okazja do poznania się, ja chetnie spotkam się z Wami, mam nadzieje, że kazdy będzie dopuszczony do głosu 8) i opowiemy ciekawe historie.Mówię to, jeżeli się uda bo w Polsce aura sami wiecie jaka jest, a my z Redwaterem przemierzamy najdalej 8) PS:Ogłaszam także, że do Łęczycy, katamaranem, ale wpadnie około 18 na imprezke :wink: VIRAGO75 czyli nasza koleżanka z Forum :) :) z pozdrowieniami BORSUKLES Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2003 poniedziałek 28/04/2003 godz 17:42jak by TO powiedziec co by nie zapeszyć.... nie da sie, więc nie powiem, ale własnie kupiłem kurtkę, i w spodnie, z truuuuuuudem, też się mieszczę Panie i Panowie czyżby...? - ale nie dokończę bo zapeszę Miałeś chudnąć, jak mi te spodnie pokazywałes miesiąc temu ? [przyp. redakcji - Trzykawki nie jest gruby, tylko tak jak ja, ma pierwsze znamiona mięśnia piwnego] Dieta nie taka ? A próbowałeś kapustę kwaśniewskiego ? Dobra, nie dokuczam Ci, bo sam się robię jak bęben. Tylko wpier**lam i piję piwo. Pozdrawiam, Paweł ...Paweł ja też :wink: troche przybuchany jeste...proszę bez śmiechu :lol: :lol: :lol: "Harleyowiec ma miec brudną brodę, być gruby, mieć wielki brzuch" słowa mojej kuzynki 9 lat, które dziś wypowiedziała :lol: :lol: :lol: z pozdrowieniami BORSUKLES Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Sorka, za 3 posty, ale nie ma jak zmienić, a przypominają mi się fakty :) ....Kto da się przejechać na swoim sprzęcie, swoją drogą dawno nie jeździłem :lol: :lol: :lol: :lol: na czymś co działa "funkconajlnie" :) nie mówię o swym harelyku co ma tylko gaz :wink: wiec liczę, ze ktoś da się smignać :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: z pozdrowieniami BORSUKLES Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2003 poniedziałek 28/04/2003 godz 17:42jak by TO powiedziec co by nie zapeszyć.... Nic więcej nie mów. Zwykle jest tak, że jak ktoś przy mnie dzieli skórę na niedźwiedziu to d... blada z tego wychodzi. Więc cicho, a jak wyjdzie, to powiesz. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Kto ma najdalej Borsuk, to się okaże 8) . Ja i Ździebełko (Karolina) mamy koło 400 w jedną stronę. Pozdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Kto ma najdalej Borsuk, to się okaże 8) . Ja i Ździebełko (Karolina) mamy koło 400 w jedną stronę. Pozdrówka. borsuk ma ok 400 km (z domu), a ja ok.430 km (z domu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Witam Chetnie bym sie dołączył do wyjazdu - niestety ale nie moge obiecac na 100 % ze bede dlatego do tej pory nie rezerwowałem miejsca dla siebie - zreszta ja tam moge spac nawet na podłodze - teraz zostalo juz niewiel czasu do wyjazdu i mój udział robi sie coraz bardziej realny wiec dolanczam sie do dyskusji - Prosze o info o której i skad wyjezdza grupa poznanska bo jezeli uda mi sie znaleść troche czasu to dołacze do was . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Prosze o info o której i skad wyjezdza grupa poznanska bo jezeli uda mi sie znaleść troche czasu to dołacze do was . Wstępnie 9.00 - 9.30 wsobotę oczywiście, koniecznie z zatankowanymi motocyklami, żeby nie było zbednego czekania. Moje pytania:1. Czy 9.00 - 9.30 to dobra godzina? Jeśli tak, którą wybieramy? 2. Jako miejsce spotkania proponuję Stację ESSO na Rondzie Śródka. Czy zgadzacie się? 3. Kto opracuje jakąś fajną trasę do Łęczycy, byśmy nie śmigali samymi prostymi między TIRami (jak jakieś kurtna tirówki :lol: ), ale by trasa była w miarę zakręcona? 4. Czy zgadzacie się, abyśmy przetestowali odcinek autostrady między Wrześnią a Koniniem? (trzeba zabulić jakieś grosze). 5. Kto będzie prowadził Grupę Zachód? Osobiście proponuję Dyzia, jako dobrego topografa ( :wink: :) :lol: :lol: ), ale najważniejsze, że będzie utrzymywał i dyktował odpowiednie tempo (między złotydziesięć a złotydwadzieścia, więcej nie, bo szkoda naszych karków). PozdrawiamD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2003 witam 9.30 moze byc bo 9 troche z wczesnie lubie sobie pospac jezeli chodzi o autostrade to polecam - naprawde kawal prostej dlugiej drogi bez wybojow i dziur a i tirow za duzo nie ma bo trzeba placic - tylko ze jak n autostrade to predkosc musial aby byc troszke wieksza - no powiedzmy pomiedzy 1,40 do 1,6 chociaz osobiscie prefeorwal bym tak okolo 1,80 do 2,0 ale dostosuje si edo reszty grupy ma nadzieje ze uda mi si edo was dołączyc pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Cześć!Miałbym taką propozycję:1. Spotkanie na Shellu - Klin Dębiecki (bo V-power 99+ :) ) i dalej*Luboń*Mosina*Żabno*Jaszkowo*Śrem*Środa*Września*Rychwał*Tuliszków*Turek*Uniejów*Łęczyca2.Oczywiście dojadę na stacje3.Może w Śremie spotkanie z ekipą z Leszna :?: 4.Po drodze przerwa na posiłek?PozdroDyzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooler Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2003 OJ Pablo2x jak pamiętam zawsze lubiłeś zapach spalonej gumy ale ja boję się jeździć powyżej 1,5. Poza tym myślę że trasa turystyczna - drogi III kat odśnieżania łąki lasy i panienki w trasie (maszynki do robienia lodów włoskicz itp) dla mnie będzie lepsza. Zapraszam sertecznie i mam nadzieję że nie będzie Ci nudno bez powiewu wiatru przy 2,0. PS Widzę, że Honda już poszła do ludu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Ja ze swoja Pania bedziemy chyba jechać sami bo od strony Mszczonowa lub Zyrardowa nikt poza nami nie smiga.Mogli bysmy sie podłączyc w Ożarowie pod grupę z Warszawy ale musiał bym sie wracac ok 40km.Tak więc nasza trasa to ze Mszczonowa na Skierniewice,potem na Łowicz i Łęczycę .Około której będzie wiekszośc kolegów na miejscu i jakie jest miejsce spotkania w Łęczycy? Grzesiek Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Cześć!Miałbym taką propozycję:1. Spotkanie na Shellu - Klin Dębiecki (bo V-power 99+ :) ) i dalej*Luboń*Mosina*Żabno*Jaszkowo*Śrem*Środa*Września*Rychwał*Tuliszków*Turek*Uniejów*Łęczyca Mi stoi - bez głupich domysłów. Mam na myśli - mi pasuje :lol: :wink: Może w Śremie spotkanie z ekipą z Leszna :?: Po drodze przerwa na posiłek - no zobaczymy, ale jakieś śniadanko, jajeczniczka, kaweczka, miam - OK. To na Shellu - Klin Dębiecki i w drogę!Godzina 9.00 - OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2003 witam Jak zwykle przy wyjazdach motocyklowych pojawia sie odwieczny problem - motocykl kontra kobieta - jak moja dowiedziala sie ze znowu gdzies jade to jak zwykle wpadla w szał a dotego doszły jeszcze urodziny tesciowej w sobote - ale i tak zrobie wszystko zeby pojechac w najgorszym wypadku bede musial wracac w sobote i ominie mnie najprzyjemniejsza wieczorna czesc wyjazdu . Z terasy którą przedstawił Dyzio widze ze bedziecie jechac przez Wrześnie a tak sie składa ze ja tam mieszkam także bede czekał na was we Wrześni na trasie około 9,45 bo pewnie wcześniej tam nie dojedziecie . pozdrawiam ps Cooler - Honda rzeczywiście juz poszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi