Frencci Opublikowano 9 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 dOBRY WYBOR! mIALEM TAKA Z 2000 R.KILKA LAT TEMU -SUPER SPRZECIK, WZORCOWE 'JEDNOPALCOWE' HAMULCE- POD WARUNKIEM, ZE NIE ZMNIENISZ ORYGINALNYCH KLOCKOW. SUPER PORECZNOSC NA TORZE.UWAGA PO OTWARCIU TLUMIKA BEZ REGULACJI Z 'PRZODU'- TRACI 'DOL' JAK SZLAG.MOJA SMOCZYCA DO TEJ POWRY WSPOMINA 'SZOSTECZKE'.PZDR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 piękny motocykl, w ubraniach zobacz ceny i jakość IXONA Gratuluję 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyWilk22 Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 ładniutka :P No i widać, że wcześniej ktoś o nią dbał...Powinna słuzyć z takim przebiegiem dłuuugo i bezawaryjnie :) Nie przeciążaj 2 biegu i bedzie oki :P Szczere gratulacje i uważaj na siebie :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 Znajomy ma identyczna tylko ze z 99r bodajze i zadowolony z niej jest.Kupiona w salonie w polsce jezdzana nieco extremalnie i nic niemial z nia zadnych nieprzyjemnosci.Teraz jest do sprzedania takze jak ktos jest zainteresowany to PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 gratutuluje, bardzo fajny motocykl. Znam to uczucie kupna wymarzonego sprzęta, nie do opisania:) 3majsie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 no no :P Fajny sprzęcik - gratulacje :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yezoo Opublikowano 15 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 Dzieki dzieki ludziska, zrobilem zdjataka ale niestety w nocy i sa strasznie slabe. We wtorek zrobilem juz pierwszy zakup dla kierowcy :P czyli kaksk AGV GP-PRO juz sobie stoi na polce i czeka ..... cena byla smieszna, wyprzdarz w Hondzie na okeciu wyrwalem go za 628PLN.... przeceniony z 1750. W weekend by byly szwagier - Robert Michalczewski - moze niektorzy kojaza z toru poznan, i mowil ze ladnie utrzymany tylko gazniki do regulacji, polecil Kedziora z Suzuki w piasecznie, wiec pewnie pierwsza trasa bedzie wlasnie tam :P kurde a tu jeszcze swiat nie bylo.... pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 Gratulacje- R6 to pożadna maszyna - wiem bo sam mialem 2 R6 :P Koniecznie zamontuj amorek skretu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyWilk22 Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 Koniecznie zamontuj amorek skretu Nie wiem, moze moja R6 była jakas ,,inna" ale jeździełm nią ostro, waliłem niezłe gumy(przód i tył), w sumie zrobiełm nią 10 tyś km i nigdy nie odczułem braku amroka. Testowałem po róznych drogach,w górach, autostradach, zwykłych wiejskich, miastach i nic, rzadnej Shimy, nawet delikatnych oznak... Także mi amorek nigdy sie nie przydał... Ale prawie wszyscy mówią, ze do R6 niezbedny jest amorek, więc coś w tym musi być... Pozdr :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 Ja tez tak myslalem dopóki nie załozyłem amorka. 2 lata temu przejezdzilem sezon R6 bez amorka a w zeszłym sezonie zamontowalem amorek i róznica zasadnicza - zapierdalalem grubo ponad 200 dziurawa droga do warszawy i poprzednio musialem trzymac kireownice dosyc mocno bo na dziurach i wybojach prawei z rok przy takiej predkosci wyrywalo a po zalozeniu amorka moglem trzymac leciutko 2 palcami. Podobnie na torze bez amorka przy wyjsciu z zakretów na duzej predkosci mialem charakterystyczne "trzepotanie" motocykla a po załozeniu amorka zdecydowana poprawa . Podobnie z gumami pare razy zdarzyło sie ze opadajac kolo mi sie skrzywilo i trzasło przodem jak cholera a z amorkiem nic takiego nie mialo miejsca skrecalem go na maksa i kolo zawsze opadalo proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 Gratuluję zakupu, bardzo łądan R6 :P Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik.vx800 Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 witam :P bardzo ładna ta eRRRRka 8) , wygląda na zadbaną gratuluje zakupu, no i byle do wiosny 8) POZDR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 26 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2005 GRATULUJĘ!!! Może wiosną razem pośmigamy? Ja mam CBR 600Fi, jestem z Konstancina więc mamy blisko i na pewno się spotkamy! Jeszcze raz GRATULUJĘ, maszyna jest Super! Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yezoo Opublikowano 27 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 Patryk hehehe co za dziwny zbieg okolicznoesci :evil: bo ja tez Patryk jestem hehe milo bedzie poznac :evil: Niestety Yamaszka stoi u tesciow, w weekend sobie tylko posiedzialem, nawet tankpada dostalem od zonki pod choinke :evil: Czekam na kaske i trzeba bedzie reszte ubioru dokupic bo ceny narazie sa bardzo przystepne pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 Yezoo, nieźle! Niech już nadejdzie wiosna to odpalimy sprzęty i stykniemy się gdzieś w Piasecznie! Pozdrawiam!!! :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi