Skocz do zawartości

no to ja tez sie pochwale :) update - nowe fotki str 2

yezoo
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

dOBRY WYBOR! mIALEM TAKA Z 2000 R.KILKA LAT TEMU -SUPER SPRZECIK, WZORCOWE 'JEDNOPALCOWE' HAMULCE- POD WARUNKIEM, ZE NIE ZMNIENISZ ORYGINALNYCH KLOCKOW. SUPER PORECZNOSC NA TORZE.UWAGA PO OTWARCIU TLUMIKA BEZ REGULACJI Z 'PRZODU'- TRACI 'DOL' JAK SZLAG.MOJA SMOCZYCA DO TEJ POWRY WSPOMINA 'SZOSTECZKE'.PZDR.

Znajomy ma identyczna tylko ze z 99r bodajze i zadowolony z niej jest.Kupiona w salonie w polsce jezdzana nieco extremalnie i nic niemial z nia zadnych nieprzyjemnosci.

Teraz jest do sprzedania takze jak ktos jest zainteresowany to PW

Dzieki dzieki ludziska, zrobilem zdjataka ale niestety w nocy i sa strasznie slabe. We wtorek zrobilem juz pierwszy zakup dla kierowcy :P czyli kaksk AGV GP-PRO juz sobie stoi na polce i czeka ..... cena byla smieszna, wyprzdarz w Hondzie na okeciu wyrwalem go za 628PLN.... przeceniony z 1750.

W weekend by byly szwagier - Robert Michalczewski - moze niektorzy kojaza z toru poznan, i mowil ze ladnie utrzymany tylko gazniki do regulacji, polecil Kedziora z Suzuki w piasecznie, wiec pewnie pierwsza trasa bedzie wlasnie tam :P kurde a tu jeszcze swiat nie bylo....

pozdrowionka

Pablo2x napisał:
Koniecznie zamontuj amorek skretu

Nie wiem, moze moja R6 była jakas ,,inna" ale jeździełm nią ostro, waliłem niezłe gumy(przód i tył), w sumie zrobiełm nią 10 tyś km i nigdy nie odczułem braku amroka. Testowałem po róznych drogach,w górach, autostradach, zwykłych wiejskich, miastach i nic, rzadnej Shimy, nawet delikatnych oznak...

Także mi amorek nigdy sie nie przydał...

Ale prawie wszyscy mówią, ze do R6 niezbedny jest amorek, więc coś w tym musi być...

Pozdr :P

Ja tez tak myslalem dopóki nie załozyłem amorka. 2 lata temu przejezdzilem sezon R6 bez amorka a w zeszłym sezonie zamontowalem amorek i róznica zasadnicza - zapierdalalem grubo ponad 200 dziurawa droga do warszawy i poprzednio musialem trzymac kireownice dosyc mocno bo na dziurach i wybojach prawei z rok przy takiej predkosci wyrywalo a po zalozeniu amorka moglem trzymac leciutko 2 palcami. Podobnie na torze bez amorka przy wyjsciu z zakretów na duzej predkosci mialem charakterystyczne "trzepotanie" motocykla a po załozeniu amorka zdecydowana poprawa . Podobnie z gumami pare razy zdarzyło sie ze opadajac kolo mi sie skrzywilo i trzasło przodem jak cholera a z amorkiem nic takiego nie mialo miejsca skrecalem go na maksa i kolo zawsze opadalo proste

• 2 tygodnie później...

Patryk hehehe co za dziwny zbieg okolicznoesci :evil: bo ja tez Patryk jestem hehe milo bedzie poznac :evil:

Niestety Yamaszka stoi u tesciow, w weekend sobie tylko posiedzialem, nawet tankpada dostalem od zonki pod choinke :evil:

Czekam na kaske i trzeba bedzie reszte ubioru dokupic bo ceny narazie sa bardzo przystepne

pozdrowionka