krzychu-985 Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 ja mam Grexa ( niepamietam modelu) I mam go cos 4 lata mialem wnim wypadek itd i nic mu nie jest . No wiadomo jest troszke porysowany ale jest wygodny i bezpieczny. Teraz kupilem sobie maxa 606 i także jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kramar Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Ja mam tornado. Bez komentarza :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Airoh Speedfire.Jedyny minus to to, że od 130-140km/h wieje w nim i telepie mi glową na boki.Za rok inwestuje już w kask z wyższej pólki.Ma być cichy i z dobrym systemem wentylacji.Może nawet uda mi sie wyrwać jakiegoś Rossiego :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyfuzor Opublikowano 6 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 ja zamierzam kupic nowego probikera za 150, ma ktos takiego ? (PROBIKER X1) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cross_maX Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Ja mam Nitro 8) Model chyba FF311(tak pisze na kasku) Super kask! Wrecz idealny, nie paruje, i bardzo wygodny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Tornado są dużo lepsze dobrze wiedzieć 8) mój pasażer w takim jeździ (albo ja, gdy jadę tam gdzie szkoda mi brać mojego uvex boss'a 2000 z którego jestem bardzo zadowolony :D ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyfuzor Opublikowano 6 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 kurde myslalem ze wiekszosc z tego dzialu mi wyskoczy z jakimis tigerami a tu uvexy grexy hoho :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachu Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Ja mam kask NITRO kupiony za 400zl .Bardzo dobry kask wygodny szybka nie paruje zajebisty kask za zajebista cene :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukass102 Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 kurde myslalem ze wiekszosc z tego dzialu mi wyskoczy z jakimis tigeramiProszę bardzo: Ja mam Tigera :D Oczywiście nie polecam. Rozlatują się na pół przy uderzeniu z niedużą siłą :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cycu Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 2 x Tornado (to może zostawny bez komętarza :lol: )2 x Firmy nie zidentyfikowano (ciut lepsze od Tornado)1 x Orzeszek (stylowo wygląda w połączeniu z Komarkiem 8)) Ale już za niedługo Lazer Vertigo LX :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Kas kupujesz za tyle na ile cenisz swoją głowę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andziafront Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 a co mi powiecie o tym kasku tiger http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=74083079 :?: jak narazie nie mam wiele kasy a cos trzeba miec na glowie bo bez kasku przeziebiam sie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubaziom Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Ja narazie mam jakis starszy model Lazera, ale planuje zakupić max'a crosowego. [ Dopisane: 07-12-2005, 00:01 ]a co mi powiecie o tym kasku tiger http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=74083079 :?: jak narazie nie mam wiele kasy a cos trzeba miec na glowie bo bez kasku przeziebiam sie :Dmoim zdaniem lepiej juz kupic jakis używany kask ale lepszej firmy np.caberg albo nolan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 jak narazie nie mam wiele kasy a cos trzeba miec na glowie bo bez kasku przeziebiam sie Stary to załóż czapke! Po co masz niepotrzebnie wyrzucać kase w błoto? To gadanie ze w kasku sie lata bezpieczniej to napewno jedna wielka sciema! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 andziafront napisał:jak narazie nie mam wiele kasy a cos trzeba miec na glowie bo bez kasku przeziebiam sie Stary to załóż czapke! Po co masz niepotrzebnie wyrzucać kase w błoto? To gadanie ze w kasku sie lata bezpieczniej to napewno jedna wielka sciema!Proste.Jak mi jest zimno w lepetyne,to zakladam pończoche na sagan,bo na grzyba mi kask?Co on mi da? :mrgreen: Daje tylko to,że nie wieje,nie wpadają muchy do oczy i masz suchą gloe jak pada ;) Ale bdury napisalem...Ja w razie gleby wole mieć glowe w jednej calości,dlatego uzbieralem kase i kupilem kask klasy średniej,który napewno mi ochroni glowe lepiej od Tornado klejonych w polowie skorupy :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi