Skocz do zawartości

Jakich kaskow uzywacie ?

Dyfuzor
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

a co do Tigerów ;) to można ostatecznie używać do MZ ETZ 251 :P bo wyżej już strach :)

Co Ty mówisz :) ;)

Ten kask to nawet na komarka sie nie nadaje ! ;)

Ja gdybym na komarku nie miał kasku to bym miał straaasznie zmasakrowaną twarz ... A tak mam starego nolana który się nie rozwalił i dalej trzyma. Wytrzymały jest i się z tego ciesze.

Mój kolega miał Tigera ;) raz mu spadł i sie lekko nadłamał ...... :)

Trzymam się zdania, że dobry kask to podstawa

pozdr.

Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :)

Ja jezdze w AGV GP1 i uwazam ze jest niezly. Przystepna cena i nie wieje w nim przy 50kmh jak w naszym krajowym szrocie marki Tornado :) Do 100kmh jest przyzwoicie cichy. Polecam rowniez ten kask (sprawdzony przy predkosci 280 i nie dusi paskiem za szyje ;))

Jak tak dalej pójdzie, to ja nie bede miał czym jeździc, pożarłem sie z dziewczyną i j*b**em tornadem głupim o ziemie, szyba sie roztrzaskała w drobne kawałki, ale skorupa nienaruszona... :) Wiec jak widać są Tornado i Tornado, rózne modele... a oberwał naprawde mocno, z całej siły... ;)

Jak tak dalej pójdzie, to ja nie bede miał czym jeździc, pożarłem sie z dziewczyną i j*b**em tornadem głupim o ziemie, szyba sie roztrzaskała w drobne kawałki, ale skorupa nienaruszona... ;) Wiec jak widać są Tornado i Tornado, rózne modele... a oberwał naprawde mocno, z całej siły... :P

Nom i jesteś 10zł do tyłu ;) warto było dla jakiejs tam........ tornado takie sobie ja jezdze w kasku

nie wiem jakiej firmy bo dostałem go z motorem ale w porównaniu z tornadem to jest bardzo cieżki twardy a szybka ma już rok i jeszcze zadnej rysy ani pękniecia a kask przeżył wiele{nawet w jeźiorze pływał :) ;) )

RG 80>>GPZ 500>>CBR 600 F3>>CBR 900RR

Markos, zdradź jakiż to model Tornada :). Bo mój dragonik po takim zabiegu by walał się po ziemi w 'częściach', a narazie na coś lepszego od Tigera mnie nie stać. Mam powiedzmy 100 zł ;).

A ja myślisz sie na tornadach znam?? On dość masywnie wyglada i nawet ładny jest (BYŁ).. Widać go na moich filmikach niektórych, jeszcze z szybą... ;P

Markos się wyżywa na kasku. :icon_razz:

Tak apropo to ja też tego uvexa dostałem do motoru za 80zł. :biggrin:

Tylko, że był nieużywany.

Mam też jakiegoś tornada ale strasznie w nim wieje i jeszcze takie okulary na motór z lat PRL-u od ojca. :icon_razz:

Pewnie dobre by były do orzeszka i komara.