Pimpek Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 i tak orzeszek rulezzzzz i tego mi nikt nie powie :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Tak, ale orzeszek chyba nie wygląda :clap: na ścigaczu. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adizx9r Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Uvex VX8, calkiem spoko, ale powyzej 120 km/h halas nie do wytrzymania :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimpek Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Tak, ale orzeszek chyba nie wygląda na ścigaczu. a tiger na scigaczu?? ja tu wogle o scigaczu nic nie mowie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 na motorowerku nie jezdze już , ale jeździłem.meine kask : Lazer BONES COLLECTOR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HONDA_ NS-1_FREAK Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Ja smigam w AGV !!! Polecam kaski tej firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 a doradzcie mi jakis kask do 200zł. Na przyszly sezon sobie kupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 a co do Tigerów ;) to można ostatecznie używać do MZ ETZ 251 :P bo wyżej już strach :) Co Ty mówisz :) ;) Ten kask to nawet na komarka sie nie nadaje ! ;)Ja gdybym na komarku nie miał kasku to bym miał straaasznie zmasakrowaną twarz ... A tak mam starego nolana który się nie rozwalił i dalej trzyma. Wytrzymały jest i się z tego ciesze. Mój kolega miał Tigera ;) raz mu spadł i sie lekko nadłamał ...... :) Trzymam się zdania, że dobry kask to podstawa pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Ja jezdze w AGV GP1 i uwazam ze jest niezly. Przystepna cena i nie wieje w nim przy 50kmh jak w naszym krajowym szrocie marki Tornado :) Do 100kmh jest przyzwoicie cichy. Polecam rowniez ten kask (sprawdzony przy predkosci 280 i nie dusi paskiem za szyje ;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Jak tak dalej pójdzie, to ja nie bede miał czym jeździc, pożarłem sie z dziewczyną i j*b**em tornadem głupim o ziemie, szyba sie roztrzaskała w drobne kawałki, ale skorupa nienaruszona... :) Wiec jak widać są Tornado i Tornado, rózne modele... a oberwał naprawde mocno, z całej siły... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlayR Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Markos, zdradź jakiż to model Tornada :). Bo mój dragonik po takim zabiegu by walał się po ziemi w 'częściach', a narazie na coś lepszego od Tigera mnie nie stać. Mam powiedzmy 100 zł ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V12 Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Jak tak dalej pójdzie, to ja nie bede miał czym jeździc, pożarłem sie z dziewczyną i j*b**em tornadem głupim o ziemie, szyba sie roztrzaskała w drobne kawałki, ale skorupa nienaruszona... ;) Wiec jak widać są Tornado i Tornado, rózne modele... a oberwał naprawde mocno, z całej siły... :PNom i jesteś 10zł do tyłu ;) warto było dla jakiejs tam........ tornado takie sobie ja jezdze w kaskunie wiem jakiej firmy bo dostałem go z motorem ale w porównaniu z tornadem to jest bardzo cieżki twardy a szybka ma już rok i jeszcze zadnej rysy ani pękniecia a kask przeżył wiele{nawet w jeźiorze pływał :) ;) ) Cytuj RG 80>>GPZ 500>>CBR 600 F3>>CBR 900RR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Markos, zdradź jakiż to model Tornada :). Bo mój dragonik po takim zabiegu by walał się po ziemi w 'częściach', a narazie na coś lepszego od Tigera mnie nie stać. Mam powiedzmy 100 zł ;).A ja myślisz sie na tornadach znam?? On dość masywnie wyglada i nawet ładny jest (BYŁ).. Widać go na moich filmikach niektórych, jeszcze z szybą... ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil07 Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 No nawet fajny jak na tornado :icon_razz: Szybka o ile pamiętam jest na ag-mocie za pare złotych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Markos się wyżywa na kasku. :icon_razz:Tak apropo to ja też tego uvexa dostałem do motoru za 80zł. :biggrin:Tylko, że był nieużywany.Mam też jakiegoś tornada ale strasznie w nim wieje i jeszcze takie okulary na motór z lat PRL-u od ojca. :icon_razz:Pewnie dobre by były do orzeszka i komara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi