Muma Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 Jesteś zadowlony bo jeszcze nie miałes w nim gleby... przecież te kaski nie nadaja sie do jazdy na motocyklu ! najwyżej do jazdy na rowerze po plaży.Mi kiedyś TIGER spadł z około 1,5m i skorupa popękała !Powiem tak wiem że firma tiger jest najgorszą firmą na naszym rynku ale miejąc 150zł na opone i kask niemiałem wyboru.....mam też inny kask nolana i widać wielką różnice nolan tyle razy mi już upadł a nawet ryski niema...jak kiedyś przewruciłem sie na moto (komar)w tigerku to tylko plastik popękał ale nieodpadłPozdrawiam Ps>śmieje sie tylko z ludzi którzy nieznają sie na kaskach i tam gdzie kupują skutera dokupują też kask tigera za 120zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hbr Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 Ja jezdze w MaX'ie 603 (integralny), dalem za niego 215 zl w ubieglym roku i jestem zadowolony :cool:Pamietam jak kiedys jechalem w Togerze kumpla, zanim jeszcze kupilem swoj, i lece z 80 a tu niedosc ze szybka poszla w gore, to caly kask mi chcial z glowy spasc :banghead: :icon_biggrin: \ A tak wogole to smiejemy sie z kumplami, bo w okolicy jest taki sklep z czesciami do rowerow, komarkow itp. i jadac tam i chcac kupic kask, to pytanie sprzedawcy brzmi nie jaki rozmiar tylko jaki kolor ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GumiS15 Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 ja jezdze w kasku Grex r1 racing, mam go od paru dni, szybka nie paruje, ma nosek, wyjmowane wnętrze, spoilerek na tyle, ładne malowanie :icon_biggrin:(wersja niebieska) dałem za niego 400zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hbr Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 Wlasnie mam takie pytanko ! wie ktos moze czy idzie kupic i gdzie takie oslonki na nos ? chetnie bym takie cos do mojego domontowal :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snorl Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 ja chcialbym potwierdzic to co zauważył kolega miclaw,Tiger to poprostu badziew, plastikowa skorupa i tyle. Niestety ale dobre rzeczy kosztują.... A swoją drogą, o tym czy kask jest dobry (lub dana firma robiąca kaski) można powiedzieć dopiero po tym jak ktoś zaliczy wywrotke w takim kasku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudny_harry89 Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 ja uzywam MAX'a, bardzo fajny kask, moze nie jest to wypas bajka ale zdecydowanie bardziej warty zaufania niż Tiger czy Tornado:) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek91 Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 Ja mja hu*owe Tornado :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 ja mam Uvex CX http://wiggle.co.uk/images/uvex%20cx%20helmet%20ind.jpg i nienarzekam pelen wypas :) Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 Ja mam kaskB-Square'a i nie narzekam na niego. Spadł mi parę razy na glebę i nic mu się nie stało :)Poza tym ja go kupiłam jakieś dwa lata temu jak jeszcze nie do końca byłam pewna czy uda mi się cokolwiek zdziałać z 2 kołami. Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedfriend Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 Ja mam Lazera X5 :) LAZER X5 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimsonFun Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 Ja kupilem sobie kask firmy Caberg model OFFROADER do tego gogle BLUR-a, Spadl pare razy i nic wielkiego mu sie nie stalo jestem zadowolony Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalloKS Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 no ja mam kask caberg'a model flame i spisuje sie swietnie.a co do tych tornado to prawda że szajs,sam niedawno od niego własnymi rękoma oderwałem szczękę,przez co zrobiłem z integrala kask otwarty!!!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Jakich kaskow uzywacie ? - zagranicznych pzdr :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Jakich kaskow uzywacie ? - zagranicznych pzdr ;) W polsce TORNADO.. a zagranicą??? TSUNAMI??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimpek Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 mnie tylko smieszy to kask wart 400zł a moto 250zł:wink: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi