Artur-ntv Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Jestem z Bielska tylko pomieszkuje sobie w Białym. A gdzie jest ta poronina to dalej nie kojarze, ale wydaje mi sie ze Arturro NTV tam mieszka i to jego widziales na AT. Darrrro kolego sympatyczny. Ja mieszkam w zachodniej czesci miasta :icon_mrgreen:. Pronina odchodzi od Dubiazynskiej w lewo, troche za Smara Plisiuka kuznia. A ze nasze Krolowe sa do siebie b.podobne to kolega gajoss mogl je pomylic. Baw sie dobrze na weselichu. Bielsk pozdrawia Bialystok :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egonszef Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 ja również się dopiszę... okolice Wysokiego Mazowiecka przy Zambrowie, niestety jeszcze mojego moto nie zarejestrowałem oraz prawka na motor nie mam ale jakby był temat na łąki i lasy to się łapię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 Grajewo się zgłasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 Wracajac do imprez to w Zambrowie szykuje sie niezly showhttp://zambrow.org/forum/strona.php?strona...ztemat&id=34064 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 Wiecej info:http://zambrow.org/aktualnosci/strona.php?...y_pokaz&id=1933 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
africa2 Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 Prosze prosze co sie dzieje w Zambrowie. Co prawda zostalo 3 dni ale mozna byloby sie w wybrac do Zambrowa w weekendzik i przy okazji zorganizowac jakies spotkanko forumowe podlasiakow na miejscu. Co wy na to ??? Łapiniaku jadziem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sQark Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Ja proponowalbym spotkanie jakies zorganizować ;] wiem, że ja nie jestem równy wiekeim(15 lat) jak i sprzętem (Yamaha RD 80 LC2) ... ale mozna by coś zmajstrować ;] Pozdrawiam wszystkich: sQark Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorider Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 Czy w tym roku jest jescze jakis zlot na podlasiu lub bliskim mazowszu? Chetnie bym sie gdzies wybral. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punio Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Dopisze sie i ja. Punio, Bialystok, NTV - nomen omen od Artura-NTV z Bielska... teraz to on jest Artur i AT-ka, a zaraz pewnie Artur-i-cebra-dwawydechy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfonso Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Też bym się chętnie wybrał na jakiś zlot wydaje mi się, że nie bardzo będzie obecnie coś organizowane.W przyszłym roku pojadę znowu do Jedwabnego fajnie zorganizowana impreza i dużo motocykli przyjechało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blady Hassel Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 2007 odswiezamy temat, jak wiecie co sie bedzie dzialo w naszej okolicy to dawajcie tutaj :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfonso Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Fajne imprezy są organizowane na których byłem m.in. w: Jedwabnym, Łomży, Picnic Cauntry w Mrągowie dużo motocykli w tych dniach na drogach :biggrin: i jednocześnie można podjechać do Giżycka jak tam zajechaliśmy to nawet koszulki nie kupiliśmy zlotowej bo przyjechała karetka na sygnałach i bramy pozamykali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ube Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Siemiatycze się kłaniają. Jak będą jakieś imprezy w moich okolicach to dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukass102 Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 ube, gdzie dokładnie są odbywane zawody Cross Country w Romanówce i motoriada? Jak tam konkretnie dojechać? To jest za wioską tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ube Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Jak dojedziesz do Romanówki to na pewno znajdziesz lub się dopytasz. Pytaj o tor crossowy. Są jeszcze imprezy w Kosiance Boruty, ostatnio była 29 kwietnia. Tam też jest tor crossowy, często tam jeżdżę. Teraz będzie tam impreza chyba 3 czerwca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi