marcel119 Opublikowano 5 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 to dla tych co jeszcze nie oglądali tego serialu dokumentalnego.powtarzać go będą w ten czwartek 08.12.2005 Viasat Explorer 17:00 dalsze części przez kolejne dni Serial dokumentuje losy wyprawy dwóch brytyjskich aktorów - Ewana McGregora oraz Charleya Boormana. Po dziewięciu miesiącach przygotowań rozpoczyna się trzymiesięczna podróż, w trakcie której Ewan, Charley oraz ich kamerzysta pokonują trasę z Londynu przez Europę, Azję, Kanadę i USA aż do Nowego Jorku. Dzięki kamerom przymocowanym do kasków i motocykli, Ewanowi i Charley'emu udało się uchwycić ogromną skalę ich przedsięwzięcia oraz towarzyszące mu emocje. Osobisty i szczery video-pamiętnik opisuje ich zmagania z okropną pogodą i atakami komarów. Relacje obfitują w motocyklowe kraksy, awantury na granicy, kłótnie pomiędzy uczestnikami wyprawy oraz ryzykownych incydenty na odludnych bezdrożach. Serial ukazuje falowanie nastroju podróżników oraz determinację, z jaką dwaj przyjaciele zamierzają doprowadzić wyprawę do szczęśliwego końca. Ciekawy jest ostatni odcinek, kiedy to spotykają się kolesiami z OCC oraz ze swoimi rodzinami POLECAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 5 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 Na ktorym kanale to bedzie??. Co to jest Viasat Explorer?? Czy to kanal TV?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcel119 Opublikowano 5 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 tak są to nowe kanały tematyczne viasat explorer i viasat history a program tv do tych kanałów można znaleźć np. na www.tv.wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dubey Opublikowano 10 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2005 Ciekawy jest ostatni odcinek' date=' kiedy to spotykają się kolesiami z OCC oraz ze swoimi rodzinami POLECAM[/quote']hej - a dla z kolei mnie te odcinki z usa/kanady to lipa. najbardziej mi podeszly te z rosji, kazachstanu i mongolii, czyli jak bylo naprawde hardkorowo (kazach. - caly czas milicja sie do nich przywalala i wiozla ich w konwoju jako vipow, mongolia - malo asfaltu;)))ale najlepszy moment z rosji - kamerzysta lamie rame w swoim sprzecie (wszyscy trzej jechali na 1150 gs), biora ja do spawania i zapominaja lamy odpiac akumulator. spiecie pozbawia ich komputera, a wiec takze hamulcow (abs sie usmazyl...) i kupuja kamerzyscie miejscowe moto - nowke za 1000 euro. no i jada po tych bezdrozach, glowni bohaterowie ciagle sie wywracaja, a kamerzysta jedzie na tej czerwonej, lokalnej 250-ce jakby nigdy nic. ostro wkurzeni pytaja dlaczego sie nie wywraca, a ten na to, udajac rosyjski akcent, "because i'm the red devil" :D)))mam cala serie na dvd (po angielsku) - jakby ktos sie mial jakis fajny film (np. ten z baja 1000), to mozemy sie na chwile wymienicpozdrodub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 10 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2005 mozna gdzieś w necie ściągnąć filmy z ich wyprawy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dubey Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 mozna gdzieś w necie ściągnąć filmy z ich wyprawy???ja sciagnalem z amazon.co.uk. ale pewnie nie o takie sciaganie ci chodzi, wiec sprobuj przez p2p oczywiscie - kazaa i spolka na pewno cos poradza;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 Trzeba będzie jednak poszukać, chciałem pójść na łatwiznę :) .Może brat Azureus lub DC+++ coś poradzi :P [ Dopisane: 11-12-2005, 23:18 ]no i znalazłem torrenta, zajmuje aż 2,53GB. Polecam:http://www.torrentspy.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcel119 Opublikowano 12 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 Ciekawy jest ostatni odcinek, kiedy to spotykają się kolesiami z OCC oraz ze swoimi rodzinami POLECAM hej - a dla z kolei mnie te odcinki z usa/kanady to lipa. a mnie się podobało jak tęsknili za cmentarną drogą na sybirze i wesoły moment jak stary Evan'a na moto podjeżdża jako koleś z BMW. a przecie miał operacje bioder. Ogólnie to cały serial to mój ołtarzyk. jeszcze by mi się przydało zgrać mondo enduro. kiedyś na discovery leciał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumpel Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 Sylwesterjaki jest tytuł tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcel119 Opublikowano 12 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 po ichnemu to "The Long Way Round" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumpel Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyatt Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 Witam Zapłacę za płytę i koszt wysyłki. Tylko będzie ktoś kto to ma i wyśle?PozdrawiamWyatt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dubey Opublikowano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2005 Witam Zapłacę za płytę i koszt wysyłki. Tylko będzie ktoś kto to ma i wyśle?PozdrawiamWyattja mam, moze sprobuje sklonowac w swieta. tylko to 3 razy DVD... chetniej niz pieniadze przyjalbym - jak juz wspominalem - jakis fajny film na wymiane. chocby ta baje 1000...pozdro dub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyatt Opublikowano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 W porządku. Może być na wymianę ;)Napisz PW jak już sklonujesz. PozdrawiamWyatt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaroGS Opublikowano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zarąbista sprawa!Marzenie życia!Po powrocie motocykle zostały sprzedane na aukcji,z której dochód poszedł na cele dobroczynne.Cóż,może kiedyś?Motocykl (GS1150) już mam.. :lol: Pozdrawiam wszystkich podróżników! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi