Tiger Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 Pam pytanie czy w waszych simsonach trzy biegowych gdy zmieniacie bieg z 2 na 3 to mujavascript:emoticon('8)')Coolsicie dać na jpierw na luz a potem na trujkę 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 NIe musimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiND Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 nie. pewnie masz cos nie tak z automatem od biegów, lecz sprubuj pierw wyregulowac skrzynie.. :) pozdro.MIND Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cycu Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 jak poprzednicy, też nie musze. Kiedyś musiałem, ale wyregulowałem skrzynie i wszystko jest OK :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drops Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 A teraz moje pytanie:A czy w simkach 4 biegowych gdy zmieniacie z 4 na 3 to musicie najpierw luz wrzucić :?: Bo ja jak wrzucę z 4 na 3 to mi wskakuje luz i coś trzeszczy. Jak rzucę najpierw luz a potem 3 to jest dobrze :? A jak ten automat wyregulować ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 A czy w simkach 4 biegowych gdy zmieniacie z 4 na 3 to musicie najpierw luz wrzucić Question Nie A jak ten automat wyregulować ??Pod gaźnikiem w karterze masz srube regulacujną. najpierw poluźniasz to kluczem a potem przekręcasz tą na śrubokrent tylko ni epamietam w którą strone co jest - Jeżeli coś pomieszałem to mnie poprawcie bo sismona ostanio z 5 lat temu robiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bacher Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 Pod gaźnikiem w karterze masz srube regulacujną. najpierw poluźniasz to kluczem a potem przekręcasz tą na śrubokrentNo niezupełnie. Trzeba odkrecic nakretke o ktorej mowiles a potem specjalna rurke (mozna zrobic samemu) nalozyc na wystająca srube i odpowiednio przekrecic. Dobrze wyregulowana skrzyni a w Simsonie nie ma ma luzow pomiedzy biegami. No jedynie pomiedzy 1, a 2 (ale tam ma byc) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek_rapier Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 Po cholere odświerzać stare tematy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio900 Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 ja tak mam jak wrzucam z 2 na 3 i z 3 na 4 ale nie musze zrzucac na luz tylko lekko cofnąć wajche na dół wtdy moge spokojnie wrzucić. Regulacja nie pomogła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiND Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 no to masz mozliwe automat wyjechany to jest taka blaszka z wglebieniami po kturej chodzi taki "PRĘCIK" i wpada do tych "dziurek" , on jest dociskany przez sprezyne mi moja starcila wlasciwosci i wsadzilem inna mocniejsza (bylo ciezko znalesc ale czego nie robi sie z milosci :banghead: ) i biegi wpinaja mi sie jak w nowych moto pewnie i mocno :evil: jak by co to wal na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bacher Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 U mnie właśnie muszę ostatnimi czasy (koniec sezonu) cofnąć troszkę wajchę gdy zmieniam z 2 na 3...teraz już wiem co może pyć przyczyną tej niedogodności, bo nie pomogło nawet dokładne wyregulowanie skrzynii :/ Jeśli jesteś w stanie to napisz mi co musze wymienić. Jaką sprężynę założyłeś i gdzie ją dostałeś? Pozdrowienia Bacher Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi