Skocz do zawartości

SUZUKI GS

Waldi
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Mowie powaznie, caly kij jest suchy. Dopiero jak przechylam go to koncowka jest usmarowana.

Człowieku z tego co czytam, niemasz bladego pojecia o podstawowym użytkowaniu motocykla. Więc moja rada jest taka oddaj motocykl na przegląd (tzw "przygotowanie motocykla do sezonu") w sprawdzonym serwisie motocyklowym w Twojej okolicy, zanim będzie zapóżno i zaj**iesz silnik na suchym "patyczku".

Olej się zmienia w GS'ach co 6000 km lub co roku. Skoro Twój olej (jak napisaleś) ma 4 lata więc sam sobie odpowiedz na pytanie czy sie nadaje.

Używaj opcji szukaj, bo na forum jest naprawdę w pyte informacji o tym jak żyć z motocyklem zapan brat :D

Czolem!

Polecam sciagnac ze strony http://republika.pl/gs500e serwisowke Haynesa. Jest w dziale Fiszki/ksiazki serwisowe.

W niej zawsze mozna znalezc wiele cennych, niezbednych w danym momencie informacji.

Ogolnie cala ta stronka jest godna przeczytania!

Pozdrawiam

Czolem!

:D

Spoko, kazdy kiedys sie musi nauczyc ;). Jak czasem zajrze na swoje pierwsze posty, to tez sikam ze smiechu, jaki bylem glupi.

A 4umowi mechanicy pewno dalej sikaja ze smiechu, jak czasem cos pojade "niemechanicznym" jazgotem :P.

Plis, nie smiac sie i nie krytykowac ;). Jedyne co osiagniecie w ten sposob to to, ze Waldi nie bedzie chcial pytac i sobie w koncu motocykl faktycznie spieprzy, bo sie czegos nie dowie!

Pozdrawiam

Teraz masz mnie Waldi na sumieniu!  

Pękłem ze smiechu.

No nie siedze w tym jak wspominalem.

Olej silnikowy inaczej, ale na pierwszy rzut oka i pierwsze skojarzenie to MOTOR :mrgreen:

[ Dopisane: 06-12-2005, 20:13 ]

Zbychu, Ty mi na to nie pozwalasz. Wszystko czego chcialem sie dowiedziec bez krytki i smiechu dowiedzialem sie od Ciebie za co jestem Ci wdzieczny. :D

Zbychu' date=' Ty mi na to nie pozwalasz. Wszystko czego chcialem sie dowiedziec bez krytki i smiechu dowiedzialem sie od Ciebie za co jestem Ci wdzieczny. :D[/quote']

Nawet nie potrafi pochwalić kobiety :P ale nic to nie każdy rodzi się ideałem ;)

pzdr @starte