Waldi Opublikowano 6 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 SemiSyntetic czy Syntetic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JRK Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Mowie powaznie, caly kij jest suchy. Dopiero jak przechylam go to koncowka jest usmarowana. Człowieku z tego co czytam, niemasz bladego pojecia o podstawowym użytkowaniu motocykla. Więc moja rada jest taka oddaj motocykl na przegląd (tzw "przygotowanie motocykla do sezonu") w sprawdzonym serwisie motocyklowym w Twojej okolicy, zanim będzie zapóżno i zaj**iesz silnik na suchym "patyczku". Olej się zmienia w GS'ach co 6000 km lub co roku. Skoro Twój olej (jak napisaleś) ma 4 lata więc sam sobie odpowiedz na pytanie czy sie nadaje. Używaj opcji szukaj, bo na forum jest naprawdę w pyte informacji o tym jak żyć z motocyklem zapan brat :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 6 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Miesiac mam ten motor. Motor nie byl prawie wogole uzywany przez te 4 lata od wymiany plynow. A ja dopiero teraz chodze i poznaje ten motor co jak dziala co gdzie sie sprawdza. Ogolnie rzecz ujmujac sposob uzytkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Czolem! Polecam sciagnac ze strony http://republika.pl/gs500e serwisowke Haynesa. Jest w dziale Fiszki/ksiazki serwisowe.W niej zawsze mozna znalezc wiele cennych, niezbednych w danym momencie informacji.Ogolnie cala ta stronka jest godna przeczytania! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 6 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Przeczytalem juz cala :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 No ale ten lotor to do motorow. Nawet jest napisane na opakowaniu MOTOR OIL Teraz masz mnie Waldi na sumieniu! :-) Pękłem ze smiechu. Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Czolem! :DSpoko, kazdy kiedys sie musi nauczyc ;). Jak czasem zajrze na swoje pierwsze posty, to tez sikam ze smiechu, jaki bylem glupi.A 4umowi mechanicy pewno dalej sikaja ze smiechu, jak czasem cos pojade "niemechanicznym" jazgotem :P. Plis, nie smiac sie i nie krytykowac ;). Jedyne co osiagniecie w ten sposob to to, ze Waldi nie bedzie chcial pytac i sobie w koncu motocykl faktycznie spieprzy, bo sie czegos nie dowie! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 6 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Teraz masz mnie Waldi na sumieniu! Pękłem ze smiechu. No nie siedze w tym jak wspominalem.Olej silnikowy inaczej, ale na pierwszy rzut oka i pierwsze skojarzenie to MOTOR :mrgreen: [ Dopisane: 06-12-2005, 20:13 ]Zbychu, Ty mi na to nie pozwalasz. Wszystko czego chcialem sie dowiedziec bez krytki i smiechu dowiedzialem sie od Ciebie za co jestem Ci wdzieczny. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Teraz masz mnie Waldi na sumieniu! :-) Pękłem ze smiechu.Nie jestes sam :-D Nie bierz tego do siebie Waldi, ale to naprawde zjeeebiscie zabrzmialo ;-) Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zbychu' date=' Ty mi na to nie pozwalasz. Wszystko czego chcialem sie dowiedziec bez krytki i smiechu dowiedzialem sie od Ciebie za co jestem Ci wdzieczny. :D[/quote']Nawet nie potrafi pochwalić kobiety :P ale nic to nie każdy rodzi się ideałem ;) pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 6 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Nie bierz tego do siebie Waldi' date=' ale to naprawde zjeeebiscie zabrzmialo [/quote'] napisz do bravo.pl i wyslij wszystkim uzytkownikom GG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 napisz do bravo.pl i wyslij wszystkim uzytkownikom GGNie boj nie boj, juz to zrobilem :-D Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 6 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Nie boj nie boj' date=' juz to zrobilem[/quote'] :D brawo, myslalem, ze bedziesz potrzebowac pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Czolem! Ale Panowie, po co te pyskowki...Zluzowac poslady, to do nikad nie prowadzi! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Wiadomo Zbyhu, grunt to dystans do samego siebie i niektorych wypowiedzi :D Mnie tego akurat nie brakuje ;-) Jak to mawial Instruktor K.O.: "To ma byc iiiironiczne, z huuumorem" :-) Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi