Strzalek Opublikowano 3 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 pisze,ze jest zablokowana do 100km/h,a ze niby po odblokowaniu poleci 150km/h - prawda to ? ja w to watpie Ja jestem pewien że tyle nie poleci. Na allegro rózne głupoty piszą. nawet jest temat przy piwie - dziwne aukcje allegro. Może by u nas takie coś zrobić z motocyklami off road. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 3 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 tak tez myslalem,ze to jakies urojenia tego kolesia,ze to tyle ma leciec...wg danych na stronie producenta to leci to 110km/h co wg mnie jest mozliwe.http://www.motocyklemz.pl/125_sm.html Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 3 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 Ładne te MZ........ja bym właśnie takiego czegoś szukał. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtomecki Opublikowano 3 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 tak tez myslalem,ze to jakies urojenia tego kolesia,ze to tyle ma leciec...wg danych na stronie producenta to leci to 110km/h co wg mnie jest mozliwe.http://www.motocyklemz.pl/125_sm.html wg danych producenta 110, jednak w tescie bodajze w SM wyszlo ze leci troche ponad 120 km/h. Zastanow sie tez czy chcesz wersje SM czy SX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 3 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 tak tez myslalem,ze to jakies urojenia tego kolesia,ze to tyle ma leciec...wg danych na stronie producenta to leci to 110km/h co wg mnie jest mozliwe.http://www.motocyklemz.pl/125_sm.html wg danych producenta 110, jednak w tescie bodajze w SM wyszlo ze leci troche ponad 120 km/h. Zastanow sie tez czy chcesz wersje SM czy SX a pamietasz moze ,w ktorym to numerze bylo ? bo bym se z checia poczytal o niej cos w jakiejs gazecie. a co do wersji to do konca sam nie wiem... ale raczej SM ,bo w okolicy 100km (z tego co wiem) nie ma zadnego toru ani fajnego terenu do latania,tylko pola i pola... Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 3 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 kurde fajna ta MZ 125 SX- nie wiedzialem ze jest taka, myslalem ze tylko SM . troche mnie martwi "Masa pojazdu 133 kg". Mieliscie z taka stycznosc? Ceny nie maja wygorowanych i moze cos by sie znalazlo. Jak sie sprawuje w terenie? Wystarcza jej mocy? Duzo lepszy bedzie KDX/RX (chodzi mi o teren)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 3 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 Moim zdaniem MZka będzie najlepszym rozwiązaniem. Licencja Yamahy, a masz gdzieś artykuł o tym bo ja jakoś nie czytałem nigdzie ze to na licencji Yamahy jest , ale poprostu przez to ze nigdzie nie widziałem albo nie doczytałem. a chetnie bym potwierdził to info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzier Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 nie jest na licencji Yamaszki to konstrukcja własna MZ!Latałem z gościami na zawody SM i gadałem z nimi min. na ten temat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endu(ro)bak Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 Z tego co wiem to te wieksze MZ BAGHIRA maja silniki od XT , a jezeli chcesz MZ to szukaj w niemczech, przeciez to ich rodzinny kraj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 Ja bym Ci jednak polecał DR125(jedźiłem na niej ponad rok bez żadnej usterki) dobra cena, tanie w ekploatacji, idealne do lasu i szose jedyna wada to silnik chłodzony powietrzem :? ale np model z 97' mozesz juz dostac za ok. 4-5tys. według mnie DR-y sa najlepsze :!: pzdr dla ekipy z LKS Kicin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 5 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 XLR 125 4t z roczników 96-99 wyrwiesz za śmieszne pieniądze,oczywiście zachód(Niemcy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 5 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 Sorka że korzystam z tematu ale mam pytanie odnośnie dr i xlr, nowsze roczniki mają elektryczny starter, a starsze trzeba kopać, czy te startery elektryczne są gorsze czy lepsze od tych standarowych kickstartów?Bo spotkałem się z opiniami, że motocykle enduro z elektrostarterami nie są motorami enduro tylko jakimiś niby enduro i ciężko się nieraz odpala czy to prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 5 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 Bo spotkałem się z opiniami, że motocykle enduro z elektrostarterami nie są motorami enduro tylko jakimiś niby enduro i ciężko się nieraz odpala czy to prawda?jak masz slaby akumulator to slabo odpala i korzystasz z kopniaka chociaz w TW nie ma kopniaka wiec jak ci sie rozladuje to albo ladujesz albo pychgeneralnie rozrusznik to ekstra sprawa - wiem bo nie mam i czasami sie mecze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 5 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 dziękiCzyli dobry taki z rozrusznikem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 5 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 Czyli dobry taki z rozrusznikem ?Oczywiście, że dobry. Szczególnie jak taka WR 250 się zaleje :mrgreen: . Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi