Maciej Opublikowano 2 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 Obiecałem sobie, że jak zdam to napiszę mojego pierwszego posta na forum. Niniejszym to czynię. Wczoraj zdałem w Poznaniu. Zdawałem pierwszy raz i jestem mile zaskoczony atmosferą na egzaminie.Pozdrowienia dla wszystkich i do zobaczenia na wiosnę na drodze.Ps. Nie mogę się doczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristi_rx125 Opublikowano 2 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 Obiecałem sobie, że jak zdam to napiszę mojego pierwszego posta na forum. Niniejszym to czynię. Wczoraj zdałem w Poznaniu. Zdawałem pierwszy raz i jestem mile zaskoczony atmosferą na egzaminie.Pozdrowienia dla wszystkich i do zobaczenia na wiosnę na drodze.Ps. Nie mogę się doczekać. Gratulację! Widze że nie tylko ja w wieku 30 lat zdaję prawko. Też udało mi się za pierwszym razem - dwa tygodnie temu (było zimno ale warto). Teraz czekam na odebranie, no i pierwszą legalną jazdę od lat.Pozdro i nawijaj kilometry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 2 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 Prawko jest, motocykl jest - tylko doczekać wiosny. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shuy Opublikowano 2 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 Gratuluję szcześciarzu!jestem mile zaskoczony atmosferą na egzaminieI co ludzie widzą w tej Warszawie :twisted: . Tutaj atmosfera na egzaminie jest taka jak na drogach.PozdrawiamSzuja Cytuj Szukam go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aska Opublikowano 2 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 I co ludzie widzą w tej Warszawie . Tutaj atmosfera na egzaminie jest taka jak na drogach. Ja zdawalam dwa tygodnie temu na odlewniczej i zlego slowa nie moge powiedziec :PMotorek rozgrzany, usmiechniety egzaminator... Az sie zdziwilam :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamperov Opublikowano 2 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 Pogratulować!!! Ja zdałem 18 litopada. A tak btw to jaki masz sprzęt albo do jakiego się przymierzasz. Ja chyba do bandita, właściwie to już jestem przekonany, tylko szukam najlepszej oferty. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Opublikowano 3 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 A tak btw to jaki masz sprzęt albo do jakiego się przymierzaszSprzęt już jest w garażu. Yamaha XVS Drag Star 1100 cmNie wiem czy nie za duży ale dam rade. Trzeba ambitnie stawiać cele.Dzięki wszystkim za gratulacje.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 Ja zdawalam dwa tygodnie temu na odlewniczej i zlego slowa nie moge powiedziec Motorek rozgrzany, usmiechniety egzaminator... Az sie zdziwilam ja natomiast zdawalem 17 listopada w Rzeszowie i zachowanie egzaminatora mi sie nie podobalo. nie rozgrzal motocykla, po ktory samemu musialem sobie pojsc do WORDowskiego garazu, nie dal mi zrobic "rundki zapoznawczej" a na miescie przegonil mnie ponad pol godziny po miejscach ktorych nie bylo na trasie... pomijam fakt ze bylo ok 3 stopni i na przemian padal snieg, deszcze i grad.ale oplacilo sie i z tego sie ciesze :!: :) gratuluje Macku Pozdrawiam(też ;)) Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrkiel Opublikowano 5 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 Obiecałem sobie' date=' że jak zdam to napiszę mojego pierwszego posta na forum. Niniejszym to czynię. Wczoraj zdałem w Poznaniu. Zdawałem pierwszy raz i jestem mile zaskoczony atmosferą na egzaminie.Pozdrowienia dla wszystkich i do zobaczenia na wiosnę na drodze.Ps. Nie mogę się doczekać.[/quote'] JA TEZ WLASNIE ZDALEM :) witaj w klubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 GRATULACJE, POWODZENIA NA DROGACH. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Opublikowano 7 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 Dzięki jeszcze raz. Widzę, że nie tylko mi w wieku 30 lat (prawie) zachciało się mieć motocykl. Fajnie, że jest nas więcej.Dobrze, że jeżdżę na nartach bo inaczej zima wlekła by się niemiłosiernie.Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 Dzięki jeszcze raz. Widzę' date=' że nie tylko mi w wieku 30 lat (prawie) zachciało się mieć motocykl. Fajnie, że jest nas więcej.[/quote'] no pewnie, przeciez to nie jest "sport" przeznaczony dla nastolatków :D ja też zdałam parę dni temu i też mam _prawie_ 30 lat :oops: :lol: Dobrze' date=' że jeżdżę na nartach bo inaczej zima wlekła by się niemiłosiernie.[/quote'] Witam w klubie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi