enduro-bubbaa Opublikowano 27 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 ja jednak chyba wole zaplacic i zeby kto inny robil :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 no wiec juz wiem ze u mnie nie robia bo: "maja kupe roboty i kola sa jakies odlewane i oni nie moga". Wiec kto ma jakies namiary za rozsadna kasse tak, że dzwonie wysyłam wszystko co chce (ojj duza paczka) i odbieram za powiedzmy tydzien - 2 pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduro-bubbaa Opublikowano 28 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 ja moge nie drogo zalatwic ale tylko z wawy bo nie chce sie bawic w wysylki i tego typu !! jak ktos jest z wawy to moge mu zalatwic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 a jak mam napis na obręczy EXCEL i chce zeby został to co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 ja moge nie drogo zalatwic ale tylko z wawy bo nie chce sie bawic w wysylki i tego typu !! jak ktos jest z wawy to moge mu zalatwic A ile taka impreza kosztuje tam gdzie ty moglbys zalatwic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduro-bubbaa Opublikowano 28 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 no kolo 50 zl od sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 a jak mam napis na obręczy EXCEL i chce zeby został to co ?Napisy zostaja bo one sa w zaglebieniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduro-bubbaa Opublikowano 28 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 wlasnie nie !! nie wiem jak to jest ale excel przecież masz na czerwono pomalowane a nie w zaglebieniu !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 wlasnie nie !! nie wiem jak to jest ale excel przecież masz na czerwono pomalowane a nie w zaglebieniu !!Prawda, za bardzo sie rozpedzilem, ale w sumie wiekszosc producentow robi podpisy na obreczach w formie zaglebien (m.in. D.I.D.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 W EXCEL nie ma zagłebionych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 u mnie felgi D.I.D-a sa to i sa w formie zaglebien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 29 Listopada 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 a jak mam napis na obręczy EXCEL i chce zeby został to co ? Excel nie robi żadanych zagłębień tylko daje farbę bezpośrednio na felgę. Nic z tym nie zrobisz. Albo anodowanie/malowanie albo napisik.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Witam. Zna ktos moze jakas firme co sie aktualnie zajmuje anodowaniem kol ? Najchetniej wysylkowo. Wiem,wiem - odkopuje stary temat ale po co nowy zakladac jak juz jest odpowiedni. Pozdrawiam :icon_rolleyes: Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 (edytowane) no kolo 50 zl od sztuki Podajcie jakies adresy z Wa-wy, w takiej cenie to nawet ciekawy efekt.czy ta cena jest za samą obręcz, czy razem ze szprychami i piastą, i czy w cenie jest zaplecienie i centrowanie? Edytowane 7 Lutego 2007 przez KML Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik8888 Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 piasta jest z jakiegoś stopu więc możesz tylko dać do malowania proszkowego. szprychy to stal, więc chrom. jedynie obręcze można poanodować o ile masz aluminiowe :crossy: a to 50zł to jest pewnie od sztuki za anodowanie obręczy. U nas anodują alum w ursusie na dawnych zakładach traktorkowych :crossy: ul. Traktorzystów 28B. Tam anodował m. in. swoje fele użytkownik Kamil_MX. Ciekawe ile by wzieli za wychromowanie/niklowanie wszystkich szprych. bo w połączeniu z anodą czarną i złotymi piastami jest wypas efekt. Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi