Fenix121 Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Witam wszystkich!!! Chciał bym Sie zapytać jak to właśnie jest z tymi cenami po za sezonem dużo spadają czy tylko nielicznie. Właśnie planuje kupno Yamahy R1 tylko czekam do Stycznia następnego roku. I z tym również mam 2 pytanie, czy odraz gdy motor straci ten jeden rok spadnie cena czy to się dzieje stopniowo po jakimś czasie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit_1 Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 a że sie tak zapytam .... jeździłeś może jakimś poważniejszym sprzętem czy tylko rodzimej produkcji...bo jak to bedzie twój pierwszy moto.....hmmm .. to powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Witam wszystkich!!! Chciał bym Sie zapytać jak to właśnie jest z tymi cenami po za sezonem dużo spadają czy tylko nielicznie. Właśnie planuje kupno Yamahy R1 tylko czekam do Stycznia następnego roku. I z tym również mam 2 pytanie, czy odraz gdy motor straci ten jeden rok spadnie cena czy to się dzieje stopniowo po jakimś czasie???Jeżeli chodzi ci o nowy motocykl to jest to pewnie tak jak z samochodami, po styczniu są one starsze już o jeden rok :D , nawet jak zostały wyprodukowane w grudniu i salony najczęściej wtedy robią obniżki cen, aby przyciągnąć klientów na te "starsze" modele 8) , aby one mogły zrobić miejsce młodszym rocznikom.A używki także tracą na wartości, gdyż w zimie za bardzo nikt nie jeździ i jest mniej chętnych na kupno, takie prawa rynku. Mniejszy popyt ceny w dół, ale z nastaniem wiosny popyt rośnie i ceny także. pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenix121 Opublikowano 25 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Tak miałem juz do czynienia ze ścigaczami. Zamną są już Aprilia RS 50 oraz Aprilia RS 125 niedawno ja sprzedałem i szukam czegos wiekszego starałem sie przesiadać na coraz wieksze ale teraz chce motor na jakis dłóższy okres i dlatego wybrałem Yamahe R1. Wiem że to dóży motor ale sądze że umiem jeżdizć i wiem że przez pierwsze pół roku bede sie uczyc jazdy na tym motoże i doszłem do tego ze mam troche w głowie żeby byc ostrożnym!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał22 Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 wiem że przez pierwsze pół roku bede sie uczyc jazdy na tym motoże i doszłem do tego ze mam troche w głowie żeby byc ostrożnym!!! Witam.Obyś tą teorie utrzymał długo, bo różnica duża do tego czym jeździłeśw każdym razie powodzenia i przyjemności. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skay Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 umiem jeżdizć motoże mam troche w głowie ale czego masz w tej głowie...SIANA? czy POWIETRZA?Jeżeli potrafisz tak jeździć jak używasz ortografii to POWODZENIA !!! :-D w sumie to nawet fajnie....będę mógł kupić potem części do R1 jak się roztrzaskasz...pozdrawiam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Właśnie planuje kupno Yamahy R1 Ty planujesz kupno czy Twój tatuś kupi Ci ten sprzęcik? :mrgreen: Sorki ale nie mogłem się powstrzymać. To chyba zazdrość :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Tak miałem juz do czynienia ze ścigaczami. Zamną są już Aprilia RS 50 oraz Aprilia RS 125 :-D :-D :-D :-D :-D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenix121 Opublikowano 25 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Sorki za moją ortografie :oops: . Ale mam "dysortografie". A w ogóle co ma piernik (ortografia) do wiatraka (do jazdy motocyklem)??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osito Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Wiem że to dóży motor ale sądze że umiem jeżdizć i wiem że przez pierwsze pół roku bede sie uczyc jazdy na tym motoże i doszłem do tego ze mam troche w głowie Nie wierze... 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Tak miałem juz do czynienia ze ścigaczami. Zamną są już Aprilia RS 50 oraz Aprilia RS 125 niedawno ja sprzedałem i szukam czegos wiekszego starałem sie przesiadać na coraz wieksze ale teraz chce motor na jakis dłóższy okres i dlatego wybrałem Yamahe R1. Mylisz pojęcia. Nie odróżniasz ścigacza od motoroweru! Proponuje kupić jakąś sześćsetke na początek :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skay Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Sorki za moją ortografie :oops: . Ale mam "dysortografie". A w ogóle co ma piernik (ortografia) do wiatraka (do jazdy motocyklem)??? nic... zapytalem tylko czy tak samo jeżdzisz jak uzywasz ortografii WSIO ! ...widze ,że zaraz rozpęta się prawdziwa burza w związku z Twoim pomysłem zakupu R1.A przecież w poście pytałeś czy cena się zmieni.Otóż na pewno po nowym roku bedzie nizsza ...nieznacznie ale zawsze, no i zima motorki są tańsze...wcześniej wyjasnila to Astarte. no dobra ostatnie słowo co fo tej R1....przestanmy juz słać gromy a moze to prowokacja ? :-D w sumie h** mnie to :-D i jeszcze moje prywatne pytanie....jeżdziłeś chłopcze na R1 kiedykolwiek? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 skonczy sie na tym ze kupi jakas maks 250-400 :D i tyle tak jak w dziale enduro/motocross... niektorzy odrazu chca wsiadac na 250 bo mysla ze to jak junak (bez obrazy) i ze napewno dadza rade ale jednak 50 KM przy 100 kg wagi i piekielna charakterystyka robi swoje. Jak kupisz R1 po RS 125 to kup jednak o rok starsza bo zawsze zostanie ci wiecej na pogrzeb. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał22 Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 bo zawsze zostanie ci wiecej na pogrzeb. Bez przesady z tym pogrzebem :D Jeżeli faktycznie jest rozsądny to dlaczego nie. A tak faktycznie to gość pyta o ceny sprzętów a nie czy da radeco do cen to już koledzy odpowiedzieli, a ty tu zaraz wyjezdzasz z ......Ech.............. :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 czy Fenix121 sie pyta o to czy umie jezdzic czy moze o ceny motocykli w zimie. Jak narazie widze jeden post ktory dotyczy tematu a reszta to wogole nie potrzebna :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi