Skocz do zawartości

Guma na GSXF 600

lewyp600
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Zapytaj Spidiego to Ci wytłumaczy po raz pincetny, że wszystko pójdzie na gumę. :twisted: ... z tego co pamiętam to imbryk chyba nawet z gazu idzie.

Tak poważnie to poszukaj (opcja SZUKAJ) bo pamiętam że ludzie o tym rozmawiali.

Pozdrawiam

Gsx 600f idzie na koło bez problemu. Mój znajomy, który ujeżdza ten sprzęcik stawia na gumę bez większego problemu. Oczywiście nie z gazu, tylko zawsze ze sprzęgła. Ma jajko 98r.

Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636

jajo idzie , ale trzeba mniec wprawe. Otoz sam z siebie z gazu nie pojdzie i trzbea mu troche pomoc i w czasie ruchu manetka odpuszczeniu i dodaniu gazu trzeba podciagnac rekami kierwonice. Kolega tak robil i mu wychodzilo , sama nie da rady.

Starszy gsxf idzie na gume latwiej

A jak wygląda sprawa z CBRką 600 F3? Jestem zainteresowany kupnem tego sprzęta i interesuje mnie czy idzie z gazu?

Idzie idzie :mrgreen: bez żadnych specjalnych wysiłków... pompka przy 5-6 tys. i dęba :)

Powodzenia przy zakupie

Suzuki GSXF 600 cięzko idzie z gazu ale sie da na bank SPIDI postawił mojego gsxf z gazu na gume ;]

ale mi sie to nie udało

hehe... pamiętam pamiętam i potwierdzam- jajo też da sie postawić na gume i to nawet z gazu!!

Pamiętam jak chcieliści sie zakładac że nie da rady ale udało sie... :-D

ale co sie naszarpałem i namęczyłem żeby ją podnieść zanim ja wyczułem i postawiłem w pion to już moje... 8O :-D

Z gazu to jest naprawde cięzki temat(wykonalny ale niezbyt przyjemny) ale z klamy przy odopowiednio brutalnej akcj zadanie jak najbardziej do zrobienia...

a tak jak pisza wszyscy- było o tym już dziesiątki razy, sam kilkadzisiąt razy sie na ten temat produkowąłem a i o katnaie też niejednkrotnie.

Zajrzyj na naszą stronke(baner w podpisie) i tam masz dział porady a w nim podstawy jazdy na gumie(napsałem to właśnie po to żeby sie nie powtarzac 10 razy w tygodniu...) i tam znajdziesz większośc niezbędnych informacji.