elbarto Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 pochwal się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 nie wiedzialem ze trza jechac mozliwie najblizej prawej krawedzi jezdni - zawsze popierdalalem lewym :twisted: a tu lipa.i jeszcze przejechalem na zoltym na rondzie i za pozno kierunek wlaczylem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
COLIO Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 witam wszystkich !!! Wszystkim co przystepuja do egzaminu zycze powodzenia !!!! ja niestety musze poczekac jeszcze....bo na A1 nie ma sensu robic...a w grudniu mam egzamin na autko i nie chce robic wszystkiego razem... Pozdrawiam wszytkich jeszcze raz i zycze powodzenia !!!! tylko nie dziekujcie :D :D :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2005 no niestety nie dolacze dzis do grona legalnych motocyklistow :D oblalem na miescie.przynajmniej osemki dobrze wyszly :P nastepny termin 23 gru....wish me luck Powodzenia :D Sądziłam, ze egzaminy są już odwołane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 no i stalo sie to co nie chcialem by sie stalo....pracowalem se grzecznie w pracy dzisiejszym popoludniem i zadzwonil do mnie typ.powiedzial : witam, egzaminy na kat.A sa odwolane do wiosny...o zesz ku*** pomyslalem - jak odwiesza te egzaminy to znowu trza bedzie sie kisic przez 2 godziny w ZTM'ie zeby dojechac na to zadupie i sie zapisac ;) czekam na wiosne :? moze jeszcze zdazy nadejsc do piatku :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shuy Opublikowano 21 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 Przykro. Myślałem, że w ogóle w tym roku nie zawieszą jednak zima w końcu przyszła.W sumie jednak jak patrzę na posty to dochodzę do wniosku, że jesteśmy po.. dziwni znaczy. W miesiącach wiosenno letnich zdaje dużo mniej osób niż w zimie.Cóż Pozdro. I tak byś pewnie nie jeździł więc jakoś się z tym pogodzisz. Cytuj Szukam go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi