Jędker Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Ostatnio kupilem sobie aprilie rx 50. Jedynym mankamentem jest brak linki do obrotomierza i brak dwóch oslon. Jak oceniacie mój motorek? Tutaj zamieszczam zdjęcia: http://img408.imageshack.us/my.php?image=a...=aprilka3dc.jpg http://img408.imageshack.us/img408/7847/ap...aprilka27nv.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Gratulacje :!: Niech sie dobrze spisuje ;) Kiedy ja sie doczekam takiego tematu :?: :-x Pozdr. Magik 8) Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan_007 Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 gratulacjefajny motorek niech się nie psuje i takiego ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 GratulcjeSuper sprzet ale lepiej bylo brac nowszy rocznik bo ta ma 3 biegi i slabsze osiagi... Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karzeł Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Gratulejszyns ! Sprzęcik nie wygląda najgorzej, a jak z silniczkiem? Nie zniechecaj Jędkera EnduroMax ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozi Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 No Aprilia :) Gratuluje ;) Cytuj Salon Centrum Podłóg i Drzwi Gdynia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędker Opublikowano 15 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Silnik chodzi bardzo dobrze biegi ma dosyc dlugie i jest mocna. Narazie v max ile jechalem to 90km/h, niemialem juz miejsca ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 nie glupi sprzet! Gratuluje! Zrob tylko cos z tym przewodem hamulcowym tylnego hamulca bo jak sie wkreci w kolo bedziesz troche w plecy. Z tymi 3 biegami to sa minusy ale sa tez plusy: nie musisz tyle machac noga ;) . I jak wrazenia po przesiadce z simsonka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bari Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Kolega mial identyczna i miala 4 biegi :) ale 90 to nie jechala :) Gratuluje zakupu i mam nadzieje ze bedzie ci sluzyla dluzej niz mu ;) (on mial ja 2 lata po czym sprzedal) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędker Opublikowano 15 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Z simsonem to nie ma zadnego porownania bo ten motorek jest duzo mocniejszy i szybszy. Bardzo fajnie mi sie nim jezdzi, kupiłem go głównie na miasto i mysle ze bedzie sie dobrze spisywał ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 tylko gratulowac ;) szerokich drog i gumowych kraweznikow skoro sie w miasto wybierasz :) Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 to i ja sie przylancze ;)moto jak moto ma dawac frajde :)ps taniej benzynki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szypeczek Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 No no...Niezle zaczynasz ;)Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andziafront Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 daj sie kajtnac to Ci go ocenie :notworthy: ale z foto elegancki sprzet.gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszyhoo Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 Mi się też podoba! I uważam, że w lekki teren też możesz śmiało wbijać.Szerokiej drogi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi