sempo Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 jakieś rozpoczęcie bedzie na 100% tylko jeszcze nie wiadomo kiedy :-) ale napewno w bolesławcu. [ Dopisane: 20-11-2005, 23:39 ]broda ty Broda tak patrze na foto XS 400 i wygląda on mi znajomo, gdzie ty go kupiłeś??? (jeśli można oczywiście wiedzieć) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 ty Broda tak patrze na foto XS 400 i wygląda on mi znajomo, gdzie ty go kupiłeś???Dlatego znajomo że kupił w Łaziskach koło Bolesławca właśnie :-) teraz po niej zostało już tylko wspomnienie, ale spisywała się dzielnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 ja jestem z okolic boleslawca ale tylko w okresie lipiec-sierpień:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sempo Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 ty Broda tak patrze na foto XS 400 i wygląda on mi znajomo, gdzie ty go kupiłeś???Dlatego znajomo że kupił w Łaziskach koło Bolesławca właśnie :-) teraz po niej zostało już tylko wspomnienie, ale spisywała się dzielnie :) Wiedziałem że to ta XS 8) ja jestem z Łazisk i to bylo moto mojego kolegi, poznałem po tych stelażach własnej produkcji. Super sprzet, a co sie z nią stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyrmaz Opublikowano 21 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 milego ogladaniahttp://www.tuning.b-c.pl/motocykle/motor/bolec.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Duryn Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 O widze Luki ze forum rozkreciles. Nawet nie wiedzialem ze w bolu jest tyle moto ;) Zakonczenie sezonu rzeczywiscie sie udalo mimo ze to byl spontan ale za to rozpoczecie ruszy juz pewnie pelna para :) Thx za linki z fotkami milo powspominac. Sija na rozpoczeciu. P.S. Pozdro dla Romana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoła Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 witam witam również :) a powiedz cóż to za fajne moto pod twoim nickiem :-) czyżby twoje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sempo Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 w B-c jest bardzo dużo motocykli, tylko do tej pory nie było tego widać, bo wszyscy mieli pokitrani po garażach swoje sprzety :-x naszczęsie to sie teraz zmieni :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ketchupvfr Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 do Bolesławca mam 35km, czy to już okolica :mrgreen: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sempo Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 no to jest pojecie względne, zależy dla kogo :lol: ale jak chce ci sie jezdzic np. na nasze spotkanie to czemu nie :) to nie jest daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Duryn Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 Jak zdarzysz w 15min to zanczy ze okolica :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sempo Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 my kiedys jak lecieliśmy ekipą do Legnicy z B-c to wyrobiliśmy sie w 20min, wiec on powinen zmieścić sią w 15minutach :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 Wiem, że organizowana jest impreza andrzejkowa dla maneciarzy z Bolesławca i okolic. Miejsce - Rafaello, ul. Starzyńskiego, koszt 100 zł od pary. Klub już podobno jest, słyszałem, że sponsorzy również walą drzwiami i oknami to może... jakaś nsr, tzr, gs lub rs w mistrzostwach Polski 2006? Hmmm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sempo Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 Wiem, że organizowana jest impreza andrzejkowa dla maneciarzy z Bolesławca i okolic. Miejsce - Rafaello, ul. Starzyńskiego, koszt 100 zł od pary. tak, moge to potwierdzic impreza odbedzie sie na 100% Klub już podobno jest, słyszałem, że sponsorzy również walą drzwiami i oknami to może... jakaś nsr, tzr, gs lub rs w mistrzostwach Polski 2006? Hmmm. do konca jeszcze nie jest wszystko załatwione, załatwianie w urzędach nigdy nie jest krótkie :) , co do wyscigów to kto wie może kiedys tylko nie ma zadnego chetnego desperata który by sie podjoł startów :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 Despratów nie zabraknie, ze stu wyłonić dziesięciu i zrobić testy szybkościowe w Poznaniu i najlepszego pchnąć z numerem na pole startowe , jest to pomysł który może dać głębszy sens istnienia klubu w Bolesławcu, zrobi coś więcej od organizowania imprez i da ludziom poczucie wyjątkowości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi