Skocz do zawartości

Fotki mojej Mz

cosmic
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

sieka przedstawiam Wam fotki mojej Mz-tki mam do Was sprawe, a dokładnie pytanko jak przerobić ten tył (to pomysł poprzedniego właściciela) tak żeby mi śruby nie wystawały ogólnie chce to całkowicie zmienić z góry dzięki za odpowiedź i pomysły

pozdro

to link do mojej Mz-tki http://www.bikepics.com/members/cosmic1985/87etz250/

eMzeta ładna tylko ten tyl kuuuurcze kto to ma taki gust.....lepiej to zrób na orginal. bo reszta wyglada bardzo latnie aha i przydal by sie tez baczek od 250tki

Pozdro

BYŁO:

-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.

JEST:

-Honda VFR 750 rc36 I 90r.

tak myśle zrobić ale przez te śruby ten kolo zrobił mi sieczke z tylnej części ramy co chwile jest powiercona i zastanawiam sie czy jak to ściągne nie będzie tego widać ?? moze ma ktoś pomysł jak to delikatnie zabudować ładnie ?? a jak nie to wracam do oryginały.... pozdro

Weź zrób na orginał. Jak będzie widać dziury po śrubach to co za problem je zaspawać i wyszlifować ? :D Jak chcesz to ja mam kierunki tylnie z mocowaniem okrągłe do etli. Sprzedam tanio, z odbiorem nie problem bo też jesteś z Gliwic. :D

o kurde, jak to zobaczyłem to o mało z krzesła nie spadłem :!: ten poprzedni właściciel to dziwny gość, jak można tak etke upokorzyć :? weź czym predzej wracaj do oryginału i wstaw bak od 250, a tak wogole to ładna z niej maszyna nie patrząc na dupe :P

NO mz ładna tylko ten tył , jak by było koło bardziej z tyłu to by był luzik.Moim zdaniem nie kombinuj nic żeby to zabudować , bo wyjdzie jeszcze większa wioska , tak jak wszyscy mówiom , wruć do orginału :P

pzdr

Buahahaha Misiek 775 bardzo dobry koment brawo.....,,jak wyciosany ja zajiegos pnia,, pasuje i to jeszcze jak :P

BYŁO:

-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.

JEST:

-Honda VFR 750 rc36 I 90r.