cosmic Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 sieka przedstawiam Wam fotki mojej Mz-tki mam do Was sprawe, a dokładnie pytanko jak przerobić ten tył (to pomysł poprzedniego właściciela) tak żeby mi śruby nie wystawały ogólnie chce to całkowicie zmienić z góry dzięki za odpowiedź i pomysłypozdroto link do mojej Mz-tki http://www.bikepics.com/members/cosmic1985/87etz250/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 eMzeta ładna tylko ten tyl kuuuurcze kto to ma taki gust.....lepiej to zrób na orginal. bo reszta wyglada bardzo latnie aha i przydal by sie tez baczek od 250tki Pozdro Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cosmic Opublikowano 13 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 tak myśle zrobić ale przez te śruby ten kolo zrobił mi sieczke z tylnej części ramy co chwile jest powiercona i zastanawiam sie czy jak to ściągne nie będzie tego widać ?? moze ma ktoś pomysł jak to delikatnie zabudować ładnie ?? a jak nie to wracam do oryginały.... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek775 Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 Wróć do oryginału. Ten zadupek wyglada jak wyciosany z jakiegoś wielkiego pnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 Jak można było tak Etke popsuć....Wracaj do oryginału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuDeK Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 Weź zrób na orginał. Jak będzie widać dziury po śrubach to co za problem je zaspawać i wyszlifować ? :D Jak chcesz to ja mam kierunki tylnie z mocowaniem okrągłe do etli. Sprzedam tanio, z odbiorem nie problem bo też jesteś z Gliwic. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 o kurde, jak to zobaczyłem to o mało z krzesła nie spadłem :!: ten poprzedni właściciel to dziwny gość, jak można tak etke upokorzyć :? weź czym predzej wracaj do oryginału i wstaw bak od 250, a tak wogole to ładna z niej maszyna nie patrząc na dupe :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_1234 Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 NO mz ładna tylko ten tył , jak by było koło bardziej z tyłu to by był luzik.Moim zdaniem nie kombinuj nic żeby to zabudować , bo wyjdzie jeszcze większa wioska , tak jak wszyscy mówiom , wruć do orginału :P pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 Buahahaha Misiek 775 bardzo dobry koment brawo.....,,jak wyciosany ja zajiegos pnia,, pasuje i to jeszcze jak :P Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi