Gumisz Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Ja takim po domu mógłbym jeździć :cool: Nigdzie indziej się nie nadaje :D No chyba że do sklepu po piwo jak jest 5 min drogi :D BTW Jakbyś zobaczył policje to zawsze można szybko zsiąść i schować go do plecaka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuKu Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 (edytowane) ha haNo pewnie ale jak by miało homologacje i byś wyjechał na droge pierwsze lepsze skrzyżowanie i baaach ! (Odpukać) to wtedy raczej byś zmienił zdanie. pozdr.NIe no zakręty mamy bardzo dobrze opanowane Gumisz a do plecaka sie on nie zmieści Edytowane 19 Lipca 2007 przez Maticzek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tepeross Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Takim to sobie można pośmigac w kło domu lub po chodniku (ewentualnie na torze). A propo homologacji--wjedzie ci taki pierdopęt (bez urazy) pod koło nawet nie będziesz wiedział kiedy, więc oby taki motorek nie uzyskał papierów umożliwiających legalne poruszanie sie po drogach.Ale ogólnie to bardzo sympatyczne maszynki :clap: pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuKu Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Takim to sobie można pośmigac w kło domu lub po chodniku (ewentualnie na torze). A propo homologacji--wjedzie ci taki pierdopęt (bez urazy) pod koło nawet nie będziesz wiedział kiedy, więc oby taki motorek nie uzyskał papierów umożliwiających legalne poruszanie sie po drogach.Ale ogólnie to bardzo sympatyczne maszynki :clap: pozdr.Ojciec mojego kumpa jeździ tym na piwo a potem wraca pijanyi mówi że pardzo spoko maszynka do picia piwaBłągam homologenacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Ojciec mojego kumpa jeździ tym na piwo a potem wraca pijany To gratulacje. Później dojdzie do tragedii i pretensje do kierującego autem ... pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuKu Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 To gratulacje.Później dojdzie do tragedii i pretensje do kierującego autem ... pozdr.NIe no z baru to ma alejką piaskową taka i potem chodniczkiem i do domciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidi Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Wedlug mnie te pojazdy nigdy nie uzyskaja homologacji.te mini bik-i sa za niskie:/ za duza predkosc za maly pojazd:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 dobra ja mam pytanie, jest jakas różnic amiedzy mini bike a mini cross?? ja bym wolał crossa, bo wiadomo bylejaki zawieszenie ale ma,, drugie pytanie, to czy ktoś wkładał już wiekszy tłok od czegoś innego, typu skuter, jakis dobry? napewno porzymałby soporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 (edytowane) a ja kupilem cos takiego:http://img.diytrade.com/cdimg/237367/24835...r_dirt_bike.jpgtylko czarny wlasciwie to brata:P i powiem szczerze, to jest rzeznia, heheheh kazde dodanie gazu na obojetnie jaklim biegu to rycie(nie na asfalcie co prawda), na kolo go z kazdego biegu rwie, pierwsze 15min jazdy i prawie plecy zaliczylem:PPhehe gazoweczka z tylu, 2 tarczowki, i wcale niejest taki maly, niewiiele nizszy od sendy, jak sie amorek podkreci, naprawde fajny sprzecik, zobaczymy jak sie bedzie sprawowal, bo wekoncu chinskie niedlugo zapodam foty z akcji tylko moj brat musi wrocic z wakacji bo kluczyk zabral. Edytowane 22 Lipca 2007 przez Jimmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Oby Ci tylko łancuch nie spadł tak tak jak koledze z forum bo zerwie Ci tryby i bedzie po zabawie :biggrin:. Nie życze oczywiscie tylko przestrzegam. Pozdrawiam Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 ale to jest ten solidniejszy model, w porownaniu do tych za 1100zl naprawde jest duza rozniaca, no ale wiadomo chinskie wiec niewiadomo jak to bedzie, mam nadzieje ze nic sie niestanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Solidniejszy a jednak silniczek wydaje sie byc taki sam, coś nie ladnie mi tu pachnie. No ale jak cos to napisz wrazenia....po dluzszym czasie ekspolatowania. Pozdro Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tepeross Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Prosze prosze kiedyś to się dzieciaki uczyły jeżdzic na motorynkach a teraz juz na takich "full crossach". Ciekawe co będzie za kilka lat. Kumpel mi mówił, że widział reportaż o jakimś sławnym facecie, pokazali jego dzieciaka który zamiast na rowerze popier*alał na właśnie takim (tylko, że miał jeszcze kółka po bokach co by sie nie wypieprzył) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 (edytowane) Solidniejszy a jednak silniczek wydaje sie byc taki sam, coś nie ladnie mi tu pachniesilnik sa inne, co niezmienia faktu ze i tak chinskie http://allegro.pl/item217949870_cross_endu...dirty_bike.htmlhttp://img.diytrade.com/cdimg/237367/24835...r_dirt_bike.jpgProsze prosze kiedyś to się dzieciaki uczyły jeżdzic na motorynkach a teraz juz na takich "full crossach". Ciekawe co będzie za kilka lat. masz racje, ja w wieku mojego brata marzylem o romecie z silnikiem jawki, bo dla mnie to byla rakieta, a on pierwszy motorek i taki sprzet. Edytowane 22 Lipca 2007 przez Jimmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 chłopaki, kupiłem sobie tego mini crossa, wszystko fajnie ale ku*estwo stale sie psuje, jestem lekko wku**wiony na niego. stale problem z brakiem paliwa:/ te je*ane kicajce taki gaxnik zrobili że stale sie zatyka chujowsto nie wiem czym!! macie już jakiś patent apropo wiekszych gaźników? membran? od czego można gaxnik precyzyjniejszy dopasowac? wiekszy ewentualnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi