stowa86 Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 Mam problema! W mojej cebrze ( 600, 89r) tylna opona ma rozmiar szerokosci 140, znowu ja spalilem :twisted: i ciezko mi znalezc ten rozmiar. Pelno jest 150 ale niewiem czy mi sie zmiesci 8O .Moze ktos mial wieksza. To niech mi napisze bo niewiem czy kupowac 150 czy nie.Z gory dzieki.Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek6r Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 to latwo sprawdzic, wg lancucha i wachacza, zobacz i zmierz ile masz wolnego miejsca od jednej z tych 2 rzeczy ( ktora blizej kola ) i ocen czy bedzie pasowalo-mianowicie nadal musi byc tego luzu aby nie obcieralo,uwzglednij ze opona puchnie jak sie rozgrzeje. Wiec spytaj sie kogos ile tak miejsca trza zostawic, chyba ze zmierz i sam ocen. Ja zamiast zalecanej 160 mam 170. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 Znajomy ma W Gsx 600f założoną gumę 160 z tyłu zamiat 150 i nic mu nie obciera. Myślę, że opona rozmiar więkasza powinna zmieścić się bez większych problemów. pzdr :D Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 Ja miałem, a teraz mój brat ma 150 (Metzeler Z4) w PC19. Nie ma żadnych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bike_majster Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 potwierdzam, kiedyś kiedyś śmigałem na wyżej pokazanej hondzi, tylna oponka to Metzeler 150 przod 110, więc śmiało na ta fele mozesz zapakować 150 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witt Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 a jak jest ze sterownoscia ,gdy zmienimy opone na wieksza? Slyszalem, ze sa odczuwalne i lepiej dawac opone jaka jest zalecana do danego motocykla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 Mi trudno jest na ten temat sie wypowiadać - Hondę kupiłem już z założoną 150 z tyłu (Macadam :D ). Tak czy siak, prowadziła się łatwo jak deskorolka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Performer Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 Ja zamiast zalecanej 160 mam 170. Ja tak samo, mieści się spokojnie, prowadzi dobrze a przytym lepiej wygląda 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi