Plocho Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Witam Chcialbym zrobic male porownanie kilku motocykli. Poniewaz pisaliscie wady i zalety sprzetow lecz 2t, a teraz przyszla pora na 4t. Chodzi mi o: Kawasaki KX 250F, Yamaha YZ 250F, Ktm SX 250F, Honda CR 250F i Suzuki RMZ 250. Pisze odrazu ze na temat tych motocykli wiele informacji nie znalazlem na 4rum. Jesli sie nie myle to w gazecie tez nic na ten temat nie bylo?. Wiec piszcie co o nich wiecie, jakie sa wady i zalety itd. Chodzi mi o zebranie jak najwiekszej ilosci informacji o tych maszynach.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazej_mtx Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Mam w gazecie porównanie Huski te 250f, ktm'a exc250, yamahy wr250F i hondy crf 250x... wiem, że nie na temat ale jak by Cię to interesowało to moge zarzucić skana :evil: Pozdrawiam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Mam w gazecie porównanie Huski te 250f, ktm'a exc250, yamahy wr250F i hondy crf 250x... wiem, że nie na temat ale jak by Cię to interesowało to moge zarzucić skanachetnie zobacze :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaRy Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Blazej_mtx może chodzi o ten test "Materiał Łatwopalny", który jest na stronie ŚP Kroolika??http://www.kroolik.com/?p=news&id=8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazej_mtx Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Tak chodzi mi o ten test... przynajmniej nie będe musiał odkurzać skanera :D Pozdrawiam [*] :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 8 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 W enduro fakt wr wygrywa, lecz jak jest z wyczynowymi 4t (250) ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 W enduro fakt wr wygrywa' date=' lecz jak jest z wyczynowymi 4t (250) ??[/quote']tak samo :D czyli yz 250f najlepsza według wyników testu Masterbike Motocross 2005yzf miala po prostu najlepszy czas okrążenia spośród wszystkich innych 125/250 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 A jak się prezentuje nowy ktm sx-f ?? Słyszeliście już jakieś opinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Tak ja rozmawiałem z zawodnikiem, który właśnie kupił sobie SXF i mówi że motocykl prowadzi się wspaniale, ma dużą moc, extra zawieche, ogólnie to powiedział że motocykl jest jakby przygotowany pod niego. Mówił mi że w przyszłym sezonie zaczyna ostrą jazde w MP. Ogólnie ocenił sprzęt bardzo wysoko. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 8 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 No tak tylko spalanie sxf dochodzi do 7l na 40 min ostrej jazdy po torze :D ale wiadomo zawodnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 No tak tylko spalanie sxf dochodzi do 7l na 40 min ostrej jazdy po torze ale wiadomo zawodnik.O wlasnie chcialem zapytac. Bartkowi WR'ka pali jakies 6l/100km... CZy naprawde spalanie SXF'a jest tak nieporownywalnie wieksze? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Skoro kupił sobie motocykl za 30 patyków z grosikiem i ortezy za 2000zł to stać go na te 7 l na 40 min :mrgreen: O wlasnie chcialem zapytac. Bartkowi WR'ka pali jakies 6l/100km... CZy naprawde spalanie SXF'a jest tak nieporownywalnie wieksze? Zapytam się go przy okazji bo nie wspominał mi nic o tym. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Z tego co się orientuje to na tych 2 filmikach panowie wypowiadają się na temat sx-f tyle że po angielsku. http://www.transworldmotocross.com/mx/slid...1126233,00.htmlSorry jak sie pomyliłem ale nie znam angielskiego za grosz (chociasz staram się bardzo i pilnie ucze.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi