streetstorm Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 generalnie wiekszosc zdrowotnych problemow wynika ze zlego ubrania... ja staram sie zawsze jezdzic zabezpieczony - spodnie skorzane a w cieple dni ochraniacze na kolana pod bojowki zawsze kortka skorzana i zawsze dobre buty - w moim przypadku sidi...w lecie rekawiczki letnie choc uzywam ich czasem do poznej jesieni :Di co?i nic mnie nie boli, nic mi nie podwiewa, zawiewa nie strzyka nie napierdala... co prawda mialem oczywiscie uszkodzenia "mechaniczne" :D ale bobre zabezpieczenie kolan wlasnie sprawdzilo sie bardzo dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuDeK Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Mnie tylko raz przewiało szyje, jak jechałem z kumplem ok. 70 bez kasku w samej bluzie (w zime) brrrr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 ja mam teksowe spodnie, kurtkę, rękawiczki, ale nie mam butów motocyklowych :? efekt taki, ze w paluchy u stóp zimno, pierwsza kałuża i nogi załatwione - mokre przez resztę treski. odkryłem, że moto działa na mnie jak lekarstwo :-). rok temu z gorączką pojechałem na pogoń za lisem. motocyklem do białobrzegów (tata samochodem eskortował :-) ), tam po terenie 5 godzin... ale wracałem już samochodem, a na motocyklu jechał tata. po powrocie zdrów jak ryba byłem :-D. z dolegliwości to bóle pleców, ponieważ tłumienie nierówności trochę odbiega od "wygodnego", a do tego mój kręgosłup, który sobie załatwiłem na rowerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sosna 83 Opublikowano 8 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 Wreszcie skompletowałem stroj:) Wczoraj zamowilem sliczniutkie Sidi Vertigo , wszystko przez ten film co jest tu na forum jak kolesiowi w adidasku stope urywa:) fuuuu, jak to zobaczyelm to stierdzuiom ze juz nei wsiade na moto bez butów odpowiednich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszekpa Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 latem jeździłem tylko w koszulce. do połowy października miałem bóle w lewym łokciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 mnie od wczoraj napier... kolano a dzisiaj zaczelo drugie wieczorem nie moglem stanac na lewej nodze ;) ale nie od moto raczej rower :P pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENDI Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 Jedyna dolegliwoscia jakiej nabawilem sie jezdzac na motocyklu to uczulenie na asfalt... :mrgreen: najlepszym sposobem zapobiegawczym jest dobry kombinezon :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi