madee Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 no to powodzenia...grunt to sie nie stresowac:) i czytac rady Tomka :evil: i bedzie naprawde dobrze... mam to szczęście, że mogę dokształcać się u Tomka :lol: wczorajsza jazda była suuuperrrr :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 zeby nie pisac nowych tematow - jak dlugo czeka sie na prawko?pytam bo dzis zdalem na katamaran i czekam teraz na plastik :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadeq Opublikowano 9 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 gratulacje :D a za ktorym razem - pochwal sie :P ja czekalem dokladnie 2 tygodnie, ale to w sopocie ... tu nie ma kolejek :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 co do moto - już pisałem, za 2 razem (1 raz polałem miasto),na samochód też za 2 razem, gościu sie przypierzał do wszytkiego do czego się dało i nie dało, w końcu fakt że to w sumie 4 egzamin w ośrodku zadecydował że zdałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ElGonzo Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Gratulacje..... dostaniecie jak przeżyjecie pierwszy sezon ... albo dwa .. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Gratulacje! Mamy nowego motocyklistę wśród nas. Nie chce prawic morałów, ale smigaj z wyobraźnią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gladiator Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 moje gratulcje, ja zdaje 17.11 i mam pietra katamaramem jezdze 8lat i motorek to inna bajka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 moje gratulcje' date=' ja zdaje 17.11 i mam pietra katamaramem jezdze 8lat i motorek to inna bajka[/quote'] Poradzisz sobie tylko wiary chłopie wiary no i oczywiscie wyobrazni heh :D pzdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktor Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 No to gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szypeczek Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 He heTylko nie zrób tak jak ja... :D Dwa dni po zdaniu prawka wsiadłem na swoje moto (najpierw moto potem prawko) i już na wpół legalu pomknąłem do miasta i pod stajenke na zlot... :) No a pech chciał, że akurat tego dnia była ta wielka akcja policji... ;) Na szczęście skończyło się tylko na zabraniu dowodu rejestracyjnego (za ponoć pogiętą - nie czyt. podgięta - blachę)... ;) No i oczywiście gratulację zdania egzaminu... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaczelnyFilozof Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 odebralem dzis prawko :) Ja właśnie przed godziną... :mrgreen: To można zaczynać sezon 2005. Tylko niech śnieg zejdzie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadeq Opublikowano 28 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 sezon 2006...jak juz :) bo w tym roku bedzie ciezko, oczwiscie biorac pod uwage fakt ze zakup jest planowany na styczen :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 A ja właśnie dziś oblałem kat B. Następny termin 10 grudzień. Teraz sie alkoholizuje.... no bo co mi zostało? Życie.... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozi Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 Ja sie dziś z kolei zapisałem się na kat.B :) Cytuj Salon Centrum Podłóg i Drzwi Gdynia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi