miro_N Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 Zbyszek, kawał solidnej roboty! ;) jak, zresztą, cała stronka. Wszystkim, którym będzie doskwierał zimą 4umowy kociokwik :twisted: polecam stronkę Zbyha. Miło, przytulnie i na temat :) Gdyby to nie wirtual, to tylko :D brakuje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 Miro_N, a czy Twoj policyjny Gutek nie widnieje w ostatnim Motocyklu na zdjęciu z Pienin? Może byc drugi taki w kraju? Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_N Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Miro_N, a czy Twoj policyjny Gutek nie widnieje w ostatnim Motocyklu na zdjęciu z Pienin? Może byc drugi taki w kraju? 8) 8) 8) Nie może :D Mój ci on :mrgreen: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamS Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 Właśnie się wczytałem. Szacun Zbyhu !!Pozdrófka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 przy okazji skorzystam z tematu Zbycha (mam nadzieje ze nie bedziesz miał mi zazłe) i podam moją stronke z fotkami z tegorocznego wypady nad morze w skład wyprawy weszły 4 maszyny mz250 , jawa350 , junak m10 , i aprillia 160 www.bahama.cba.pl miłego oglądania ps. wkrótce dojdzie opis całej wyprawy 10 dni = ok. 2 tys km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 Zbyhu :lapagora: Swietny opis, sprawdz sobie tylko daty bo w pierwszych dniach wyprawy tj 22.06 itd masz napisane 22.08 :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 Witam,przy okazji skorzystam z tematu Zbycha (mam nadzieje ze nie bedziesz miał mi zazłe) i podam moją stronke z fotkami z tegorocznego wypady nad morze w skład wyprawy weszły 4 maszyny mz250 , jawa350 , junak m10 , i aprillia 160 www.bahama.cba.pl miłego oglądania ps. wkrótce dojdzie opis całej wyprawy 10 dni = ok. 2 tys kmzdjęcia Bahama fajowe porobiliście, ale powiem szczerze, że źle się je ogląda, bo każde wyskakuje w nowym okienku. Są takie specjalne programy do galerii, że widzisz duże zdjęcie, na górze miniaturkę i możesz przesuwać się w oglądaniu do przodu i do tyłu 8) (mam nadzieję że mniej więcej kojarzysz o co mi chodzi :notworthy: ). Zainstaluj sobie coś takiego, będzie to o wiele lepsze rozwiązanie. Np.: http://jalbum.net/?skin=ExhibitPlus ps. no i czekam na opis :twisted: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 zdjęcia Bahama fajowe porobiliście, ale powiem szczerze, że źle się je ogląda, bo każde wyskakuje w nowym okienku. Są takie specjalne programy do galerii, że widzisz duże zdjęcie, na górze miniaturkę i możesz przesuwać się w oglądaniu do przodu i do tyłu (mam nadzieję że mniej więcej kojarzysz o co mi chodzi ). Zainstaluj sobie coś takiego, będzie to o wiele lepsze rozwiązanie. dzieki napewno skorzystam :-) [ Dopisane: Czwartek, 17 Listopad 2005, 15:28 ]ok juz zmieniłemmam nadzieje ze teraz bedzie lepiej :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 zdjęcia Bahama fajowe porobiliście, ale powiem szczerze, że źle się je ogląda, bo każde wyskakuje w nowym okienku. Są takie specjalne programy do galerii, że widzisz duże zdjęcie, na górze miniaturkę i możesz przesuwać się w oglądaniu do przodu i do tyłu (mam nadzieję że mniej więcej kojarzysz o co mi chodzi ). Zainstaluj sobie coś takiego, będzie to o wiele lepsze rozwiązanie. dzieki napewno skorzystam :-) [ Dopisane: Czwartek, 17 Listopad 2005, 15:28 ]ok juz zmieniłemmam nadzieje ze teraz bedzie lepiej :)No to teraz wręcz idealnie... naprawdę o wiele lepiej się to ogląda 8) pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimer Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 Zbyhu wielki wyraz uznania, za trase i za relacje :) Skandynawia to nie moje rejony, ale chcialbym kiedys zaliczyc podobny wypad na poludnie ;) Co do naszej wyprawy na Bałtyk - zapewniam ze tu sie oglada duuuzzzzooooo lepiej :lol: ;) http://www.zimer.prv.pl/expedycja_baltyk/index.html Baham pospiesz sie z ta relacja - pomalu robi sie po fakcie, potem nikt o nas nie bedzie czytal :| I sory za oftopic ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 Baham pospiesz sie z ta relacja - pomalu robi sie po fakcie, potem nikt o nas nie bedzie czytal to sam cos napisz !! ;) zawsze tylko Baham to Baham tamto teraz czas na to abyś Ty sie wykazał wiec czekamy !!:) [ Dopisane: Piątek, 18 Listopad 2005, 10:57 ]ps. link który podałes nie działa :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 18 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 Czolem! Ale sie bajzel robi ;).Dzieki jeszcze raz wszystkim za uwagi i uznanie :). Bledy jakie znalezliscie juz poprawilem. Jesli widzicie cos jeszcze, to krzyczec ;).Chyba sprobuje jakis fragment opublikowac w SM... ;) Pozdrowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi