Skocz do zawartości

Skandynawia 2005 - relacja

zbyhu
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

przy okazji skorzystam z tematu Zbycha (mam nadzieje ze nie bedziesz miał mi zazłe) i podam moją stronke z fotkami z tegorocznego wypady nad morze

w skład wyprawy weszły 4 maszyny mz250 , jawa350 , junak m10 , i aprillia 160

www.bahama.cba.pl miłego oglądania

ps. wkrótce dojdzie opis całej wyprawy

10 dni = ok. 2 tys km

Witam,

przy okazji skorzystam z tematu Zbycha (mam nadzieje ze nie bedziesz miał mi zazłe) i podam moją stronke z fotkami z tegorocznego wypady nad morze  

w skład wyprawy weszły 4 maszyny mz250 , jawa350 , junak m10 , i aprillia 160  

www.bahama.cba.pl miłego oglądania  

ps. wkrótce dojdzie opis całej wyprawy  

10 dni = ok. 2 tys km

zdjęcia Bahama fajowe porobiliście, ale powiem szczerze, że źle się je ogląda, bo każde wyskakuje w nowym okienku. Są takie specjalne programy do galerii, że widzisz duże zdjęcie, na górze miniaturkę i możesz przesuwać się w oglądaniu do przodu i do tyłu 8) (mam nadzieję że mniej więcej kojarzysz o co mi chodzi :notworthy: ). Zainstaluj sobie coś takiego, będzie to o wiele lepsze rozwiązanie.

Np.: http://jalbum.net/?skin=ExhibitPlus

ps. no i czekam na opis :twisted:

pzdr @starte

zdjęcia Bahama fajowe porobiliście, ale powiem szczerze, że źle się je ogląda, bo każde wyskakuje w nowym okienku. Są takie specjalne programy do galerii, że widzisz duże zdjęcie, na górze miniaturkę i możesz przesuwać się w oglądaniu do przodu i do tyłu  (mam nadzieję że mniej więcej kojarzysz o co mi chodzi  ). Zainstaluj sobie coś takiego, będzie to o wiele lepsze rozwiązanie.

dzieki napewno skorzystam :-)

[ Dopisane: Czwartek, 17 Listopad 2005, 15:28 ]

ok juz zmieniłem

mam nadzieje ze teraz bedzie lepiej :notworthy:

zdjęcia Bahama fajowe porobiliście, ale powiem szczerze, że źle się je ogląda, bo każde wyskakuje w nowym okienku. Są takie specjalne programy do galerii, że widzisz duże zdjęcie, na górze miniaturkę i możesz przesuwać się w oglądaniu do przodu i do tyłu  (mam nadzieję że mniej więcej kojarzysz o co mi chodzi  ). Zainstaluj sobie coś takiego, będzie to o wiele lepsze rozwiązanie.

dzieki napewno skorzystam :-)

[ Dopisane: Czwartek, 17 Listopad 2005, 15:28 ]

ok juz zmieniłem

mam nadzieje ze teraz bedzie lepiej :)

No to teraz wręcz idealnie... naprawdę o wiele lepiej się to ogląda 8)

pzdr @starte

Zbyhu wielki wyraz uznania, za trase i za relacje :) Skandynawia to nie moje rejony, ale chcialbym kiedys zaliczyc podobny wypad na poludnie ;)

Co do naszej wyprawy na Bałtyk - zapewniam ze tu sie oglada duuuzzzzooooo lepiej :lol: ;)

http://www.zimer.prv.pl/expedycja_baltyk/index.html

Baham pospiesz sie z ta relacja - pomalu robi sie po fakcie, potem nikt o nas nie bedzie czytal :|

I sory za oftopic ;)

Baham pospiesz sie z ta relacja - pomalu robi sie po fakcie, potem nikt o nas nie bedzie czytal  

to sam cos napisz !! ;) zawsze tylko Baham to Baham tamto teraz czas na to abyś Ty sie wykazał

wiec czekamy !!:)

[ Dopisane: Piątek, 18 Listopad 2005, 10:57 ]

ps. link który podałes nie działa :-D