Astarte Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 no bys siedziala siedziala a marnie wygladalas :) ale gruupa szybkiego reagowania w granatowaej astrze przybyla ci na ratunek ... (podziekowania dla kierowcy bombowca ) :twisted: :twisted: Boże i to nie był pierwszy raz... SZACUN JAK BYK Kasia (jak to Cotlet mówi ;) ) pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 Szacun dla wszystkich za zajebista impreze. 8) :twisted: Ze Swirem w R-miu bylismy juz o 9tej, to byl hardcorowy powrot :mrgreen: Na szczescie nie bylo nawet jednego patrolu po drodze :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karola600 Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 hej dzieki wszystkim za za..bistą impreze :) co prawda cos szybko wszyscy uciekli- piwa na stołach zostało tyle że az zal było patrzec na to marnotrawstwo... pozdro dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 Właśnie wstałem ... :mrgreen: po raz drugi dzisiaj. Mówiłem to już na porannej inspekcji na Pasteura, ale powtórzę: Zachowywaliście się z klasą i niezwykle kulturalnie. Dziękuję w imieniu własnym, ochrony lokalu, i wrocławskiej brygady antyterrorystycznej za wysoki poziom zjazdu.Szkoda, że Shrek wyszedł nieco szybciej, bo Objazdowy Teatrzyk Uliczny im. Pasteura przygotował mu spektakl pod tytułem "Jontek łap za widły" :) no ale cóż ...Czy "ZAGRANICA" dojechała do domu, bo nie wszyscy się zameldowali ? Miro_N - Kaśka Cię ponoć zamiast do hotelu to na mój ulubiony komisariat policji odwiozła ;) ... mam nadzieje ze to ostatnia taka P.S. W tym ttygodniu Impreza ? A skąd ? No chyba' date=' że niedziela to już następny tydzień :P Szczegóły na PW lub gg u organizatora :arrow: PGR !!! :mrgreen: [ [i']Dopisane: 04-12-2005, 19:59[/i] ]No tak ... przeglądnąłem zdjęcia od Świra ... Chciałem powiedzieć tylko. że proponuję na Mistera Balu wybrać Browarnego (czwarta strona fotek - jedno z ostatnich zdjęć) :mrgreen: Browarny - jesteś niezwykle fotogeniczny :P no chyba, że poczekamy na fotki od Krasnala :mrgreen: Ty Broda właśnie rozmawiałem z kilkoma osobami przez telefon. POKĄSANYCH JEST WIĘCEJ !!! :-) Popraw się chłopie, bo oboje z Burkiem będziecie chodzić w kagańcach. MarianKa - jakby co to nie mów, że to facet Cię pokąsał. Lepsza wersja dla mas będzie, że to piękna kobieta była :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_N Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 Miro_N - Kaśka Cię ponoć zamiast do hotelu to na mój ulubiony komisariat policji odwiozła Oficjalny komunikat (do czasu przejrzenia całej dokumentacji fotograficznej):Co się tyczy mojej obecności na ww. spotkaniu - nie potwierdzam i nie zaprzeczam. :mrgreen: :twisted: :P Wielkie pozdrówka dla Wszystkich ;) Dzięki, Kasiu raz jeszcze :) Prot - oficer dyżurny zaprowadził mnie do pokoju :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 No tak ... przeglądnąłem zdjęcia od Świra ... Chciałem powiedzieć tylko. że proponuję na Mistera Balu wybrać Browarnego (czwarta strona fotek - jedno z ostatnich zdjęć) Browarny - jesteś niezwykle fotogenicznyMishel tez dal rade jak przymknal oko a'la Johny Bravo :) (druga fotka chyba) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 No to teraz jakaś powtórka by się zdała, bo za chwilę wytrzeźwieje :oops: i świat nie będzie już taki piękny :) ps. a tak w ogóle to dziękuję wszystkim nowo-poznanym, że wytrzymaliście ze mną :twisted: Wszyscy jesteście świetni i czekam na następną okazję bez okazji :!: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 No :!: - Podsumowawcze spotkanie organizatorów zakończone - sukcesem :!: (wszyscy wrócili o własnych siłach, bez śpiewu i "drogowych" atrybutów) No chyba, że Prot coś pozbiera po drodze :) Tak więc Jesienny wrocławski zlot uznajemy jednomyślnie za zakończony. Teraz spotkanie w GOORCE na horyzoncie... POZDRO I SZACUN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenobing Opublikowano 5 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 Czy "ZAGRANICA" dojechała do domu' date=' bo nie wszyscy się zameldowali ? [/quote'] "ZAGRANICA" częściowo dojechała..... reszta dojedzie dziś. Od dziś imprezki we Wrocku wejda na stałe do kalendarza :-) no chyba, że jeszcze Poznań czymś się popisze :twisted: generalnie było cool.. PS. chłopaki chetnie wynajmę pokój w waszym mieszkaniu :) przypomniały mi sie stare dobre czasy he he Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 5 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 Dziekuję wszystkim za przyjazd. Było zajefajnie i kulturalnie 8O .Takie bardzo sympatyczne zakończenie jesieni :mrgreen: Teraz w Goorce rozpoczęcie zimy i potem.... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 5 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 Witojcie,ja już nie pije żadnej wody ognistej bo poxniej muszę chodzić i dopytywać się jak i kiedy do domku trafiłem, chyba trzeba się z Wrocka wyprowadzić !!!A tak na marginesie Wrocław słynie z zajefajnych bib :lol: :lol: jerry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 5 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 Jezu ale ten Wrocek na piechotke wielki... na Trzemeska w hotelu zameldowalem sie cus przed 4.00 ale nie wiem czy po drodze Odry nie obszedlem naokolo ;) PS moje foty mozecie wrzucic do konkursu na Mistera, wygranym browarem sie podziele :D Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 5 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 Taaa już widzę, jak się Darek piwem dzieli :lol: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_N Opublikowano 5 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 na Trzemeska w hotelu zameldowalem sie cus przed 4.00 8O 8O 8O To o której dostarczono tam moje zwłoki :?: :?: bo Browarnego już tam leżały :-) :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Dzień dobry ;) No więc dojechaliśmy z brodzią do domu - niestety autobus był tak napchany że skorzystaliśmy z usług PKP czego konsekwencją jest mandat karny za (cytuję) "zaśmiecanie i zanieczyszczanie terenu PKP w związku z ustawą nr coś tam coś tam" - po 50 zeta na łeb, bo okazało się że dwie puszki Żywca postawione na półczece w przedziale to jest właśnie owo 'zaśmiecanie', nie przeszkodziło mi to 'zanieczyszczać terenu' podczas wypisywania mandatu :-D Czemu ekipa wrocławska (poza Astarte :D ) w niedzielne popołudnie nie pojawiła się w pubie "Bagatela"??? Było naprawdę przyjemnie (tylko AdamWo narzekał, że go niby głowa boli ;) ) - nawet chyba barmanka nas polubiła (jak tylko weszliśmy to powiedziała "Oooonieee, idzcie spać" :-) ) Foty som (przyniese jutro bom dziś zapomniał) i po przeglądnięciu tych od świra nieśmiało stwierdzam że piątkowe eksce.... tzn. te miłe pogawędki w Czeskim są chiba lepsze :P przynajmniej wiem kto zdarł majtasy z Astarte :mrgreen: Czy pamięta ktoś jeszcze miłą rowerzystkę której jacyś nieodpowiedzialni ludzie spuścili powietrze w tylnym kole??? :mrgreen: PS. Broda chyba nie był szczepiony :roll: ale to jeszcze mogę sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi