krasnal Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 Jeśli Wrocek to bardzo możliwe że zawitam :) czekam na szczegóły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 czyli krasnal plus jego broda to już dwie mendy z Bogatynii :) Darek śpisz u mnie tego Ci nie przepuszcze :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 3 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 No to dobra skoro chcielibyście spotkać się we Wrocku nie ma problemu.Ja z Protem bardzo chętnie. Myślę, że Doktorek z Danusią też przyjadą. A jak reszta bo my jesteśmy na miejscu także termin nie ma dla nas znaczenia a dla Was kiedy by pasowało :?: Z noclegami nie będzie problemu, jedynie kwestia dojazdu do Wrocławia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 Proponuję drugą połowę listopada albo początek grudnia (tylko że ten post co Kaśka? :D ) Darek śpisz u mnie tego Ci nie przepuszcze Ło Jezu... nieeeeeeeeee :) nie macie tak jakiego hotelu? :) Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 Najlepiej by było gdyby Adu wzięła sprawę w swoje ręce' date=' Ona to potrafi wszystko zorganizować, nawet szkło na imprezkę [/quote']Cholera! Dlaczego nikt mnie jeszcze nie powiadomił o tym temacie?! A ja dopiero teraz go czytam no!Mi się ten pomysł podoba! W sumie mogę się tym zająć, tylko niech trochę ludzi się zadeklaruje a i może ktoś z wawy do nas przyjedzie ?Ja chętnie :) termin nie ma dla nas znaczenia a dla Was kiedy by pasowało Ja jestem zwarta i gotowa w każdym momencie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 Nooo to imprezka zaczyna się rozkręcać 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 do Wrocławia - z palcem w ...w końcu to przedmieście Gliwic :-) Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 Marian nie szkoda Ci palca :?: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 w końcu to przedmieście Gliwicza ten tekst - podwajam stawkę - pierwsze dwie kolejki na mój koszt :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 Oooo Prot to będę na pewno :mrgreen: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishel Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 No to trzeba jak najszybciej impreze we Wrocku zrobić:) Nocleg jak mówił PGR. U nas na chacie i tak już nas sąsiedzi nie lubią (w sumie to tylko ten grzyb z góry ). A im więcej ludzi będzie, tym cieplej:DA poznanie doborowego grona pijackich mord motocyklowych...hmmmm.... Jak dla mnie bomba :twisted: :twisted: Do piekła :twisted: Byle szybko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_N Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 Jeśli Wrocek to bardzo możliwe że zawitam czekam na szczegółyTo może właśnie to ma szansę stać się tym "innym razem", skoro nam sie drogi nie mogły zejść w Lubsku? :roll: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenobing Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 Oooo Prot to będę na pewno Mr. Green Flesje no tak, z budowlańcem trza wypić... też się zjawię w takim razie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 3 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 Proponuję 3-4 grudzień, do tego czasu te osoby co chciałyby przyjechać załatwią sobie wyjazdowe w domach. Z noclegami nie ma problemów, jest nas trochę miejscowych więc zawsze można będzie się gdzieś przekimać. Ja tam do siebie biorę Adu (jeśli oczywiście zechce), bo przy Adu to zawsze jest wszystko, no i możemy przygarnąć jeszcze jakiegoś przystojnyego a może i ze dwóch motocyklistów :) Jeśli ktoś woli lepsze warunki niż spanie na materacach to jest multum hoteli i hotelików niektóre nawet w przystępnych cenach. Co do lokalu to niestety ja nic tu nie pomogę bo nie za bardzo znam Wrocławskie knajpy, ale jest Prot, który 4 dychy tu przeżył więc na pewno coś zajefajnego zaproponuje :) . Jak Wam się podoba termin :?: Myślę, że przed terminem spotkania podamy gdzie i o której się spotykamy i każdy dojeżdża na miejsce. W międzyczasie ustalamy kto, gdzie nocuje i kogo trzeba z dworca odebrać lub przez Wrocław przeprowadzić. Ja jestem do Waszej dyspozycji w każdej chwili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 no i możemy przygarnąć jeszcze jakiegoś przystojnyego a może i ze dwóch motocyklistów To my z Mishelem odstępujemy nasze miejscu u nas na chacie w takim razie :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi