lukimaster Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 i jeszcze kolejny temacik: zamierzam zmienić wydech prawdopodobnie na LeoVince SBK, jakie macie doświadczenia z tymi wydechami a może ktoś ma inne - chętnie pooglądam jakieś foty Witam. Ja mam Leo V. SBK Evolution II. Mogę z czystym sumieniem polecić.!!! Jak jakieś szczegóły wal na PW. Pozdr. Ps. tu jeszcze jako nówki sztuki z kartonu: http://img233.imageshack.us/my.php?image=leofw1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robsmok Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 (edytowane) http://allegro.pl/item497288916_yamaha_faz...bka_aukcja.html wlasnie kupilem faziego :) jutro jade na ogladanie na foto jakby wszytko w porzadku zastanawiam sie jednak nad tym moto niby z roku 99 malowanie z 2000 i ta rurkka - uchwt dla pasazera tez chyba z 99 hmm niewiem jak to zinterpretowac :) ps wydech też chyba jakos dziwnie zadarty do gory ?? THX POZDRO Edytowane 9 Grudnia 2008 przez robsmok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 poprawcie mnie jeśli się mylę ale malowanie to 2001. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 poprawcie mnie jeśli się mylę ale malowanie to 2001. Mylisz się :)To malowanie z 2000r. 2001 wyglą tak. http://www.fazer600.wz.cz/historia/2001/20...edblack_600.jpg http://allegro.pl/item497288916_yamaha_faz...bka_aukcja.html wlasnie kupilem faziego jutro jade na ogladanie na foto jakby wszytko w porzadku zastanawiam sie jednak nad tym moto niby z roku 99 malowanie z 2000 i ta rurkka - uchwt dla pasazera tez chyba z 99 hmm niewiem jak to zinterpretowac ps wydech też chyba jakos dziwnie zadarty do gory ?? THX POZDRO A ja wiem jak to interpretować ;) Przykro mi to mówić, ale raczej nie będziesz zadowolony z tego motocykla. Buda z 2000 roku, wszystkie inne detale jak: rączka pasażera, podnóżki pasażera, oraz brak włacznika świateł awaryjnych wskazują na starszy model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 /.../ ps wydech też chyba jakos dziwnie zadarty do gory ?? /.../ Rzekłbym normalny, fabryczny... Może nie jestem juz na czasie z cenami, ale jakoś podejrzanie mało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 pogratulować! fajny z wyglądu i tani-jak będzie jechał prosto i 2 nie będzie wypadać to OK bo poza tym w FZS nic sie nie psuje :) Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robsmok Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 (edytowane) wydech może i fabryczny ale kolektor wydechowy zadarty jakoś pod ostrzejszym kątem na to wskazuje analiza zdjęć z internetu :) od 2000 roku były dłuższe tylne podnożki jeśli kolektory pochadzą z 2000r a podnozki z 99 to żeby wszystko jakos wyglądało musza być podgięte jak w tym moto chyba jednak dzis niebęde go ogladal poczekam na wasze opinie powoli sie zastanawiam jak sie wykrecic z tego zakupu chyba sprzedający powinien zaznaczyć w aukcji ze moto jest po ostrym szlifie a nie pisac ze stan idealny, 100% sprawny :) nawiasem bez tylnych miogaczy neiprzeszedł by normalnego przegladu technicznego wiec pisanie ze jest w 100% sprawny to tez nadużycie Dzieki za każda sugestie POZDRO własnie pchnolem babcie XJ600 i szukam jakiegos godnego nastepcy :) THX ps. :) 2 czeba na bank obziorac :) zagieta tabliza i brak migaczy znaczy kolo lanser albo pycił na kole :) (co niesluży lancuchowi, zebatką, łożyska w główce ) za 6 tysiaków codów sie neispodziewam ale rozbitek odpada zdecydowanie Edytowane 9 Grudnia 2008 przez robsmok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 (edytowane) pogratulować! OK bo poza tym w FZS nic sie nie psuje :) Nic, tylko czasami skrzynia biegów. :bigrazz: powoli sie zastanawiam jak sie wykrecic z tego zakupu chyba sprzedający powinien zaznaczyć w aukcji ze moto jest po ostrym szlifie a nie pisac ze stan idealny, 100% sprawny Nie wiem do końca jakie miałeś zamiary dotyczące tego motocykla, ale mi to wygląda jakbyś się (przepraszam za wyrażenie) z choinki urwał. Dlaczego nie napisałeś żadnego posta w momencie licytacji, przecież na pewno ktoś by odpisał i powiedział co na ten temat myśli. Ludzie cały czas są naiwni, a rynek motocykli zapełniony gratami i jednocześnie popsuty przez ten złom sprowadzony z wysp. Teraz będziesz się bujał z gościem, który będzie przysyłał Ci wezwania do zapłaty. Będziesz miał o czym myśleć w Święta. Edytowane 9 Grudnia 2008 przez Occult Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robsmok Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 no nieukrywam zbyt rozsadne to to niebylo z mojej strony :( nie sadzilem ze koles dal taka niska cene minimalna no i na pierwszy rzut oka wszystko wygladalo super dopuki nie zaglebilem się w forum :) zreszta jeszcze sie łudze ze moze Yamaha wypuscila jakąs serie ze starym spodem i nowa budą i ktos to na forum potwierdzi :) oprocz wylasciciela w/w motocykla :) albo ze szukam dziury w calym bo moto jest ok nastepnym razem najpierw obejze potem zalicytuje :) THX za pomoc POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 nastepnym razem najpierw obejze potem zalicytuje :) Obudźcie mnie (wstałem dopiero :bigrazz: ), ale tak chyba zawsze się robi :icon_eek: No i oczywiście skasujcie słowo "chyba" :cool: Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 :>http://sites.google.com/site/jaquzie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robsmok Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 (edytowane) :) dobra dowalilem to z innej beczki wystaczy ze koleskiowi zaplace koszt wystawienia na allegro i napisze ze w opisie zataił ze motocykl jest powypadkowy oraz w.g polskiego prawa motocykl w takim stanie jak na foto niezostałby dopuszcony do ruchu drogowego a wiec piszac ze "stan idealny, kilka drobnych rysek." ...'Sprawny w 100 %. ' wprowadził mnie w błąd w zwiazku z tym rozwiazuje umowe zakupu poprzez aukcje allegro czy mam sie szykowac na ostrzejsza walke :) ? THX POZDRO znalazlem cos takiego :) Regulamin Allegro ARTYKUŁ 19. OPIS TOWARÓW 19.1. Towary lub usługi, które mają być objęte usługami Allegro, muszą być dokładnie opisane. Osoba zgłaszająca jest odpowiedzialna za wszelkie błędy lub nieścisłości takiego opisu. Marka oraz inne informacje dotyczące pochodzenia towaru i jego producenta, które są umieszczane w opisie, muszą być kompletne, dokładne i nie mogą wprowadzać w błąd innych Użytkowników. Edytowane 9 Grudnia 2008 przez robsmok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 smucisz jak dziewczyna normalnie-6 tys za zarejestrowanego fazera i wizualnie wyglądającego OK to śmiech na sali-czego chciałeś więcej??? bo ja nie czaje normalnie-jaki brak kierunków? weź się przyjrzy dokładnie i nie klep w klawiaturę od tak! ja za Fazera z 2001 zapłaciłem 11 tys przed wakacjami a ty marudzisz! jak silnik jest ok i zostawia jeden ślad to tylko brać! weź wystaw coś na akcje i trafi ci się jeden, drugi taki klient i normalnie człowieka krew może zalać! ogarnij się chłopie bo lata masz swoje :) Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robsmok Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 (edytowane) troche to juz poza watkiem ernestZL jakby kolega sprzedajacy napisal moto wyremontowane w warsztacie domowym po szlifie wszystko bylo by ok :) a jak pisze ze drobne ryski to to lekkie nadużycie POZDRO niezycze zeby takie moto kupil naprzyklad nieswiadomy niczego twoj kolega wkoncu to nie rower, zycie mozna latwo stacic na moto :) ktore zasuwa powyzjej 200 Edytowane 9 Grudnia 2008 przez robsmok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polokokt Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 a czy przypadkiem te obrysówki z tylu nie robia za kierunki? Bo jest tak to wszystko gra. Poza tym nigdzie nie napisal ze bezwypadkowy. Wiec wlasciwie nic nie zatajał. Zreszta sprzedajacy sam napisal jaka powinna byc prawidlowa kolejnosc zakupu: przyjechac -> obejrzec -> kupic. ALe ogolnie to jedz, zobacz, moze nie bedzie tak zle. Kupiles sporo taniej, to jeszcze troche Ci na remont zostalo. Mysle ze teraz wszystko bedzie zalezalo od sprzedajacego, jak bedzie ugodowy to Ci odpusci po kosztach. A jak nie to jego ops wcale nie jest az taki wprowadzajacy w blad. Owszem, moze nie jest "wszystkomowny" ale nie napisal nieprawdy. I sie bedziecie ciagac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robsmok Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 (edytowane) hmm motocykl pasowało by obejżeć choćby z czystej przyzwoitości zastanawialem sie co to za blaszki przy zadupku :) a to migacze :) hmm napeno nikt niedał na to atestu :) przerabialem to z kolegą, mial podobne w VFR musieliśmy odwiedzić 3 stacje diagnostyczne bo w 2 niechcieli go nawej ogladać z powodu tych migaczy. w trzeciej koloeś powiedział ze się niezna na motocyklach i przeglad podbił :) nie wychodząc z kanciapy :) wydaje mi sie że moge też zarządać atestów na cześći jakie użył podczas remontu ? i to pewnie załatwilo by sprawe no coż zamiast czytać o mozliwościach fazerka łaże teraz po forach prawniczych :( co mnie raczej średnio kreci chciwa dupa zemnie i tyle :) POZDRO Edytowane 9 Grudnia 2008 przez robsmok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi