siwypfk Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 BONIEK moto poskładane jeszcze tylko naklejki , co do predkosci to tak ok 120/140 i czasem 190 :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magister Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 dzis zrobiłem 310km ;-)Fazi ma dwie twarze 1. z żoną na plecach ;-) 120-140km/h tak do 7tys obrotów 2. sam - kręcenie do 11-12tys obrotów i super przyspieszanie :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 2. sam - kręcenie do 11-12tys obrotów i super przyspieszanie :wink: :icon_razz: dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik.vx800 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 witam :cool: dzis zrobiłem 310km ;-)Fazi ma dwie twarze 1. z żoną na plecach ;-) 120-140km/h tak do 7tys obrotów 2. sam - kręcenie do 11-12tys obrotów i super przyspieszanie :banghead:heh, u mnie dokładnie tak samo - też mam tą wersje z ogranicznikiem montowanym na siedzieniu pasażera :wink: u mnie z żonką da rade do 160-180km/h, tylko że ostre przyspieszanie = bla, bla, bla (wiadomo :cool: ) :P :icon_razz: :P POZDR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 A ja zauwazyłem dzisiaj, że na pierwszym biegu przy mocnym odkręcaniu manetki przód robi sie jakis lekki i mało "kontrolowalny". Nawet mi się to podoba :) Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 fazerkiem pykłem juz ponad 700 km no musze wam powiedziec ze naprawde dobry moto , pewnie sie zasuwa , choc to me początki i wiele przede mną, lecz wydaje mi sie wystarczające moto dla mnie, jak na razie ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Tak faktycznie śmiga się bardzo miło :biggrin:Dosyć poręczny sprzęt na miasto :buttrock: Teraz jestem na etapie sprawdzania spalania w trybie typowo miejskim(codzienne dojazdy do pracy) i zobaczymy ile tam wyjdzie :buttrock: Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 fazerkiem pykłem juz ponad 700 km no musze wam powiedziec ze naprawde dobry moto , pewnie sie zasuwa , choc to me początki i wiele przede mną, lecz wydaje mi sie wystarczające moto dla mnie, jak na razie ;pNo to nieźle :biggrin:Ja na pierwszy wypad mam w planach przejechanie 700km także w sumie ostro zacznę :biggrin:Jedziesz z łodziakami na Bemowo? To może też się podczepię.Dziś udało mi się założyć centralną nóżkę do Fazera, bo miałem zdjętą. Nie myślałem, że tyle jazdy z tym będzie. Prawie padłem w garażu, ale jakoś dałem radę :buttrock:Co do następnego moto, to przy kupnie Fazera myślałem, że wystarczy na parę ładnych lat i zapewne tak będzie, ale już się zastanawiam co by można zakupić następnego :buttrock: Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Co do następnego moto, to przy kupnie Fazera myślałem, że wystarczy na parę ładnych lat i zapewne tak będzie, ale już się zastanawiam co by można zakupić następnego :biggrin: Tylko Fazer 1000 :buttrock: Tez o nim myslę :buttrock: Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Jedziesz z łodziakami na Bemowo? Jasne ze tak juz kaske odłozyłem :buttrock: tylko liczyc na pogode a w ten wekend smigam sobie na tame Smardzewice zalew sulejowski :evil: moze ktos wpadnie :biggrin: ?? Co do nastepnego moto to jezeli to nie bedzie chopper (warrior) i bedzie mniej kaski to kupie SV 1000 :biggrin: ale to narazie wstepne szkice Pozdro lewa w gore :buttrock: no i mysle w srode wpasc na plac D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 No to Fazerek zarejestrowany i zatankowany pod korek :icon_mrgreen: Zdążyłem przed chwilą nabić całe 40 km :flesje: Jeździłbym do wieczora, ale do pracy zaraz muszę spadać :/ Uhahany jestem po pachy :wink: Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 (edytowane) no to gratuluje , apropos ile litrów weszło?? mysle ze na bemowie sie spotkamy :icon_mrgreen: , a teraz pogody juz sie zaczynają robic extra pod 20 stopni temp podchodzi :wink: Edytowane 19 Kwietnia 2006 przez siwypfk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 gdybym miał juz prawko na A :icon_mrgreen:((((((((( ps. jeździłem juz swoim ale pobocznych drogach boje sie wyjechac bo coś pukne stukne albo nie daj boze mnie i ubezpieczenie nie wypłaci ani grosza szkoda troche coooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik.vx800 Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 witam :smile: swoim Fazerkiem w niedziele pojechałem(z moja lubą oczywiście;) ) do Kalisza- 183km w jedną strone przed wyjazdem zatankowałem pod korek, i do Kalisza jechałem dość ostro :icon_mrgreen: (do 180km/h, obr.do 10tys.) - w Kaliszu zatankowałem(znowu pod korek) 14l, czyli ok 7.7l/100km w drodze powrotnej z powodu deszczu jechałem znacznie spokojniej(do 130km/h)- na miejscu znowu zatankowałem pod korek równo 10l, czyli ok 5.5l/100km no :cool: , tak to wygląda u mnie ze spalaniem :smile: nie wiem jak to jest ze spalaniem w mieście, więc czekam niecierpliwie na to co napisze Wicher :wink: a co do następnego moto: Tylko Fazer 1000 :crossy: i wszystko jasne :wink: , no chyba żebym nie wiem co :flesje: POZDR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Czolem! Boniek, czy nie czas na zmiane Avatarka :icon_mrgreen:?Pochwal sie rogalem jaki wskakuje Ci na gebe, gdy dosiadasz Fazera! :wink: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi