mareksit Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Gratuluje super sprzęta :biggrin: Ps. widze ze u Ciebie każdy Fazer dostaje w prezencie Akropovica :) Tak 3mać ! Pozdr.Dzięki :D jak już go założę to dam znać jak gado :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apacz Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Witam znów na "szlaku". Wczoraj pierwsze 100 km FZS 600 Fazer 02'. Jest super. Może było ale nie mogę się doszukać, jak zachowuje się kontrolka oleju w w.w.? Zapala się tylko przy teście? Po zgaszeniu silnika nie zapala się? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@ca Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 witam .. świerzak jestem .. i wciąż w poszukiwaniu Fazerka .. Jednak pytanie mam w temacie ... Ogladalem w zeszlym tygodniu Fazerka `00 ... wygląd ok... zadbany ... odpalilem .. i wyruszyłem na przejażdżke ..wszystko byłoby w porządku, gdzyby nie jeden szczegół ... a mianowicie ... jak ruszam na jedynce lub jak przyspieszam na wyższym biegu z niewielkiej prędkości to słysze/czuje takie jakby chlupotanie łańcucha napędu ... w momencie gdy moto wchodzi na obroty to ten odgłos znika .. czy to jest normalne .. bo na weekendzie jade zerknąć na nastepne cacka wiec przydałoby sie wiedzeć pOzdrawiaM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popek Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 jak postawie moto na centralke i odpale pierwszy bieg to lancuch "skacze" i troszke mi "trzesie dupa"... jak pociagne manetke to juz luz... wydaje mi sie ze jest to spowodowane luzem lancucha i raczej nie nalezy sie tym przejmowac.. no chyba ze lancuch jest zbyt luzny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@ca Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 jak postawie moto na centralke i odpale pierwszy bieg to lancuch "skacze" i troszke mi "trzesie dupa"... jak pociagne manetke to juz luz... wydaje mi sie ze jest to spowodowane luzem lancucha i raczej nie nalezy sie tym przejmowac.. no chyba ze lancuch jest zbyt luzny hmm .. w takim razie po naciągnieciu łańcucha wszystko powinno być ok ? Jest możliwość napięcia łańcucha ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 (edytowane) hmm .. w takim razie po naciągnieciu łańcucha wszystko powinno być ok ? Jest możliwość napięcia łańcucha ? Widzę, że faktycznie jesteś świeżak :eek: Tak, jest mozliwosć naciągu łańcucha. Rozciągają się i co jakiś czas trzeba korygować naciąg. W większości motocykl łańcuch szarpie np jadąc wolno na wysokim biegu. Proponuję Ci czytać, czytać i czytać. Jak czegoś nie rozumiesz - pytać. Edytowane 1 Czerwca 2007 przez Occult Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrowa Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 (edytowane) Witam znów na "szlaku". Wczoraj pierwsze 100 km FZS 600 Fazer 02'. Jest super. Może było ale nie mogę się doszukać, jak zachowuje się kontrolka oleju w w.w.? Zapala się tylko przy teście? Po zgaszeniu silnika nie zapala się? Pozdrawiam Tak, kontrolka oleju zapala sie tylko na chwilę po włączeniu zapłonu a po wyłączeniu silnika już się nie zapala. Edytowane 1 Czerwca 2007 przez Mrowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas600 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Marku, jak zalozysz nowy komin to podjade do Ciebie,(teraz juz moim) CZARNYM DIABLEM to porownamy jak gadaja....Moge przypuszczac, ze dzwiek rzuci mnie o glebe....Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Witam wszystkich posiadaczy Fazerów. Dziś dołączyłem do Was! Super sie jeździ :icon_mrgreen:))) A o to fotki: http://img505.imageshack.us/my.php?image=28872488sr0.jpg http://img365.imageshack.us/my.php?image=29761582bi1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruthi7 Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Czyżby Akaprowic on the back?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Witam wszystkich posiadaczy Fazerów. Dziś dołączyłem do Was! Super sie jeździ :)))) A o to fotki: http://img505.imageshack.us/my.php?image=28872488sr0.jpg http://img365.imageshack.us/my.php?image=29761582bi1.jpg No to i tutaj jeszcze raz Tobie Pio pogratuluje. Maszyna prezentuje sie wyśmienicie, a do tego pięknie 'gra' dzięki tym Scorpionom ! Mysle że będziesz zadowolony z zakupu (no bo jak z Fazera mozna byc niezadowolonym). :biggrin: Tak więc teraz tylko musisz zdac to prawko (juz ja się postaram :clap: ), wjezdzić się w sprzęta i zwiedzać piękna Zielona Wyspe :-)Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popek Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 temat chyba umarl... sa jakies plany dot. zlotu na ten rok... w zeszlym jeszcze nie bylem zmotoryzowany http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...pic=48610&st=20 potencjalnych chetnych dosyc sporo.... ale czy to naprawde chetni czy tylko posiadacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 potencjalnych chetnych dosyc sporo.... ale czy to naprawde chetni czy tylko posiadaczeJa bym się spotkał z resztą, ale właśnie zero odzewu... ;) Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZammeR_Poz Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 I co planujecie na tym spotaniu? :notworthy: Jakies panny, alkohol? Czy tylko jakies latanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popek Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 ja proponuje pleciec po panny i alkohol.. potem tylko dwa ostatnie... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi