Gość Occult Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 P.S. Za przegląd po 1000 km skasowali mnie 650 PLN, wydaje mi się, że to ździerstwo :icon_evil: Wczoraj zrobiłem pierwszy przegląd przy 1000 km w salonie Yamahy na Połczyńskiej. Mechanik wymienił olej, filtr, nasmarował łańcuch (w sumie niepotrzebnie) wyregulował wtryski. Koszt przeglądu 365 PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbej Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 (edytowane) mój przegląd wyszedł 350, ale poza wymiana oleju ..nic nie zrobił :icon_mrgreen: w poniedziałek Two Brother's :buttrock: :buttrock: :buttrock: Edytowane 17 Kwietnia 2009 przez gumbej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 w poniedziałek Two Brother's :buttrock: :buttrock: :buttrock: Kurde, Jak dla mnie to na seryjnym kominie Fz1 głośno buczy... Ja nie zmieniam tłumika. gumbej, A jak wrażenia z jazdy FZ1? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbej Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 i jeszcze taka mała podpowiedz..jak by ktoś zmieniał kierunki na akcesoryjne uważajcie na moc żarówek... ja założyłem na tył halogenowe 21W i dupa blada nie działa...trzeba było zmienić żarówki na 6W bo awaryjki nie działały A jak wrażenia z jazdy FZ1? for mła bezcenne :buttrock: :buttrock: i dlatego nie słucham tych pierdół trakcja winkle predkości zawieszenie..na głowe bije inne sprzety, a jak mi ktoś mówi że np. w starym FZS było coś lepiej to zmyśla.....nie po to prawie wszystko poprawili żeby było gorzej :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 (edytowane) No dla mnie również bosko, zwłaszcza jak na przeglądzie ustawili wtryski. Jak spalanie? Mi wychodzi w trasie przy jeździe do 120-130 km\h + miasto 6,3l\100 km. W samym mieście to jakies 7l Edytowane 17 Kwietnia 2009 przez Occult Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbej Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 spalanie podobne 6,2/6,5 przy jeździe mieszanej i tak do 150 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 a jak mi ktoś mówi że np. w starym FZS było coś lepiej to zmyśla.....nie po to prawie wszystko poprawili żeby było gorzej :icon_twisted: Mowisz to oczywiscie na podstawie swoich doswiadczen z FZS? :icon_mrgreen: Jak dla mnie ktos, kto porownuje dwa sprzety, z ktorych na jednym w zyciu nie siedzial-to zmysla :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbej Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Mowisz to oczywiscie na podstawie swoich doswiadczen z FZS? :icon_mrgreen: Jak dla mnie ktos, kto porownuje dwa sprzety, z ktorych na jednym w zyciu nie siedzial-to zmysla :icon_twisted: Zajc lata praktyki, doświadczenia, znajomości pism, obsługi internetu itp.itd. :icon_mrgreen: o sprawach oczywistych nie dyskutuje :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Mowisz to oczywiscie na podstawie swoich doswiadczen z FZS? Jak dla mnie ktos, kto porownuje dwa sprzety, z ktorych na jednym w zyciu nie siedzial-to zmysla Ja nie wiem w czym problem. Jeżeli nie pasuje Ci FZ1 i nie wystarcza do jeżdżenia po polskich drogach to se zmien na FZS albo GSF 1200 albo na Bóg wie co. Wymądrzasz się tutaj jak nie wiem kto i chcesz koniecznie nam coś wpoić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 No dla mnie również bosko, zwłaszcza jak na przeglądzie ustawili wtryski. J A było coś nie halo z nimi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek10 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Ja mam chyba za ciężką ręke :crossy: , bo mój pali ok 8, a raz udało mi się zejśc do 7,2 a raz nawet 10 zężarł :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Ja nie wiem w czym problem. Jeżeli nie pasuje Ci FZ1 i nie wystarcza do jeżdżenia po polskich drogach to se zmien na FZS albo GSF 1200 albo na Bóg wie co. Wymądrzasz się tutaj jak nie wiem kto i chcesz koniecznie nam coś wpoić. Tak bardzo Cie boli, że nie uznaje FZ1 za jeżdzący ideał ? :icon_rolleyes: Jak dla mnie to takowe po prostu nie istnieja :icon_rolleyes: A Ty widocznie uwazasz, ze kazdy wlasciciel powinien wypowiadac sie o swoim sprzecie w samych superlatywach....Ja natomiast REALNIE oceniam plusy i minusy. :icon_rolleyes: Cały czas pisze,ze FZ1 to bardzo fajny motocykl-ale silnikowi mam troche do zarzucenia. Az takie to uwłaczające temu modelowi? Spoko-od pierwszego zaczynam zbierac na K1300R, to moze kiedys odczepie sie od FZ1 ;) :icon_razz: Ja mam chyba za ciężką ręke :crossy: , bo mój pali ok 8, a raz udało mi się zejśc do 7,2 a raz nawet 10 zężarł :banghead: No moj rekord to ponad 11 w Poznaniu :icon_mrgreen: Ale 6 tez potrafi spalic ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 A było coś nie halo z nimi ? Były rozregulowane. Tak bardzo Cie boli, że nie uznaje FZ1 za jeżdzący ideał ? Jak dla mnie to takowe po prostu nie istnieja A Ty widocznie uwazasz, ze kazdy wlasciciel powinien wypowiadac sie o swoim sprzecie w samych superlatywach....Ja natomiast REALNIE oceniam plusy i minusy. Cały czas pisze,ze FZ1 to bardzo fajny motocykl-ale silnikowi mam troche do zarzucenia. Az takie to uwłaczające temu modelowi? Spoko-od pierwszego zaczynam zbierac na K1300R, to moze kiedys odczepie sie od FZ1 Mnie nic nie boli. Nic nie uważam. Nie wiem tylko dlaczego caly czas trzeszczysz o tym silniku. Znamy już Twoje zdanie na ten temat i jak ktoś będzie chciał sobie przeczytać co cofnie się kilka stron wczesniej. Chciałbym się przekonać i kiedyś zobaczyć w jaki sposób wykorzystujesz swój motocykl w normalnym ruchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 (edytowane) occult poprawie ci humor-FZ1 to NAJLEPSZY MOTOCYKL NA ŚWIECJE-lepiej? :) Edytowane 17 Kwietnia 2009 przez ernestZL Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 occult poprawie ci humor-FZ1 to NAJLEPSZY MOTOCYKL NA ŚWIECJE-lepiej? :) Ja go trochę ostudzę . Niewiele lepszy od FZ 6 :icon_mrgreen: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi