enduroguy Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 w ogóle jak było, piszcie opinie i wrażenia Ja tam tylko powiem ze mnie rodzice nie puscili "bo sie zgubie w lesie i co bedzie?" :-D . Jedynym plusem tego wszystkiego jest to ze mam zgode na jazde w zawodach w przyszlym sezonie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 pobawie sie w moda :twisted: http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...=33188&start=50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
globtdm Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 A Ja i moja brygada byliśmy i nawet coś zdobyliśmy ogólnie było w deche, pogoda dopisała, trasa trudna ale i fajna trochę brakowało jakichś ciekawych wodnych przepraw, ale spoko, na nasz widok krowy zrywały się z łańcuchów, psy szczekały dupami a miejscowa ludność przez długie lata bedzie w gotowośći z grabiami w ręku. w dużym skrócie ilośc uczestników 160dojechało na metę 120aja byłem 16 8O Pozdrawiamfotki nie bawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 dojechało na metę 120hehe my dojechalismy ale karteczek nie dalismy :evil: tak jak pewnie wiele osob zrobilo No czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 hehe my dojechalismy ale karteczek nie dalismy tak jak pewnie wiele osob zrobilo No czekam na fotki Chyba zapomnielismy :evil: ma ktos jakies swoje zdiecia ??aha i co bylo nagroda glowna ??pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba_WR Opublikowano 7 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Nagroda glowna byla oczywiscie kita lisa i wypasiony puchar, dodatkowo zwyciezca dostal nagrode dla najszybszego zawodnika na motocyklu yamaha.Trasa byla bardzo przyjemna (odpowiednia na lajtowa niedzielna przejazdzke), jedynym utrudnieniem byly miejscami trudne do odnalezienia znaki. Tubylcy byli raczej pokojowo nastawieni, za wyjatkiem dziadka, ktoremu przypadkowo zaorano kawalek jakies uprawy.Czesci osob po trasie skonczyla sie benzyna, mi sie udalo dojechac (zrobilem ok 110 km) doslownie na oparach.Zebralem 6 pkt co dalo mi miejsce 30 na 166 startujacych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Tych debili z punktu ustawionego w polu oziminy sam bym kijem po jajach pogłaskał. Ustawić się z pieczątką w polu uprawnym - to trzeba być dresem lub pedałem. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 moze mysleli ze pomoga zaorac :D ja bardzo chcialem sie wybrac ale nie wyszlo...no trudno za rok musi sie udac! Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Na jednym z punktów (w młodniczku na skraju starszego lasu) kopcił jakiś grill ... Wygłądało to jak jakiś piknik i dopiero po leżącej z boku żółtej fladze poznałem, że to Punkt :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 dopiero po leżącej z boku żółtej fladze poznałem, że to Punkthehe i o to chodzilo...Ja rodzinke z czerwonego mondeo poznalem tak ze jade a ktos z daleka robi mi zdjecie, no to ja tam podjezdzam i widze zolta flage :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi