Wiśnia Pawel Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 witam moje pytanie dotyczy wtrysku w triumph daytona 955,kupilem motocykl pare dni temu i jak tylko go uruchomilem jamoka od wtrysku nie gasnie,moto chodzi ladnie odpala dobrze pracuje rowno,powiedzcie gdzie szukac usterki ?wczsniej nie mialemn doczynienia z wtryskami,moze wystarczy go zresetowac tylko ze nie wiem jak .napiszcie jak cos wiecie z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekS Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 jamoka od wtrysku nie gasniePrzepraszam, nie łapię... co to jest "jamoka"?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuzzek Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 jamoka w triumphie to chyba lampka w japończyku :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 Wystarczyło go raz uruchomić bez podłączenia jakiegoś czujnika, np tego w obudowie filtra powietrza... i du...a nałapał błędów i lampka będzie się paliła - u mnie zgasła sama po 3 dniach ale jak nie to na komputer do Wawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśnia Pawel Opublikowano 27 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 O KURTYNA ALE NAPISALEM :-D NO PEWNIE ZE CHODZI O LAMPKENASTEPNYM RAZEM PRZECZYTAM POST ZANIM GO PUSZCZE.SORKI [ Dopisane: 14 ]AHA A NIE DA SIE JAKOS INACZEJ ZRESETOWAC DO WAWY TO MAM KAWALEK JAKIES 1600 KM BO SIEDZE W ANGLI TUTAJ CHYBA BLIZEJ ZNAJDE JAKIS SERWIS TRIUMPHA CO :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekS Opublikowano 28 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 DO WAWY TO MAM KAWALEK JAKIES 1600 KM BO SIEDZE W ANGLI TUTAJ CHYBA BLIZEJ ZNAJDE JAKIS SERWIS TRIUMPHA CO Pchaj, chłopie, nie wierz cudzoziemcom! To są źli ludzie, mówię ci, ty im nie wierz. Co polski fachowiec, to polski, lepiej byc wychu...ny przez rodaka niżby Ci angol miał pluć w twarz :-D :-D :-D A tak serio: się domyślam że Anglicy z racji swej miłości do własnych wyrobów (zakrawającej na prawie faszyzm :D ) lepiej się wczują w naprawę Triumph'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 3 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 hej,kolega w Daytonie595, a ja w moim Trypelku mieliśmy taką akcję, że po rozbebeszaniu sprzęta, lampka paliła się ciągle. U mnie i u niego zgasła sama po 2 dniach :)pozdroJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 Lampka wskazuje błąd, to już wiesz. Informacja o błędzie znajduje się w tzw. pamięci ulotnej komputera. Resetujesz to tak, rozłanczasz klemy od aku (pierwszy minus) na 30 minut, po tym czasie łączysz je ze sobą, po czym normalnie podłanczasz do aku. Powinno pomóc jeśli nie to nie gorączkuj się i przy najbliższej okazji wepnij się do komputera w serwisie naprzykład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi