maverik Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 czesc, niby jest spam, ale nie do konca, w innym dziale pisalem o aerografie, tu napisze troche inaczej, jako ze w chwili obecnej nie mam zadnego motocykla w warsztacie chetnie przyjme jakis do pomalowania aerografem po kosztach lakieru i dobrej zgrzewce piwa ( dlatego tu ) :) dlaczego?bo lubie malowac, bo jest to moje hobby i pasja, a jak nie mam nic do roboty to sie nudze :D tak wiec zapraszam :P pozdrawiam Arkadiusz Tarnowski gsm 694 150 895www.moto-art.prv.pllakierowanie motocykli/pracownia aerografuPodkowa Lesna/Warszawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 Szkoda że jesteś z W-wy bo ja mam czache do pomalowania;)) Ty na prawde musisz to lubić że za pifko wykonasz taką robote-albo tak bardzo lubisz pifko hehe-zartuje oczywiście.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 Mam wgnieciony lekko zbiornik czy to też można u Ciebie zrobić :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maverik Opublikowano 26 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 co do piwka?hehe, lubie ale nie dla niego maluje :P ja mam poprostu "satysfakcje" z tego ze pomaluje komus moto :), a 2 ze zbieram prace robione aerografem przeze mnie, co do drugiej odpowiedzi nt wgniecionego zbiornika mozesz to tez zrobic u mnie, pozdrawiam Arkadiusz Tarnowski gsm 694 150 895www.moto-art.prv.pllakierowanie motocykli/pracownia aerografuPodkowa Lesna/Warszawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 Witam,a ile kosztuje wyprostowanie wgniecionego baku :? ?? I czy jest to w ogóle możliwe??Niestety nie jestem z W-wy, tylko tak orientacyjnie chciałbym wiedzieć :) pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 Jak pokleję owiewki, to pomyślę. Może VFR-ce ładnie byłoby w jakimś efektownym malowaniu, tym bardziej, że wymaga pomalowania. Tak czy inaczej, stronkę dodałem do ulubionych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebJaw Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 Cześć. A zrobiłbyś mi na moim czerwonym baku czarny napis (fajną czcionką)BAD MOTHERFUCKER ??? PozdrawiamSebJaw[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 Jaki jest mniej wiecej koszt lakieru? Co do odgiecia baku jest to mozliwe - sa dwa sposoby mi znane:1) Ladujesz do baku groch czy cos takiego, zalewasz woda by napecznial i wgniecenie sie samo wyprostuje.2) Specjalna maszyne podlaczaja i pompuja iles atmosfer w bak az sie wyprostuje. Wyczytalem to na stronie zakladu jakiegos co to robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 28 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 1) Ladujesz do baku groch czy cos takiego' date=' zalewasz woda by napecznial i wgniecenie sie samo wyprostuje. [/quote']Skąd to wytrzasnąłeś ?? :D 2) Specjalna maszyne podlaczaja i pompuja iles atmosfer w bak az sie wyprostuje.W tym przypadku efekty nie zawsze są takie jakbys chciał' date=' a czasami bywa tragicznie ;) Wyczytalem to na stronie zakladu jakiegos co to robi. Moim zdaniem powinieneś omijac ten zakaład szerokim łukiem :POn mieści sie gdzies w Częstochowie?? Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maverik Opublikowano 28 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 co do baku znanym mi i sprawdzonym sposobem jest dotarcie do blachy, przyspawanie kawalka metalu, nawet elektrody i wyciagniecie, dalej szlifierka, szpachla podklad uzupelniajacy i jest idealnie, co do sprezonego powietrza jak mowi kolega.. mozesz narobic sobie wiecej roboty tylko.. i ten.. chcesz powiedziec ze jakis profesjonalny zaklad prostuje baki grochem? :D koszt zrobienia takiego baku u mnie to ok 300zl z malowaniem .. co do napisu na baku nie ma problemu.. obecnie trafila mi sie trkonstrukcja malowania Xxa wiec niedlugo zaprezentuje jak poszlo pozdrawiam Arkadiusz Tarnowski gsm 694 150 895www.moto-art.prv.pllakierowanie motocykli/pracownia aerografuPodkowa Lesna/Warszawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 28 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 ja mam taki stary milicyjny kask motocyklowy. jeszcze z orzełkiem. co ciekawego byście z nim zrobili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 29 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 ja mam taki stary milicyjny kask motocyklowy. jeszcze z orzełkiem. co ciekawego byście z nim zrobili?moze zrobic go na oryginal, walnac napis MO albo cos takiego :banghead: , jakies paski niebieskie po bokach i oczywiscie orelek na srodku ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickczemnik Opublikowano 31 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2005 Teraz to sie od roboty nie opedzisz :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 31 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2005 co do prostowania baku to w moim zakladzie uzywamy tamponow. ladujemy tampony i zalewamy woda :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grager Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 To ile tych tamponów trzeba nładować??No i dadzą rade? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi