krzychu-985 Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 Jak dlamnie trailer SD2 jest rewelacyjny. Jeśli cały film jest tak zaje**** jak jego zwiastun to musze go miec:) Jak już wyżej pisany jest o wiele lepszy od produkcji za oceanu. Choćby datego że wymiatają nasi chłopcy:) Noi Ogułem nie jest nudnie fajna muza i .. Reszte powiem jak oglądne całość pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poonani Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 może ktoś dać kolejnego upa, bo żadna stronka mi nie wchodzi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 może ktoś dać kolejnego upa, bo żadna stronka mi nie wchodzi :D ty no to cos nie tak masz z internetem , poprobuj kilka razy, moze w innej wyszukiwarce bedzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poonani Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 ok poszło na explorerze, na operze nie chcialo ruszyc :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 BEZNADZIEJA! jak wogole mozna tak jezdzic na jednym kole! przeciez to niebezpieczne! TAKA JAZDA WYDAJECIE NAM PRAWDZIWYM MOTOCYKLISTA OPINIE BANDYTOW!!!!! ZERO ROZUMU I BRAK WYOBRAZNI. zalozylibyscie chociaz nasze forumowe kamizelki to by was bylo lepiej widac przynajmniej ale odnosnie czego to napisałeś ... bo nie rozumiem... :? strugamy kozaczka?? - podlatuje mi to dziecinadą....Wiesz, jak ma sie 15 lat ,to wydaje sie ze "caly swiat lezy u twych stop" :-D :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poonani Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 wie ktoś jaka to jest piosenka ? bo kurde mi sie spodobała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 27 Października 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 wie ktoś jaka to jest piosenka ? bo kurde mi sie spodobała W temacie jest napisane co to za kapela.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poonani Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 przeczytałem cały wątek trzy razy i nie znalazłem, w temacie stunt days, a w trekscie znalazłem jedyne tede, a to mi nic nie daje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMax Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 to jak Ty czytasz?? co do numeru w trailerze SD vol.2 jest to utwór moich ziombli z osiedla nazywaja sie Macca Squad bedzie jeszcze pare inch utówrów na filmie. o tede pisalem ja co okazalo sie bledem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poonani Opublikowano 28 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 kurde nie zauważyłem, dzięki :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushek_CBR Opublikowano 28 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 BEZNADZIEJA! jak wogole mozna tak jezdzic na jednym kole! przeciez to niebezpieczne! TAKA JAZDA WYDAJECIE NAM PRAWDZIWYM MOTOCYKLISTA OPINIE BANDYTOW!!!!! ZERO ROZUMU I BRAK WYOBRAZNI. zalozylibyscie chociaz nasze forumowe kamizelki to by was bylo lepiej widac przynajmniej ale odnosnie czego to napisałeś ... bo nie rozumiem... :? strugamy kozaczka?? - podlatuje mi to dziecinadą....Wiesz' date=' jak ma sie 15 lat ,to wydaje sie ze "caly swiat lezy u twych stop" :-D :lol:[/quote'] jak wogole mozesz sie wypowiadac, nie widzisz co oni robia? przeciez to tak jak sie jedzie na jedynm kole to mozna sie wywrocic i narobic biedy. przeciez to jest niezgodne z prawem. w przepisach jest wyraznie napisane ze oba kola maja byc na ziemi, nogi na podnozkach i przynajmniej jedna reka na kierownicy.a w tym filmie promujacym zlo jedzie gosc i nie ma nog na podnozkach jedzie na jednym kole i trzyma sie tylko jedna reka. lamie przepisy ruchu drogowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 28 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 Już straciłem orientacje czy mowisz serio czy żartujesz ale powiem jedno... Patrz swój avatar :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 28 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 Już straciłem orientacje czy mowisz serio czy żartujesz ale powiem jedno... Patrz swój avatar Ja obstawiam, że Pushek wszystkich wkręca :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiOdoRr Opublikowano 28 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 no a niektórzy co "bystrzejsi" daja sie podpuścić :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushek_CBR Opublikowano 28 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 kurde no i wszystko popsuliscie :D a co do filmu to fiodor moja opinie masz chyba na dawcach 8) 8) 8) 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi