Adik Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 Witam. Mam problem z Mz. Jadac na niej przy 4,5 tys jest odciecie zaplonu, czemu towarzyszy strzelanie w gaznik. Dopiero po chwili wejdzie na wyzsze obroty, ale juz nie przyspiesza tak jak do odciecia. Co to moze byc?? Pomozcie... :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
młodymz Opublikowano 21 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 wyreguluj przerwe na świecy, platynkach, sprawdź punkt zapłonu, przeczyść gaźnik, odkurz filtr powietrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 21 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 Witam. Mam problem z Mz. Jadac na niej przy 4,5 tys jest odciecie zaplonu, czemu towarzyszy strzelanie w gaznik. Dopiero po chwili wejdzie na wyzsze obroty, ale juz nie przyspiesza tak jak do odciecia. Co to moze byc?? Pomozcie... Kup R1 :-D Fajny na pierwsze moto :-D Albo pożycz od taty R6 :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 21 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 wyczysc gaznik, kranik, ustaw plywak, zmien swieczke, wyczysc filtr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 21 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 zobacz do gaznika bo to pewnie wszystko tam sie zaczyna . Kup R1 :-D Fajny na pierwsze moto :-D Albo pożycz od taty R6 :-Dpamietam ze kiedys pisales mi zebym nie pie**olil bez sensu, to teraz twoja wypowiedz zostawie bez komentarza .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 21 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 pamietam ze kiedys pisales mi zebym nie pie**olil bez sensu, to teraz twoja wypowiedz zostawie bez komentarza ....I tego sie trzymaj. Widze jak zwykle nie jesteś w temacie. Proponuje poczytać:http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...ghlight=#429796I dopiero zacząć sie wypowiadać. :mrgreen: Ps Pewnie i tak nie przeczytasz wszystkiego wiec daruj sobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 21 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 I tego sie trzymaj. Widze jak zwykle nie jesteś w temacie. Proponuje poczytać:http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...ghlight=#429796I dopiero zacząć sie wypowiadać. Mr. GreenPs Pewnie i tak nie przeczytasz wszystkiego wiec daruj sobie...chyba ty nie jestes w temacie bo ja tam sie juz wypowiedzialem co oznacza ze przeczytalem chociaz wieksza polowe tematu. Pomysl zanim napiszesz .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 21 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 moze juz ktos rzucil ten pomysl bo nie chcialo mi sie czytac kazdego posta Nie chce ci sie czytac? To po co siedzisz na forum? chyba ty nie jestes w temacie bo ja tam sie juz wypowiedzialem co oznacza ze przeczytalem chociaz wieksza polowe tematu. Pomysl zanim napiszesz ....Urośnij :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 21 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 moze za maly poziom paliwa w komorze plywakowej, albo iglica od przepustnicy za nisko ustawiona, albo kranik zapchany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 21 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 Nie chce ci sie czytac? To po co siedzisz na forum? no co za gosc , napewno ty jestes przykladnym forumowiczem i czytasz kazdy post ..... Urośnij :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adik Opublikowano 21 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 Ekhmm... to nie jest ani miejsce ani pora na klotnie.. i nie taki byl temat.. prosze was piszcie na temat... a jak chcecie sie poklocic to nie na lamach forum tylko przez jakis komunikator... Pozdro.. z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 21 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 I tego sie trzymaj. Widze jak zwykle nie jesteś w temacie. Proponuje poczytać:http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...ghlight=#429796I dopiero zacząć sie wypowiadać. Mr. GreenPs Pewnie i tak nie przeczytasz wszystkiego wiec daruj sobie...chyba ty nie jestes w temacie bo ja tam sie juz wypowiedzialem co oznacza ze przeczytalem chociaz wieksza polowe tematu. Pomysl zanim napiszesz ....A jaka to jest większa połowa ? :):P Co do tematu to przerabiam aktualnie coś podobnego w GS. Będzie to raczej gaźnik, albo zapłon. Po sprawdzeniu tych rzeczy powinno być OK. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 21 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 jaka to jest większa połowa ? Nie ma większej i mniejszej połowy. Połowy są sobie równe. Ale wy tego nie wiecie bo zazwyczaj większa połowa forum nie uważa... Miałem styczność z czymś takim i zaczynało sie i kończyło na świecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 Nie ma większej i mniejszej połowy.no dobra wyraze sie dosadniej : ok 70 % . juz ?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 no dobra wyraze sie dosadniej : ok 70 % . juz ?? To i tak o jakieś 30% za mało :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi