dadeq Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 sam w to nie wierze, ale jakies 2 godziny temu zdalem za pierwszym razem na A :) jestem cholernie z tego powodu szczesliwy :) i musialem sie z Wami tym podzielic :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osito Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 Gratulacje :) Bo dzisiaj jest pierwszy dzien tej wazniejszej czesci Twojego zycia :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 To superix!!! Teraz moto i do przodu!!!!-Szerokiej drogi życze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 No gratulacje :)Wy już możecie....a ja jeszcze 3 lata ;(Ale szybko kupuj motocykl i jazdaaaaa Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bacher Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 Gratulacje :) Ja na B zdalem wszystko za pierwszym razem a do A narazie nie podchodze bo mama mi nie pozwala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadeq Opublikowano 20 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 dziekuje, dziekuje :) moto bedzie napewno...tylko watpliwosci zakaradaja sie do mojej glowy co do modelu...ale napewno bedzie to suzuki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan_007 Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 gratulacje - fajnie ,że udalo Ci sie za 1 razem :) Ja dopiero za rok robie prawko (w sierpniu zaczynam) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lunch Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 Jesli juz Suzuki to tylko Bandit...:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekS Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 No i w ten oto cudowny sposób stałeś się wreszcie PRAWDZIWYM mężczyzną :) Szkoda tylko, że już wybierasz suzuki..., nie ma to jak BMW (wcale nie są takie drogie, no tanie to już wcale, ale drogie nie są) :-D :-D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadeq Opublikowano 20 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 jakos BMW nie przemknelo przez glowe...swego czasu bylem mocno napalony gs 500...ale ostatnio coraz czesciej ogladam (jak kolega wyzej zasugerowal) bandytów :) - oczywiscie powyzej 600 wogole nie mierze :) ...dzieki za uswiadomienie ze tylko dzieki PJ A staje sie "PRAWDZIWYM mężczyzną" bo juz zaczynalem sie martwic ze mnie do tej pory cos omijalo :D ... a tak serio ... jeszcze 3 tyg a potem...:D [ Dopisane: 20-10-2005, 21:58 ]gratulacje - fajnie ,że udalo Ci sie za 1 razem :D Ja dopiero za rok robie prawko (w sierpniu zaczynam) :buttrock: tez zaczalem w sierpniu...i jazdy mi strasznie dlugo sie ciagnely...praca uniemozliwiaa na szybsze wyjezdzenie ;( .... no ale nie ma tego zlego... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrymek Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 Gratuluję i oby Ci się jeździło bezpiecznie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan_007 Opublikowano 21 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 [ Dopisane: 20-10-2005, 21:58 ]gratulacje - fajnie ,że udalo Ci sie za 1 razem ;) Ja dopiero za rok robie prawko (w sierpniu zaczynam) :P tez zaczalem w sierpniu...i jazdy mi strasznie dlugo sie ciagnely...praca uniemozliwiaa na szybsze wyjezdzenie ;( .... no ale nie ma tego zlego... :P Ja pracy jeszcze nie mam ale szkoła mi będzie przeszkadzała ,a nie moge wcześniej bo dopiero w listopadzie 2006 osiemnastke kończe więc 3 miesiące wcześniej chce zacząć :) pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nufry Opublikowano 21 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 Gratuluje!!! ;) ps. Też zdałem za pierwszym :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEL----B Opublikowano 21 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 Ja na B zdalem wszystko za pierwszym razem a do A narazie nie podchodze bo mama mi nie pozwala. chlopie ty masz 18 lat i mama ci nie pozwala prawka robic wstyd :!: :!: :!: :!: :!: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 21 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 dziekuje, dziekuje :P moto bedzie napewno...tylko watpliwosci zakaradaja sie do mojej glowy co do modelu...ale napewno bedzie to suzuki :) Słuszny wybór :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Do zobaczenia na trasie w przyszłym sezonie ;)No i oczywiście gratulacje :P:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi