PGR Opublikowano 25 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 Toś teraz walnął konkreta 8) W takim tempie to nic nie ustalimy do połowy lutego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 25 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 ja prpoponuje listopad/grudzien podzielimy sie flaszeczka przed swietami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schpakoo! Opublikowano 25 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 Witojcie! Sylwester odpada ale dni pomiedzy Swietami a sylwkiem yeeesssssssss Ekhm, coś kiedyś wspominałeś, że Cię żona raz do roku puszcza (nomen omen) na takie imprezy :). Myślę, że się też pojawię z załącznikami. PzdrSchpakoo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 Schpakoo z przyjemnością polegnę pod stołem w Twoim towarzystwie :) Czas pomiędzy świętami a sylwestrem to taki magiczny okres że wszystko wolno... :P SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 "kto nie pije - niech spier...!! " Skoro mnie nie chcecie to nie ! do zobaczenia innym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 26 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 I Darek to skrzętnie wykorzysta :twisted: Dzisiaj spadam do Goorki i zaczne badac teren co w trawie piszczy i gdzie są jeszcze wolne miejsca :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 2 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 Napiszcie czy planujecie jakies male spotkanie w sobote 5.11 - moze PGR mialy okazje zaprezentowac nowosci z goorki. Ja bede w ten weekend na zjezdzie i kolejny raz probuje poznac wroclawskich forumowiczow.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 2 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 Toś teraz walnął off- topica... Jest już temat o Wrocku w tym dziale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 Czołgiem,i jakie newsy PGR przywozisz?? Czyżby żadne i dlatego tak cicho siedzisz ?? :):Pa tyle gardeł czeka i czeka a tu mega cisza pzdrjerry ===========GSF 600S BANDIT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 Pgr cw*lu :D p[isz cos tam zdziala ... albo cie juz kotlet zajechal na smierc :mrgreen: Chopie podaj jakies szczeguly !! bo ja bym tak na 100 sie wybral wiec tempo synek tempo ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 PGR nie wiem czy ja Cie zniose dwa razy w grudniu ;) :D Ale damy rade... SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 Chętnie uciekne od rodzinki na kilka dni, żeby sie zborsuczyć :-D MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 Klaudiusz pamietaj: po imprezie w Grupie Polodnie w Wegierskiej Goorce nic w Twoim zyciu nie bedzie juz takie jak przedtem... :D SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 Spoko!!! I o to chodzi :-D MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 Hmmm... jak by zorganizować jakiś zbiorowy/składkowy transport z Warszawy do Górki i na zad, a imprezka obejmowałaby sylwestra, to prawdopodobnie ja i Asia pisalibyśmy się na noworoczny forumowy ochlej z grupą południe :D Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi