trufel Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 sie kręci sprzęgło , jak to sprzęgło , olej tez czasami widać jak się tam ćpa :biggrin: .A materiały ?? z tego co mi kumpel mówił to szybka jest z poliwęglanu nie cieńszy jak 4mm , wszystko wycięte na CNC wodą , dekiel chyyb az jakiegos stopu z aluminium ,ale dokładnie nie wiem , śrubki to nierdzewka .Ja tez już zaczerpnąłem języka u znajomego i powiedział , że wygląda to kosmicznie i żaden problem to wykonać ,wszystko wykanamy z kwasiaka , musimy tylko obgadać sposób uszczelnienia bo tylko tu będzie problem , ale oring powinien załatwić sprawę , zrobi się rowek w poliwęglanie i kapie od wewnętrznej strony i powinno trzymać olej tam gdzie jego miejsce . Qrwa już się jaram :banghead: :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mt01dominik Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Wszystko fajnie, ale ile to roboty. Trzeba ściąć ta oryginalną pokrywę tak? jeszcze trzeba to zrobić bardzo precyzyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trufel Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 nie tylko co ściąć , co ją wyciąć i dopasować poszczególne elementy , na razie myślę nad tematem po majówce spotkam sie z kumplem :flesje: :flesje: :flesje: :flesje: :flesje: i obgadamy temat , mówił ,że nie będzie żadnego problemu aby takie coś wykonać . Nadal się jaram :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jkarB12 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Sam nie wiem co o tym myśleć, fajne przy suchym sprzęgle, aly przy mokrym wszystko będzie zafajdane olejem. Czy taki przelewajacy się olej będzie estetyczny? I czy w ogóle będzie coś widać przez ta szybie czy tylko olej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Witam,panowie jutro do was ponownie dołącze bo jade kupic jedyny słuszny model MT-01 :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trufel Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 nie widzę tutaj wirującego oleju :biggrin: Maciej brawo , gratulacje powrotu :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexiunio Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Maciej. Nie zapomnij zapodac fotek nowego nabytku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trufel Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 przyznać się , kogo maszynka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Panowie oto mój nowy nabytek,drugi MTek w mojej karierze :biggrin: http://bikepics.com/pictures/2547267/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BruusZX6 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Ładna sztuka :) gratuluje nowego nabytku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trufel Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 No pięknie pięknie :-D miał być czarny i jest , to co , będziesz coś zmieniał , dodawał ?? Piekny on ci jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jkarB12 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Gratulacje. Wersja UK? Sporo osób zmienia Intrudera 1800 na MT :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mt01dominik Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 MTek to MTek :) Ładny, Kawal sprzętu jak ja to mowie. Czyli co przeróbki od nowa wydech itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Wersja germany,tylko tablica UK żeby polatac od innego sprzęta, :biggrin: zmiany mają byc typu wydechy,crash pady,lusterka itd,ale to dopiero zimą,narazie mam zamiar tylko lac wahe i latac :biggrin: bo tym sie jezdzi,nie to co intruzem,tam jest moc ale właściwości jezdne to już lipa.Tak jest czarny bo to był główny warunek,poza igła stanem :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jkarB12 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 A jak jeździć, to 17,18,19 maj w Bieszczady, albo koniec maja http://www.mt-series.cz/sraz/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi