mt01dominik Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Witam! W tamtym sezonie pytalem w serwisie Yamahy w Lodzi o filtr paliwa i najpierw szukalismy na schemacie czesci i nie moglismy go znalezc, a pozniej przyszedl mechanik i powiedzial ze nie ma filtra jest tylko jakas siatka ktora mozna wyczyscic ale nie robilem tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trufel Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 a gdzie ta siatka jest ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlubon Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 (edytowane) siatka jest na pompie paliwa w zbironiku pamiętam jak wymieniałem pompę było tyle syfu że byłem w szoku niby paliwo z firmowych stacji Edytowane 7 Lutego 2013 przez mlubon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trufel Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 czyli tak , aby ją , znaczy ta siateczkę , wyczyścić trzeba wytargać pompę paliwa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlubon Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trufel Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 (edytowane) o kuwa a miałem zbiornik na wierzchu :icon_evil: , nic zrobię to w przyszłym roku , albo jak będę miał wene :icon_mrgreen: widzieliście coś takiego genialna sprawa Edytowane 8 Lutego 2013 przez trufel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jkarB12 Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Ktoś się wybiera?http://www.mt-series.cz/sraz/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Waham się czy się wybrać. W tym czasie planuję wyjazd raczej na północ ale w dobrym towarzystwie. . . Tylko nie zakumałem do kiedy trzeba zapłacić te 100 ojro? Ja po pepikowemu nie abla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afrikaniec Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 do 30 marca Waham się czy się wybrać. W tym czasie planuję wyjazd raczej na północ ale w dobrym towarzystwie. . . Tylko nie zakumałem do kiedy trzeba zapłacić te 100 ojro? Ja po pepikowemu nie abla. Waham się czy się wybrać. W tym czasie planuję wyjazd raczej na północ ale w dobrym towarzystwie. . . Tylko nie zakumałem do kiedy trzeba zapłacić te 100 ojro? Ja po pepikowemu nie abla. Chętnie się wybiorę jeśli tylko będę w stanie (wczoraj mielili mi kolano) Ktoś się wybiera? http://www.mt-series.cz/sraz/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0minik Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 coraz bardziej mi się podoba ten wyjazd na dzisiejszy dzień chętnie bym się wybrał. może zbierzemy się ekipą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trufel Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Dla mnie troche za drogo , jak sobie podliczylem wszstko to wyszlo troche za duzo . Za te kase moge pojechac dalej i lepiej siee zabawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plok Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Ja mam taki am problem jak Ty pawel33 jak wroce do Poznania to pomade sie zapytac co I jak. Bo w mejlu napisali ze wymiana gratis , ale trzeba dogadac temat terminu kiedy dla mine I dla nich lepiej I wygodniej . Jak tylko bede wiedzial cos w temacie , dam znac. ....no i ja też się okazało....kropki obok VIN nie ma, ale czekam na potwierdzenie z serwisu Szczecińskiego. :angry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trufel Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 (edytowane) ....no i ja też się okazało....kropki obok VIN nie ma, ale czekam na potwierdzenie z serwisu Szczecińskiego. :angry: ja czekam aż zniknie to białe paskudztwo i jadę na serwis Edytowane 19 Lutego 2013 przez trufel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afrikaniec Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 No to ja muszę się poskarżyć na Yamahę w Łodzi (Liberty), po tym jak na forum rozpoczęła się dyskusja o akcji serwisowej (kilka tygodni temu) zadzwoniłem podałem VIN i w ciągu kilku dni mięli dać odp, czy moto był objęty akcją. Zadzwoniłem dziś i z wielkim zdziwieniem zapytali mnie "ale oso chodzi" więc kolejny raz podałem cierpliwie VIN i czekam. krótko mówiąc, nie jedziesz z reklamówką kasy do wydania mają Cię człowieku w wydechu (no cóż życie) ja czekam aż zniknie to białe paskudztwo i jadę na serwis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mt01dominik Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 ja tez mialem dzwonic do Liberty w Lodzi tylko czekam na wiosne:) afrikaniec daj znac jak cos zalatwisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi