barteck_street Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Jest w tym coś innego, cena;] Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jot 23 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 cena nie ma tu nic do rzeczy. wesołych zdrowych no i m-tekowo zakręconych świąt bo to jedynie słuszny motór, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jyndrek Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 syn ma Emteka ..... 21 lat ma :)))))))pozdrowienia dla wszystkich pozytywnie zakreconych :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasko444 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Witam, jestem calkowicie nowy na tym forum, moto kupiłem kilka dni temu i poilnie poszukuje serwisówki do mojej yamahy. kolega Jacek z forum próbował mi przesłac ale nie umiem tego otworzyc, moze /Ty masz i w wolnej chwili bys przeslal mi na maila [email protected]. z gory wlk dzieki. Wesolyc Swiat zycze!!!i mokrego poniedziałku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0minik Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Adasko444 http://www.axmag.com/data/201011/U6977_F11288/index.html pod tym linkiem masz książkę on-line Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaKu Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 (edytowane) Adasko444 http://www.axmag.com...1288/index.html pod tym linkiem masz książkę on-line Tu macie do ściągnięcia manuale i inne do MT-ekahttp://www.mt01.hu/i...p?page=letoltes Edytowane 26 Kwietnia 2011 przez RaKu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel33 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Koledzy mam pytanie! ile potrzebuję oleju na wymianę? zdecydowałem się na Bel Ray v twin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaKu Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Koledzy mam pytanie! ile potrzebuję oleju na wymianę? zdecydowałem się na Bel Ray v twin. Kup 5 litrów. Wlać musisz - wraz z wymianą filtra - 4.1 litra. Zostanie Ci trochę na dolewki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel33 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Koledzy mam pytanie! ile potrzebuję oleju na wymianę? zdecydowałem się na Bel Ray v twin. Kup 5 litrów. Wlać musisz - wraz z wymianą filtra - 4.1 litra. Zostanie Ci trochę na dolewki.dzięki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edi73 Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Ja przy wymianie oliwa +filtr wlewam cztery litry i po nakręceniu 2tyś.km. wszystko jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaKu Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Chcę się podzielić paroma nowymi doświadczeniami, może się przydadzą:icon_biggrin: Moim nowym MT jeżdżę dopiero od paru miesięcy. Można więc śmiało powiedzieć, że dopiero się GO uczę. A teraz klika informacji, może się komuś przydadzą. 2 maja polatałem trochę ze znajomymi po okolicznych drogach. W sumie nakręciłem blisko 600 km. Oto kilka spostrzeżeń:- przy prędkościach 130 - 180 km/h moje MT spaliło średnio 6.4 l/100 km,- na jednym zbiorniku zrobiłem 223 km i ... zabrakło mi paliwa :icon_mrgreen:- na rezerwie wyszło 43 km (po zapaleniu się rezerwy max prędkość nie przekroczyła 110 km),- na autostradzie przy "rytmicznym" rozpędzaniu się spokojnie doszedłem do 210 km/h (myślę, że to nie koniec, bo zostało jeszcze trochę manetki),- motocykl PERFEKCYJNIE składa się w zakręty,- wspaniale hamuje (przewody w oplocie), - dynamiczne przyspieszanie ma sens dopiero od 2000 obr/min, poniżej szarpie i widać, że moto nie daje sobie rady,- przy jeździe po dziurawych drogach - przyspieszanie i hamowanie - strasznie dostają w tyłek nadgarstki (może to normalne, ale niektóre doświadczenia są dla mnie nowe, bo wcześniej jeździłem motocyklami bardziej cruiser'owatymi),- a'props tyłka ... też mnie dość mocno bolał po tej "króciutkiej przejażdżce":icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacekmt-01 Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Ja też śmigam na MT-01 i zgadzam się z spostrzeżeniami kolegi. U mnie wygląda to wszystko identycznie. Najbardziej ciekawi mnie sprawa bolącego tyłka. Po przejechaniu 300km ciężko znaleźć pozycje żeby tyłek nie bolał. Czy to coś nie tak z tymi siedzeniami... Zastanawiam się nad przeróbka u tapicera i nie tylko wizualnie a może można coś zrobić żeby było wygodniejsze...A jak to jest u innych posiadaczy MT-01 ? Cytuj MOTOCYKLE SĄ JAK WÓDKA,PRAWDZIWA JAZDA ZACZYNA SIE OD LITRA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edi73 Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Siedzenie w MTQ (jak dla mnie) jest OK. gorzej jast z bulem w karku przy większych prędkościach przez długi czas.Prędkość max. złapałem 210 km/h. i było to 5000 obr./min. więc dużo więcej nie pojedzie z powodu odcięcia.Muszę koniecznie kupić szybę ,może ktoś kupował??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlubon Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Ja mojego do 229 licznikowych rozbujałem ale ma na to wpływ pogoda (wiatr, temperatura) a co do karku to albo go wzmocnić należy albo lekki kask ja jak kupiłem pierwszego nakeda też miałem ten problem więc szukałem kasku by ważył bardzo mało 1 kg wiadomo że opór powietrza jest duży ale się już przyzwyczaiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaKu Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Siedzenie w MTQ (jak dla mnie) jest OK. gorzej jast z bulem w karku przy większych prędkościach przez długi czas.Prędkość max. złapałem 210 km/h. i było to 5000 obr./min. więc dużo więcej nie pojedzie z powodu odcięcia.Muszę koniecznie kupić szybę ,może ktoś kupował??? Ja mam w MTQ (fajny skrót) szybę akcesoryjną, tą podłużną. Sporo pomaga, na klatkę piersiową nie idzie cały pęd powietrza. Mogę również potwierdzić, że nawet mała szybka pomaga: w poprzednim moto - Marauder VZ1600 - miałem okazję pojeździć na b. długich trasach z i bez szybki. Różnica jest znacząca.Polecam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi